Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Waasland wiet

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Waasland wiet

    Korting op 420shop
    Fransman opgepakt in Sint-Niklaas met 20.000 euro aan drugs

    De politie heeft vannacht in Nieuwkerken-Waas, bij Sint-Niklaas, een Fransman opgepakt met een partij drugs van 20.000 euro. Het gaat om hasj en cannabis.

    De politie hield de 21-jarige man tegen toen die zich verdacht gedroeg. In de koffer van zijn wagen werd hasj en cannabis aangetroffen met een totale waarde van 20.000 euro. De man, die de Franse nationaliteit heeft, kon bij verhoor geen uitleg geven voor de grote hoeveelheid drugs in zijn koffer. Hij wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter. (belga/bdr)


    11/11/09 10u03



    Maar ik kan al raden,fransen gaan nooit naar auto controle.Rij maar is in de kleine dorpen geen een auto die kan pinken en rijden rond met dingen die je hier alleen maar kwijt kunt als metaal schroot.Das al 1 ding
    Welke idioot vertrouwd er iemand met 20000 euro aan product met een auto die niet in orde is en een verdacht uitziende sociaal geval van een fransman,nee ik ben teleurgesteld.
    In plaats van mee te geven met een schoolbus ofzo overdag nee het moet weer midden van de nacht zijn als er controle is overal...
Bezig...
X