Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Jongen (16) aangehouden voor wiethandel

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Jongen (16) aangehouden voor wiethandel

  Korting op 420shop
  DEN BOSCH - De politie heeft een 16-jarige jongen uit Den Bosch aangehouden voor het kweken en verkopen van hennep. De afgelopen weken zou hij bij het St. Janslyceum in Den Bosch softdrugs hebben verkocht aan scholieren.

  De politie kwam daar achter nadat de directie van deze school bij een veertienjarige leerling drie zakjes met wiet had gevonden. Tijdens het onderzoek kwam de politie al snel op het spoor van de verdachte. In een schuur van zijn huis aan de Geert Grotestraat vond de politie een hennepkwekerij en op diens slaapkamer wiet en hasj.

  De jongen zit vast. De drugs zijn in beslag genomen. De politie heeft ook de computer en een bromfiets van de jongen in beslag genomen.

  Grtz

  #2
  Re: Jongen (16) aangehouden voor wiethandel

  DEN BOSCH - Nadat de directie van het Bossche Sint-Janslyceum bij een 14-jarige leerling drie zakjes met weed had gevonden, leidde onderzoek van de politie naar een hennepkwekerij aan de Bossche Geert Grootestraat.

  Gistermiddag werd de kwekerij opgeruimd in de schuur van een woning aan de Geert Grootestraat. De kwekerij was van een 16-jarige jongen. Gewaarschuwde agenten vonden op zijn slaapkamer nog eens een handelshoeveelheid weed en hash. De aangehouden jongen heeft volgens een woordvoerder van de politie de afgelopen weken in de omgeving van het Sint-Janslyceum softdrugs verkocht aan scholieren. Van de aangehouden verdachte zijn niet alleen de drugs in beslag genomen. Dat is ook gebeurd met de computer en een bromfiets. Hij is geen leerling van het Sint-Janslyceum.

  Grtz

  Comment

  Bezig...
  X