Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cipier krijgt straf voor binnensmokkelen drugs

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Cipier krijgt straf voor binnensmokkelen drugs

  Korting op 420shop
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 31-jarige vrouwelijke cipier veroordeeld tot achttien maanden cel met uitstel en een boete van 5.500 euro, eveneens met uitstel. Ze smokkelde drugs binnen in de gevangenis van Antwerpen.

  Intimidatie
  Een gedetineerde vroeg haar in augustus 2006 of ze geen drugs kon leveren. De vrouw weigerde aanvankelijk, maar toen ze werd geîntimideerd, gaf ze uiteindelijk toch toe. De gedetineerde schakelde iemand buiten de gevangenismuren in om de verdovende middelen bij haar af te leveren. De beklaagde nam de drugs mee naar het werk en overhandigde ze daar aan haar afnemer.

  Geld
  Toen het verhaal de ronde deed, wilden meer gedetineerden van haar diensten gebruikmaken. Soms kreeg ze daar geld voor, soms ook niet. De cipier liep uiteindelijk in november 2006 tegen de lamp. Bij een huiszoeking in haar woning werd hasj gevonden. Ze zat twee maanden in voorhechtenis. De vrouw beweerde dat ze onder druk handelde, maar de rechtbank oordeelde dat ze haar oversten had moeten inlichten over de intimidaties in plaats van zelf strafbare handelingen te stellen. (belga/gb)

  Grtz

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X