Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

  Korting op 420shop
  Beste mensen,

  Bij deze mijn review van de Arizer V-tower vaporizer, zoals beloofd!. ik heb deze nu een 3-tal maanden in bezit.

  Waarom vaporizen?

  Een jaar terug begon ik last te ondervinden van mijn longen, kleine steken 's nachts waar ik zelfs wakker van werd e.d. Zo begon ik mij zorgen te maken over de gevolgen van langdurig blowen (4 tal jaar)
  Daarbij besloot ik dus om een tijdje te stoppen en pas te herbeginnen bij de aanschaf van een vaporizer.
  Na veel zoeken naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding kwam ik dus terecht op de arizer v-tower. Ik ging eerste zo’n goedkoop no-name merk kopen maar ik ben snel van mening veranderd, als je iets doet, doe het dan goed zeg ik altijd Ik had trouwens heel veel goeds gelezen over de V-tower

  Voordelen/Werking van een vaporizer?

  -Een vaporizer zal het kruid als het ware “verdampen”, dit betekent dat er geen verbranding aan te pas komt. Dit betekent dat er véél (>90%) minder schadelijke (kankerverwekkende) stoffen vrijkomen dan bij verbranding.

  Het is natuurlijk een behoorlijke investering, maar het komt je gezondheid zeker te goede. Ik zou het echt aan élke blower aanraden.

  -Daarnaast zal het ook véél minder ruiken, er ontstaat geen rook maar enkel een aroma.

  -Je zal van dezelfde hoeveelheid weed een stuk higher/stoneder zijn. Bij verbranding ga je maar een 15% van de THC absorberen, want het merendeel breekt af door de vlam. Bij vaporizen zal je tot 90% van de beschikbare THC absorberen, er gaat ook geen damp verloren. Het effect blijft ook veel langer.

  -Gevaporizde weed kan hergebruikt worden, velen maken er weedboter van e.d., met goede resultaten!

  Nadelen vaporizen

  -Het is niet even ‘draagbaar’ als een joint.

  -Het is een investering (die zich eigenlijk wel terugwint)

  -Je mist soms de joint en de schadelijke effecten op je lichaam. Een joint zal zorgen dat jouw lichaam op een bepaalde manier zal reageren op de kankerverwekkende stoffen zodat je een iets andere high krijgt.  De Arizer V-tower
  Het toestel

  Het toestel heeft mij een 175€ gekost (inclusief verzendingskosten), ik heb het bij Azarius.nl gekocht.

  Hier kunnen jullie een youtube video bekijken : http://www.youtube.com/watch?v=QxQU_...eature=related

  Deze vaporizer beschikt over een digitaal scherm waar je de temperatuur kan regelen, deze kan tot 260 °C gaan. Je kan er zelfs een timer instellen waarbij het toestel na X-aantal minuten of uren uitgaat. Het is een 25cm hoog en een 15cm breed, neemt dus helemaal niet veel plaats in beslag!

  De v-tower is van goede bouwkwaliteit, het beschikt zelfs over een levenslange garantie op het keramisch warmte-element.
  Wat mij in het begin wat zorgen baarde waren de stukken die in glas waren. Het uiteinde van de ‘slang’ en het kruidencontainertje, achteraf gezien blijken die toch redelijk schokbestendig te zijn.
  Moesten deze stukken ooit breken zijn die apart bestelbaar voor een 25€.
  Er bestaat nog een grotere broer van de v-tower: de v-tower extreme, deze beschikt over zakjes die kunnen gevuld worden met damp en over een afstandsbediening! Deze kost wel een 100€ meer…

  De werking

  Leren werken met een vaporizer neemt wat tijd, net zoals het leren rollen van een joint. De juiste temperatuur vinden eist wat ervaring. Ik begin persoonlijk bij 210 ° C en ga tot 230 °C. Dan heb ik ook de beste dampontwikkeling. Dat is ook allemaal wat afhankelijk van de kwaliteit van het kruid.
  Ik laat het toestel persoonlijk altijd 10 minuten vooropwarmen om de beste resultaten te behalen.
  Ik doe zelf ongeveer 30 minuten over het vaporizen van ongeveer 1/3 of 1/4 van een gram. Tegen het einde ben ik dan ook altijd ultra-scheef Daarna spaar ik het gevaporizde kruid in een apart zakje om er later wat boter van te maken ofzo.

  Conclusie:

  Het is mijn eerste vaporizer dus heb ik nog niet veel om te vergelijken. Ik moet wel zeggen dat ik er uitermate tevreden van ben! Het is veel gezonder en dit geeft voor mij echt de doorslag. Het beschikt ook over een groot aantal andere voordelen tegenover het roken.
  Het doet perfect zijn werk en is heel efficiënt, je kan zoveel meer uit je weed halen.
  Daarom wil ik het toch aan iedereen van jullie aanraden, het is een investering, maar deze kost krijg je sowieso terug in de opeenvolgende maanden.
  Ik merk ook dat hoe langer ik deze vapo gebruik, hoe minder behoefte ik heb om nog een joint op te steken. Hierbij hoop ik dus zoveel mogelijk mensen laten over te gaan naar de vapside, het zou veel beter zijn voor jullie!
  Last edited by Methos; 22 November 2009, 13:19.
  >>> LR2 mini-kweekje<<<

  #2
  Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

  Mooi duidelijk verhaal. plusje dik verdiend!

  Grtz

  Comment


   #3
   Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

   inderdaad een hele investering maar de gezelligheid van een gewone joint ontbreekt toch (het doorgeven en het rollen enzo) Wel tof als je het hebt

   Comment


    #4
    Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

    Ik zelf ben een ferme voorstander van de vaporazer. heb zelf een jaar lang de classic gebruikt van vulcano zoals deze in de alien.


    Moet zeggen ik bevestig alles wat methos zegt. En thx voor het mooie fimpje erbij ook. Het enige wat mij stoort is de hooge prijs zoals deze van vulcano kost tussen de 100 en de 500 euro. Nu 175 euro is goedkoper maar voor mij te duur. Dus heb ik er eentje gevonden van 59 euro die het zelfde doet. zal de websites er later bijzetten maar heb nu al een foto bijgezet. Zal deze bestellen en ook eens een review zetten.

    Maar vaporazer tegenover een joint en pijp dan is vaporazer voor mij de winnaar. ook ben ik wel een ferme voorstander van een bong maar kan toch niet boven het lekker high geoel van de vaporazer. Viva la vaporazer.
    Attached Files
    Last edited by o21; 22 November 2009, 16:25.

    Comment


     #5
     Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

     Hoi Orias,

     Ik heb die vaporizer die je toont thuis staan en ben er niet tevreden mee. De temp is niet goed instelbaar en er is geen active inblaas. Je zuigt je dus een ongeluk door dat te smalle plastic buisje en het blijft naar plastic smaken. Ik zou je deze koop afraden. goedkoop is in deze duurkoop.

     Grtz

     Comment


      #6
      Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

      wel daarom een forum thx monty zal dan deze van methos bestellen dacht even van het te hebben gevonden haha thx monty zoals altijd kerel.

      Comment


       #7
       Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

       Het grote verschil tussen de v-tower en dat Orias is dat het kruid bij de v-tower opgewarmd wordt door warme lucht. Bij dat Orias is het dat ijzeren staafje die je weed verwarmt. De v-tower heeft GEEN actieve inblaas (de v-tower extreme wel), je moet ook zelf zuigen. maar je smaakt niets van plastiek ofzo, en je moet je niet kappotzuigen :p werkt heel goed

       Je moet ook opletten met goedkope vaporizers, bestandsdelen bestaan soms uit schadelijke materialen die vrijkomen bij het opwarmen.

       grtz
       Last edited by Methos; 22 November 2009, 16:44.
       >>> LR2 mini-kweekje<<<

       Comment


        #8
        Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

        Oorspronkelijk geplaatst door Orias View Post
        wel daarom een forum thx monty zal dan deze van methos bestellen dacht even van het te hebben gevonden haha thx monty zoals altijd kerel.
        je zal er zeker geen spijt van hebben
        >>> LR2 mini-kweekje<<<

        Comment


         #9
         Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

         Ik ben sinds juli dit jaar in het bezit van de verdamper van Evert en ben er zeer over te spreken.

         Ook voor mij lijkt het onmogelijk om de jointjes te laten voor wat het is, is soms ook wat gemakkelijker.

         Het gebruik van mij is dagelijks en door de vaporizer hoef ik geen medicatie van het ziekenhuis meer te hebben voor mijn COPD.

         Veel damp plezier.

         Blowsterke
         Attached Files
         Enjoy life, it is to short.

         Comment


          #10
          Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

          ik heb me een vulcano aangeschaft en ben hier zeeeeer tevreden over.... het apparaat kost je een rib uit je lijf, maar dan heb je ook wat

          Kan tot 3x langer met mn weed doen als ik enkel de vapo gebruik. Met 1 zo'n zak kom je makkelijk een uur verder al is het soms ook wel lekker om 2 zakjes achter elkaar leeg te zuigen en dan voor de komende 5 uur nergens meer aan hoeven denken
          sigpic
          Kruimel um, draai um, steek um op en paas um door.

          Comment


           #11
           Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

           Hey hallo onder andere door dit topic heb ik me een arizer extreme aangeschaft ik denk dat ik er wel tevreden over ben ik ben knetter maar tis toch anders als in een vloei met tabak maar ik hou t gewoon vol tot ik geen behoefte aan tabak meer heb,omdat ik die extreme heb kan ik ook ballonnen vullen daar was ik niet zo stuk van met die whip des te meer soort toversnoer maar kan iemand me Es' vertellen wat de beste resultaten geeft ik doe vaak 230 of soms nog hoger kan tot 260 denk omdat t zon mooie met roken vergelijkbare damp geeft maar dat klapt er dan ook hard in,hoesten en shit dus ben beetje klooien zo rond 230 is denk ik Nijs...
           Maar wie kan me de tips en tricks van de vaporizelord leren zodat ik er t maximale uit kan halen,merk alwel dat ik minder weed nodig heb dan bij een joint en dat ik de pure weedsmaak erg waardeer..
           Maar wie begeleid me op t mistige pad der vaporisator (zooow ik zei toch ik ben knetter)
           pzjes

           Comment


            #12
            Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

            kom op mensen???tips tricks??

            Comment


             #13
             Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

             Nu is het glas om het hete lucht element afgeknapt bij het verwijderen van de cyclone bowl das fucked up heb al gemaild naa arizer hopelijk komt t goed :-s

             Comment


              #14
              Re: Voordelen vaporizen + Arizer V-tower review!!

              ik zou zeggen wip binnen 4 jaar nog es binnen met update of ie nog evengoed werkt of al kapot is. belangrijkste met een vapir is de levensduur. liever een vapir die jaren meegaat zonder problemen dan een vapir die na 2 jaar problemen geeft.
              op zich zijn reviews een beetje bedrog, je zou een jaar of drie een product moeten gebruiken om een deftige review te geven.

              Comment


               #15
               ik heb de stormvaporizer aangeschaft,maar ik vind de wiet zo stinken,heeft iemand daar ook last van?

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X