Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Het einde van de coffeeshops?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #31
    Re: Het einde van de coffeeshops?

    Ik dacht...Dat we in democratie leefde.
    Wat..7 procent in HEEL europa dat in laatste jaar begruikt heeft?

    Wat ben ik degene die blind is ofwa?
    Nee ik zal zeggen wie blind is!KUT politiekers die regeltjes invoeren onder druk van kut cristen democraten.
    Inquisitie all over again ze!En wij zijn nu de ketters en ongelovigen.
    De wietplantjes op de fuckin brandstapel.

    Ja ik ben kwaad,op het randje van hysterisch aan het worden.
    Wat is alcohol minder schadelijk dan onze vereerde plant?WAT,WAT GODVERDOMME WAT?

    2 dingen die we nu kunnen doen.
    In onze zetel blijven zitten,wachten tot we nix meer mogen!!!
    Of tijd voor een revoltie mannen,alle cannabis verenignen en sympatisanten op straat in holland en belgie om te beginnen.
    Allemaal...
    Maar ja bel me maar op als het zo ver is.
    Ik heb nu het schijt aan de overheid zoals Appa...
    De wereld is omzeep er gebeuren rare dingen zoals Urbanus...
    Ik betaal geen cent meer aan kut europa
    en geef geen fuk meer om de maatschapij echt...de flik die mijn wiet nog wil afpakken die pak ik een ledemaat af want van ons nemen ze ook stuk van ons lijf af...oog om modderfokkin oog.Gedaan met ja knikken ze..
    Bende kut facisten...

    Comment


      #32
      Re: Het einde van de coffeeshops?

      De overheid is zijn gezag kwijt.

      Comment


        #33
        Re: Het einde van de coffeeshops?

        schijt aan de staat laat je nederwiet groeien op straat

        Comment


          #34
          Re: Het einde van de coffeeshops?

          We krijgen de regering die we verdienen, de actiebereidheid is non existent daar we gezamenlijk volgevreten en voldaan achterover leunen terwijl vrijheid een begrip uit het verleden wordt.
          De tijd dat er maatschappelijk draagvlak nodig was om zaken gedaan of ongedaan te krijgen is een reeds gepasseerd station, zolang een populistische instelling en een grote mond voldoende zijn iedere vorm van kritiek te pareren zal dat ook niet veranderen.
          Een gebrek aan betrokkenheid, de schijnbare zinloosheid van protest, we laten het ons ook zelf gebeuren, juist in een tijd waarin het mobiliseren door beschikking over platform en communicatie lijnen eigenlijk een piece of cake zou moeten zijn...., wellicht een gebrek aan richting, of "leiding" ?

          De tijd zal het ons leren, en zolang er nog burgerlijke ongehoorzaamheid leeft is de hoop nog niet vervlogen.

          Comment


            #35
            Re: Het einde van de coffeeshops?

            De overheid is zijn gezag en geloofwaardigheid kwijt.

            Recht is het geheel van regels, dat dient om de samenleving te ordenen. Daartoe vaardigt de overheid wetten uit, die zijn gericht om dieHet zelfregulerend effect op micro en meso niveau.

            In een gezin, op je werk of op school worden onderling afspraken gemaakt binnen welke bandbreedte er vrijheid van handelen bestaat. Als de bandbreedte voldoende ruimte biedt ontstaat er een harmonieus leefklimaat. Een ieder, die kinderen heeft, weet dat te strakke regels en of te hoge sancties bij het niet naleven van deze regels, leidt tot disharmonie. De overheid echter, wil met rigide regels harmonie afdwingen. Als deze dwang niet leidt tot de harmonieuze samenleving die de overheid voor ogen staat, wordt het negeren van de opgelegde dwang bestempeld als burgerlijke ongehoorzaamheid. Dus de bestuursdwang wordt aangescherpt met nog meer rechtsregels en nog meer en nog hogere sancties.

            Pilots

            De wetgevende macht wil zich profileren, dus er wordt een pilot gezocht om handhavend te kunnen optreden. Als overheid zou ik me dan niet richten op supportersgeweld bij voetbalwedstrijden, omdat de nederlaag daar inmiddels volkomen is. Ik zou als winkelier me meer druk maken over het feit dat een supportersschare mijn ruiten ingooit en de uitgestalde artikelen meeneemt, dan dat er op 100 meter afstand van mijn winkel een coffeeshop komt. Ik ben namelijk niet bang dat deze coffeeshopbezoekers met een collectieve actie gepaard met geweld mijn winkel plunderen.

            De mens heeft een vrije wil

            Als ik me dood wil drinken, wordt me mits ik voldoende geld heb, door geen enkele regel geremd om mijn wil tot uitvoering te brengen.
            Als ik me dood wil roken geldt grosso modo het zelfde.
            Idem, als ik me dood wil vreten.
            Je mag je dus dood zuipen, dood roken en dood vreten.
            Echter het gebruik van cannabis, waarvan bij mijn weten nog nooit iemand is doodgegaan, wordt gedemoniseerd.
            Overheid, vraag je nu eens af welke maatschappelijke gedragingen van cannabisgebruikers, verstoren de door u beoogde maatschappelijke consensus op zodanige wijze dat uw nieuwe wetgeving een algemeen draagvlak heeft. Als er bij mij wordt ingebroken wil ik dat de daders worden gepakt. Als mijn dochter wordt verkracht wil ik dat de daders worden gepakt. Als u aan uw taakstelling van handhavend optreden niet toekomt omdat 40 % van de opsporingscapaciteit wordt aangewend bij de opsporing van de cannabisteelt stuit dit bij mij op onbegrip. Het zal mij worst zijn of mijn buurjongen 40 plantjes onder een lamp zet.

            Conclusie

            Overheid, u bent poundfoolish and pennywise


            Xtreme
            Last edited by Xtreme; 1 December 2009, 14:58.

            Comment


              #36
              Re: Het einde van de coffeeshops?

              Ik moet echt als belgiedereen gelijk geven uitgenomen onze wel zeer ingeburgerde, blinde en naive methos. Man draag jij dan een duikersbril ofzo of loop je in je zak of in je eigen wereld dan man. Ik wordt shitziek van mensen zoals U en het is door die mentalitiet dat het gehele nederlands gedroogbeleid naar de kloten is( om maar niets te zeggen over jullie klote kaloten regering dat jullie hebben verkozen. maar onze zo eens mooie start van ons beleid in verband met canabis komt nu ook onder vuur. En de andere europeese landen hebben beter wetten dan wij op gebied van het medisch gebruik van cannabis terwijl dat zogezegt in belgie niet wordt verschaft uitgenomen door ex-junkies. Amerika en de verrekte kapitalisten in europa zijn de ware schuld van de ondergang van ijsland en niet die stomme euro das plitiek zoals alles zelfs ons bestaan en ons leven wordt door zo'n pineut in een zekere instelling of kabinet gevalueert en als het niet volgens hun profiel is vlieg je uit de boot en jij slikt dat allemaal. Wat gebeurt in nederland moet worden de kop ingedrukt want dat is de oplossing niet. En in belgie is de oplossing al 12 jaar zoek. en je loon gaat omhoog volgens de index wat een gelul. man wort toch eens tijd dat je echt buitenkomt en praat met mensen van buiten je wereltje want je bent wel degelijk mis kerel en ik woon hier al 37 jaar en heb 6 jaar aan politiek gedaan. We moeten opkomen voor onze rechten wij zijn geen criminelen. de coffeshops zouden ook beter moeten weten en ja de sluitingen kan 2 dingen betekenen : meer criminalitiet met hogere prijzen voor rommel en de gedreven homerower met een hoge kwalitiet. en die zouden moeten kunnen legaal werken voor een shop zoals in 13 staten in de u.s. en canada. maar zoland die kaloten bij julie staan gaat dat niet dus zo ik zeggen met de nieuwe verkiezing naar de stembus en maken dat je een nieuwe goede regering hebt en niet een die drie keer veranderd. Plitiek afstraffen want als je niet stemt heb je ook geen recht om er over te lullun dat is dan weer het voordeel van de verplichte stemplicht. Nu hoop dat het in nederland ga draaien want anders komt europa op de hoogte van de rest hun reet om er nog juist te kunnen aan likken. wij belgen doen dat al 10 jaar en het STINKT METHOS.

              Comment


                #37
                Re: Het einde van de coffeeshops?

                Oorspronkelijk geplaatst door Orias View Post
                Ik moet echt als belgiedereen gelijk geven uitgenomen onze wel zeer ingeburgerde, blinde en naive methos. Man draag jij dan een duikersbril ofzo of loop je in je zak of in je eigen wereld dan man. Ik wordt shitziek van mensen zoals U en het is door die mentalitiet dat het gehele nederlands gedroogbeleid naar de kloten is( om maar niets te zeggen over jullie klote kaloten regering dat jullie hebben verkozen. maar onze zo eens mooie start van ons beleid in verband met canabis komt nu ook onder vuur. En de andere europeese landen hebben beter wetten dan wij op gebied van het medisch gebruik van cannabis terwijl dat zogezegt in belgie niet wordt verschaft uitgenomen door ex-junkies. Amerika en de verrekte kapitalisten in europa zijn de ware schuld van de ondergang van ijsland en niet die stomme euro das plitiek zoals alles zelfs ons bestaan en ons leven wordt door zo'n pineut in een zekere instelling of kabinet gevalueert en als het niet volgens hun profiel is vlieg je uit de boot en jij slikt dat allemaal. Wat gebeurt in nederland moet worden de kop ingedrukt want dat is de oplossing niet. En in belgie is de oplossing al 12 jaar zoek. en je loon gaat omhoog volgens de index wat een gelul. man wort toch eens tijd dat je echt buitenkomt en praat met mensen van buiten je wereltje want je bent wel degelijk mis kerel en ik woon hier al 37 jaar en heb 6 jaar aan politiek gedaan. We moeten opkomen voor onze rechten wij zijn geen criminelen. de coffeshops zouden ook beter moeten weten en ja de sluitingen kan 2 dingen betekenen : meer criminalitiet met hogere prijzen voor rommel en de gedreven homerower met een hoge kwalitiet. en die zouden moeten kunnen legaal werken voor een shop zoals in 13 staten in de u.s. en canada. maar zoland die kaloten bij julie staan gaat dat niet dus zo ik zeggen met de nieuwe verkiezing naar de stembus en maken dat je een nieuwe goede regering hebt en niet een die drie keer veranderd. Plitiek afstraffen want als je niet stemt heb je ook geen recht om er over te lullun dat is dan weer het voordeel van de verplichte stemplicht. Nu hoop dat het in nederland ga draaien want anders komt europa op de hoogte van de rest hun reet om er nog juist te kunnen aan likken. wij belgen doen dat al 10 jaar en het STINKT METHOS.
                hier heeft orias een groot punt methos , jij probeert zo goed mogelijk de argumenten van de maatschapij en de EU te geloven maar ik ken iemand die droomde van een groot europa met eine munt und eine taal, dus fuck iy. het plan van absolutisme is in een heel mooit verpakking gestoken zodat wij het niet merken en als een bende koeien blijven geloven in democraatie terwijl jaar na jaar die globalisering ons recht in de val laat lopen van slavernij. JA slavernij enkel de groten verdienen vandaag nog geld , een buurtwinkeltje ga je met heel veel moeite vinen en in 99 procent vd gevallen is het een franchise dan woehoeeee. We gaan nor de periode van de ergste slavernij die met onzichtbare kettingen zoals hypoticaire leningen etc waarbij onze gedachten gang zoveel mogelijk onderdrukt wordt door ons te laten geloven dat we over alles controle hebben.. JE weet de beste tovenaars zen diegene die het makkelijkst een mens op natuurlijke manier ergens hun aandacht op vestigen en dan hun plan laten slaan. het draait al om illusie . en das het woord wat de EU is ILLUSIE

                Comment


                  #38
                  Last edited by Methos; 1 December 2009, 18:45.
                  >>> LR2 mini-kweekje<<<

                  Comment


                    #39
                    Re: Het einde van de coffeeshops?

                    We hoeven niet te beginnen schelden tegen elkaar, mensen hebben nu eenmaal verschillende meningen.

                    Grtz

                    Comment


                      #40
                      Re: Het einde van de coffeeshops?

                      Hitler was nationaal-socialist btw.

                      Het nationaalsocialisme bevat antiparlementaire, antiliberale en vooral racistische elementen.
                      En het socialisme is een maatschappijvorm gebaseerd op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, of de verzamelnaam voor een verscheidenheid aan politieke en ideologische stromingen die naar een dergelijke maatschappij streven.
                      Dus die vlieger gaat niet op.

                      tekst uit:wiki.

                      vale.

                      Comment


                        #41
                        Re: Het einde van de coffeeshops?

                        Oorspronkelijk geplaatst door Methos View Post
                        dat is dan afhankelijk van Nederland en niet van Europa
                        Kan , ik zeg alleen maar dat ik er sinds de euro op achteruit ben gegaan.
                        Dus toch stiekem wel europa.

                        Comment


                          #42
                          Re: Het einde van de coffeeshops?

                          Oorspronkelijk geplaatst door vale View Post
                          Hitler was nationaal-socialist btw.

                          Het nationaalsocialisme bevat antiparlementaire, antiliberale en vooral racistische elementen.
                          En het socialisme is een maatschappijvorm gebaseerd op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, of de verzamelnaam voor een verscheidenheid aan politieke en ideologische stromingen die naar een dergelijke maatschappij streven.
                          Dus die vlieger gaat niet op.

                          tekst uit:wiki.

                          vale.
                          toch wel een beetje

                          http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaalsocialisme

                          Dit komt neer op een regering dat zou bestaan uit SPA en VB

                          Hitler is aan de macht gekomen dankzij boze laaggeschoolde arbeiders.

                          socialisme is gebaseerd op zo weinig werken en zoveel mogelijk verdienen. Diegene die dan toch de moeite doen om te werken worden dan ook het meeste belast.
                          >>> LR2 mini-kweekje<<<

                          Comment


                            #43
                            Re: Het einde van de coffeeshops?

                            nee die vergelijking maak ik niet maar toch bij Europa krijg ik dat zeker reken daar nog eens Amerika en China en je hebt een kapitalistische communistisch regime en dan liever chaos dan zo een regime. zeker geen haat tegen U en vindt dat de rest zoals schreven maar details zijn. Maar om te zeggen dat ik er niets van weet dan ben je toch deftig verkeerd heb al gezegd 6 jaar in de politiek gewerkt. Weet maar al te goed wat ze daar uitspoken in Europa en ik zeg U doe je ogen open kerel Europa is niet de toekomst maar juist het tegenovergestelde. Ik kan echt niet begrijpen waarom je als Vlaming in Belgie zou moeten voor Europa zijn ik ben niet mee eens met je en zal dat nooit worden. Verder even goede vrienden en dit was me laatste post hier want over politiek te diep te gaan is nu niet hier de bedoeling. Zeker niet schelden maar ik spreek zoals ik me voel.

                            met Vlaamse groetjes Orias.

                            Comment


                              #44
                              Re: Het einde van de coffeeshops?

                              gewoon lekker schijt hebben aan al die bullshit. uiteindelijk zijn wij de normale beurgers toch de baas. als ik tegen mijn buurman zeg dat hij moet springen zal hij het niet doen en me een beetje suf en verbaasd aankijken. de volgende reactie zal een middelvinger zijn. dit is gewoon het moment dat we met zijn allen suf en verbaasd moeten kijken en onze middelvinger moeten opheffen. wij lachen uiteindelijk het laatst.
                              en trouwens volgens mij heeft de Nederlandse staat meer plantages dan deze site topic's heeft geloof me. Het is een gouden markt. denk je werkelijk dat de staat dat nog niet ontdekt heeft?.... BULLSHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Ik weet zeker vorig jaar in de werfsels van een brug in Zeeland die plantage kon gewoon niet van een burger zijn. onmogelijk om al dat materiaal ongezien daar binnen te krijgen. de deur was niet geforceerd dus duidelijk iemand die over de sleutel beschikte. Nee dat was pas georganiseerde misdaad. Maar dan zeker misdaad van de Nederlandse staat
                              Last edited by Time2grow; 1 December 2009, 21:59.

                              Comment


                                #45
                                Re: Het einde van de coffeeshops?

                                "je hebt een kapitalistische communistisch regime"

                                Volgens mij is kapitalisme en communisme juist het tegenovergestelde.. Moeilijk om die twee te combineren;
                                Persoonlijk bezit <> geen persoonlijk bezit
                                Rijk, arm <> iedereen gelijk

                                . . .
                                [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

                                Comment

                                Bezig...
                                X