Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepkwekerij Breda

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepkwekerij Breda

  Korting op 420shop
  BREDA - Leonne Zeegers (48) is het beu. Ze zat vorige week een tijdje vast omdat er in haar huis een hennepkwekerij werd gevonden. Maar, zo zegt ze zelf, de gemeente heeft vooral de pik op haar omdat ze Zeegers niet schuldig bevonden krijgt van het runnen van een seksinrichting in haar huis.
  Leonne Zeegers, geboren als Leon maar sinds een aantal jaar een vrouw, heeft het al jaren aan de stok met de gemeente Breda en de politie. Dat begon al in 2001. Ze werd ervan verdacht een hoerenkiet in haar huis aan de Academiesingel te runnen. Ze werd aangeklaagd, maar het OM werd niet ontvankelijk verklaard. In 2007 werd in een pand in dezelfde straat een hennepkwekerij ontmanteld. Zeegers, eigenaar van het huis, gaf de kwekerij zelf aan bij de politie.

  Hennepkwekerij
  “De kwekerij was destijds van een huurder. Ik was het er niet mee eens, dus gaf ik het aan”, zegt Zeegers. “Daarop kwam de politie langs, ontruimde het hele zootje en liet mij achter met een schadepost van een ton.” Zeegers hoorde daarna niets meer. Vorige week werd er opnieuw een kwekerij in haar huis gevonden. Die gaf ze niet aan, ze wist wel van het bestaan er van. “Dat krijg je er van als een gehoorzame burger in de steek wordt gelaten. Ik werk er niet meer aan mee.”

  Onrechtmatig
  De ontruiming van de bovenverdieping van haar huis afgelopen week, is volgens Zeegers niet helemaal legaal gegaan. “Ze zijn onrechtmatig binnengetreden”, zegt ze. “Een agent deed alsof hij de Officier van Justitie aan de lijn had met zijn mobiele telefoon. Ik weet echter dat de politie gebruik maakt van Vodafone en dat netwerk er die dag uit lag. De zes agenten die binnenkwamen hadden nooit door mogen zoeken.”

  Lees het volledige artikel op: Bredavandaag
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  Re: Hennepkwekerij Breda

  nu ja is wel aardig verhaaltje maar ja is beetje raar opgezet. Eerst een hoerekeet dan een kwekerij en dan nog eentje om de kosten van de vorige te betalen vind geen stom plan maar denk dat het echt een raar geval is haha mooie verhaal JD zo kan ik mezelf nog altijd als normaal beschouwen haha

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X