Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

"Drugtesten politie zijn te omslachtig"

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  "Drugtesten politie zijn te omslachtig"

  Korting op 420shop
  De politie in Limburg houdt dit weekend de grootste Slim-actie ooit, met gecombineerde controles op alcohol, drugs en snelheid. De drugstesten nemen veel tijd in beslag en zijn volgens gouverneur Steve Stevaert te omslachtig. Hij vraagt dat de procedures vereenvoudigd worden.

  Van het aantal op drugs geteste personen was vorig jaar meer dan de helft positief. In 2008 is het percentage positieve bestuurders gestegen van 5,46 procent naar 6,23 procent. Maar dat is wel lager dan het gemiddelde van 2007 (7,1 pct). Een op drie moest zijn rijbewijs inleveren.

  "Het aantal positieve gevallen verhoogde in 2007. Bovendien is er een opvallend verschil met de resultaten van de BOB-eindejaarscampagne. Gemiddeld stelt de politie 3 tot 4 procent minder positieve gevallen vast tijdens BOB-campagne dan tijdens de Slim-actie het hele jaar door. We moeten blijven hameren op communicatie om het misverstand uit de wereld te helpen dat rijden en drinken alleen tijdens eindejaar niet kan',' aldus gedeputeerde van verkeer Hilde Claes. (belga/bdr)

  Grtz

  #2
  Re: "Drugtesten politie zijn te omslachtig"

  om het misverstand uit de wereld te helpen dat rijden en drinken alleen tijdens eindejaar niet kan',' aldus gedeputeerde van verkeer Hilde Claes.
  Da's ook maf... Wordt er tijdens de feestdagen juist minder onder invloed gereden..
  Maar hoe test men mensen eigenlijk op drugs in het verkeer? Zijn daar ook al blaastests voor?
  You can refer to me as "Her Majesty"

  Comment


   #3
   Principe en uitvoering van de test.

   Comment

   Bezig...
   X