Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Agis vergoedt medisch gebruik cannabis

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Agis vergoedt medisch gebruik cannabis

  Korting op 420shop
  Mensen die verzekerd zijn bij Agis en cannabis gebruiken ter bestrijding van pijn, kunnen het gebruik van cannabis in veel gevallen vergoed krijgen. Bijvoorbeeld mensen met specifieke klachten bij een ernstige aandoening, zoals slaapstoornissen bij ALS, spasmen bij MS en pijn bij maligniteit.
  Ook mensen met andere klachten waarbij diverse andere middelen zijn geprobeerd, maar waar deze middelen onvoldoende effect hebben gehad.

  Voorwaarde voor vergoeding is dat de cannabis wordt gebruikt op voorschrift van een behandelend huisarts of specialist en de verzekerde een aanvullende verzekering heeft waarin een vergoeding voor alternatieve geneesmiddelen is opgenomen. Wanneer een aanvraag voor vergoeding wordt gedaan, moet de huisarts of specialist medische informatie geven, waarmee de aanvraag wordt onderbouwd.
  Cannabis wordt dan voor 75% vergoed als een alternatief geneesmiddel, tot het maximum bedrag dat daarvoor in de aanvullende verzekering is opgenomen. Dat betekent dat Agis verzekerden met een Compleetpolis of een uitgebreidere aanvullende verzekering voor vergoeding in aanmerking komen.
  Wilt u meer weten over deze vergoeding, kijkt u dan op http://www.agisweb.nl/
  Ik ben een groot mysterie, verpakt in een raadsel met een strik van vraagstukken
Bezig...
X