Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Mannen aangehouden voor drugsbezit

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Mannen aangehouden voor drugsbezit

  Korting op 420shop
  woensdag 02 april 2008 Drachten

  De politie heeft dinsdagavond op de Noordkade een 24-jarige man uit Drachtstercompagnie en een 22-jarige Drachtster aangehouden op verdenking van het bezit van softdrugs, harddrugs, vuurwerk en een wapen. Surveillerende agenten zagen een auto staan en hadden een vermoeden dat er vanuit de auto werd gedeald. De bestuurder en zijn passagier werden vervolgens gecontroleerd.

  Zowel de 24-jarige als de 22-jarige waren in het bezit van een klein beetje wiet. Echter op de achterbank van het voertuig vonden de agenten een grote zak wiet en zakje met daarin wit poeder, vermoedelijk harddrugs. Tevens lag daar een zelf gemaakt slagwapen. In de kofferbak vonden de agenten nog een aangebroken doos met siervuurwerk. De drugs, het slagwapen en het vuurwerk werden in beslag genomen.

  De twee inzittenden werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 22- jarige inwoner van Drachten mocht na verhoor het bureau verlaten. De 24-jarige, de eigenaar van de auto, werd voor nader onderzoek ingesloten.

  Grtz
Bezig...
X