Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Boze wiettelers in Tilburg

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Boze wiettelers in Tilburg

  Korting op 420shop
  http://player.omroep.nl/?aflID=7098432& ... 266d692463

  Serie reportages waarin de kwaliteit van onze samenleving wordt getoetst. Prem Radhakishun trekt weer door het land om problemen aan te kaarten en waar mogelijk op te lossen. Pleegmoeder krijgt haar uit huis geplaatste kind terug. Keiharde aanpak van wiettelers in Tilburg. -Een paar weken geleden was Tante Talitha nog ten einde raad. Haar pleegkind Marcella was door Jeugdzorg (de Willem Schrikker Groep) uit huis geplaatst, terwijl steeds tegen Talitha was gezegd dat ze zo goed voor Marcella zorgde. In de geruchtmakende uitzending van PREMtime van 16 april jl. was in opnames met verborgen camera te zien hoe de gezinsvoogd uiterst kil aan Talitha meedeelde: 'Marcella komt nooit meer terug'. (Met een kort geding probeerde de Willem Schrikker Groep nog, tevergeefs, de uitzending van PREMtime tegen te houden.)

  Vorige week tikte het Arnhemse Gerechtshof de Willem Schrikker Groep op de vingers en besloot dat Marcella binnen een week weer terug moet naar Tante Talitha. Prem Radhakishun bezoekt de dolgelukkige pleegmoeder en confronteert de Willem Schrikker Groep met de gerechtelijke uitspraak. -Al enkele jaren voert de gemeente Tilburg een keihard beleid tegen wiettelers. Huurders die in hun woning worden betrapt op het kweken van hennepplanten, worden zonder pardon uit hun woning gezet. Jalal Bouzamour ontmoet enkele wiettelers, die zijn betrapt en uit hun woning zijn gezet. De Turkse Meryem had twintig plantjes in een slaapkamer. Nog voor ze kon oogsten viel de politie bij haar binnen. Hatice pakte het grootser aan. Bij haar trof de politie honderdtachtig planten aan. Beide vrouwen dreigt hetzelfde lot als Ria.

  Twee jaar geleden filmde PREMtime Ria toen zij net te horen had gekregen dat ze uit haar huis moest. Momenteel woont ze op een kamer bij een kennis, maar moet daar binnenkort weer weg. Ze is ten einde raad en woedend op Burgemeester Vreeman, die verantwoordelijk is voor het nietsontziende Tilburgse beleid. Presentatie: Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour.
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  Re: Boze wiettelers in Tilburg

  Prem is cool.
  Het einde, prachtig. Hij heeft de burgemeester gewoon bij zen teelballen. (sorry voor het taalgebruik)
  Het is echt wel schandalig wat er gebeurd met die mensen. Akkoord ze moeten maar niet kweken en verkopen, het blijft illegaal. Maar de straffen vind ik toch wel erg overdreven.

  Greetz,
  zion

  Legalize

  Comment


   #3
   Veel gestelde vragen over het forum

   JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
   420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

   Comment

   Bezig...
   X