Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Pechdag voor kweekbende Haarlem

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Pechdag voor kweekbende Haarlem

  Korting op 420shop
  Omvangrijke drugsactie Haarlem


  AMSTERDAM - De politie heeft vrijdag in en rond Haarlem een grote drugsbende opgerold. Er werden meerdere invallen gedaan waarbij drugs, wapens en een grote hoeveelheid contant geld werd gevonden.

  NU.nl

  In totaal zijn zes mensen opgepakt, meldt de politie. Bij de actie waren zeventig medewerkers van de politie betrokken.
  Vrijdagmiddag werd een inval gedaan bij een growshop aan het Van Zeggelenplein. Hier werden vijf mannen van 22, 33, 49, 50 en 52 aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet.

  In de winkel werd contant geld en wiet aangetroffen. Een motorboot met trailer werd in beslag genomen.

  Geldhond

  Ook werden vijf woningen, twee winkels, twee woonwagens op een woonwagenkamp en een garagebox in Haarlem doorzocht. In vier woningen werden hennepkwekerijen aangetroffen.
  De straatwaarde van de gevonden drugs loopt in de tienduizenden euro's. Op verschillende plekken vond een speciaal hiervoor getrainde geldhond ongeveer een ton aan contant geld. Ook werd een zesde verdachte, een 40-jarige Haarlemmer, gearresteerd.

  Pechdag

  In een loods in Zwanenburg werd een kwekerij met vijfhonderd planten ontmanteld. Evenveel planten werden aangetroffen in een kwekerij in Nieuwveen bij Uithoorn.
  In totaal werden zes auto's, een motorboot, drie motoren en een scooter in beslag genomen, net als de vier wapens die werden gevonden.
  De politie was al een half jaar bezig met deze actie en is tevreden met het resultaat. "Vrijdag de dertiende 2009 gaat voor een aantal criminelen in deze regio met recht de boeken in als pechdag en zo hoort het wat mij betreft ook", verklaarde Peter Holla, de districtchef Kennemerland-Midden.


  Bron nu.nl
  http://www.nu.nl/binnenland/2122823/...e-haarlem.html

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X