Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Marihuana-school in Detroit

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Marihuana-school in Detroit

  Korting op 420shop
  Nick Tennant, een 24-jarige zakenman uit Detroit, heeft een school opgericht waarin hij inwoners van de Amerikaanse staat Michigan leert hoe ze medische marihuana moeten kweken. Tennant startte zijn school op nadat zijn garage failliet was gegaan. "Michigan heeft nieuwe banen nodig en medische marihuana kan deze staat helpen honderden nieuwe banen te scheppen en zo miljoenen opleveren," zegt Tennant in The New York Times.

  Sinds kort legaal

  De cursus kost 485 dollar en duurt zes weken, met daarbij de les hoe marihuana te laten groeien. Het enige boek dat de leerlingen verplicht moeten lezen heet 'Marijuana Horticulture', van de hand van Jorge Cervantes. Het groeien van medische marihuana is sinds kort legaal in veel Amerikaanse staten, waaronder Michigan. 'PatiŽnten' mogen na toelating van hun dokter tot 12 planten in hun bezit hebben.

  Een van de studenten is Sue Maxwell, die instaat voor de zorg van een zieke 85-jarige vrouw. "Ik weet nog niet of ze interesse heeft in medische marihuana, maar het zou haar zeker helpen", aldus Maxwell. (odbs)

  Bron: http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/a...-Detroit.dhtml

  #2
  Re: Marihuana-school in Detroit

  De dag dat hiet van dat is start ikook een west-vlaams schooltje met me eigen boeken en een computer 24/7 op JD. miljoenen verdienen toch.

  Comment


   #3
   Re: Marihuana-school in Detroit

   Nou een school voor Mediwiet leren kweken ik ga der wel heen graag zelfs
   God was never on your side..

   Comment


    #4
    Re: Marihuana-school in Detroit

    Nice Ų
    Ga ik naarteo xD

    Comment


     #5
     Re: Marihuana-school in Detroit

     en hoe langer hoe meer lijkt de redding te gaan komen vanuit de USA na hun jaren conservatieve politiek ertegen, hun voordeel is dat ze altijd een grote groep kunnen aanspreken met vele staten die dezelfde taal spreken, zoals je ze makkelijker dom kan houden kan je zo ook net omgekeerd sneller uit hun zetel krijgen dan wij europeanen om ertegen in te gaan . plus het feit dat ze jaren zo radicaal zen geweest dat er verandering moet komen.nu alles is nog veraf maar de tendens die daar is ingezet en de ernorme groei op korte tijd is bangelijk. Wij europeanen zijn veel te laks op dat punt omdat het redelijk onschuldig allemaal is hier in het "vrije europa". we hebben al iets van als we ons jointje maar kunnen opsteken in ons eigen hoekje, niemand dat het dus dan doen ze er niet te lastig over en dus is het OK. tis door die hypocriete houding van ons dat ze ons hier stilaan meer en meer bij ons strot aan het grijpen zijn ook en dat we het allemaal maar toelaten terwijl het een echte politiestaat aan het worden is de EU gvd. Je moet dezer dagen als belg maar es nor de coffeeshop rijden in nl omdat je wat kwaliteitspul wil, door heel hun propaganda voering en controle's voelt een blower zich gvd zware crimineel omdat je wat weed wil halen. En dan komt het allemaal van cannabis dat je schizofreen wordt?? Nee , het is onze maatschapij die van iedereeen verplicht een schizofreen te worden. alles draait om atitude, wat je moet voorstellen , hoe je moet weerspiegelen in de maatschapij. Nee beste mensen als je ziet hoe ieder jaar alles in belgie en nederland achertruit gaat ipv van vooruit dan is het triest . maar dat heeft dan weer te maken met onze denkwijze van onze maatschapij die enkel nog op welvaart gokt maar het allerbelangrijkste vergeten voor de mens en dat is welzijn. Welzijn en menselijkheid dat is ver en lang verdwenen al in onze maatschappij en denkwijze

     grtz
     Last edited by bearprolec; 30 November 2009, 22:15.

     Comment


      #6
      Re: Marihuana-school in Detroit

      Oorspronkelijk geplaatst door Orias View Post
      De dag dat hiet van dat is start ikook een west-vlaams schooltje met me eigen boeken en een computer 24/7 op JD. miljoenen verdienen toch.
      We geven hier al gratis cursus
      Veel gestelde vragen over het forum

      JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
      420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

      Comment


       #7
       Re: Marihuana-school in Detroit

       bear : volsterkt met je eens.

       JD : ja maar een Kweekschooltje "het JD-Collega" met alles van op het forum mooie in boekjes afgeprint op henneppapier. Miljoenen JD man gie runt het forum en onze boekenverkoop en we maken gewoon een groendere gemeenschap van in de benelux.

       Comment


        #8
        Re: Marihuana-school in Detroit

        merci orias af enn toe ons gedacht is zeggen he

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X