Mededeling

Collapse
No announcement yet.

kanker

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  kanker

  Korting op 420shop
  Hallo
  Mijn naam is Ria en ik heb me aangemeld omdat mijn zwager kanker heeft,en de chemo die hij kreeg niet heeft geholpen,nu heb ik veel gelezen over medichinale wiet en wiet olie en hoop op dit forum nog wat wijzer te worden,ik wil graag dat hij het ook gaat gebruiken,maar moet wel weten waar ik over praat,hij heeft nu wel weer andere chemo in vorm van pillen gekregen,hij heeft niercelkanker en dat kan alleen in pilvorm bestreden worden,maar de vorige kuur heeft ook niet geholpen,dus ik zie er weinig heil in,dus hoop hier wat wijzer te worden,het is eigenlijk niet echt chemo wat hij krijgt,ze hopen door die pillen de kanker in te pakken zodat het niet verder groeit,maar is niet te genezen

  Gr Ria
  Last edited by ria faber; 27 September 2012, 08:04. Reden: aanvulling

  #2
  Re: kanker

  chemo is echte troep dat zou ik zelf nooit doen.
  ik ken een paar mensen die door blowen geen/weinig klachten hadden van kanker en zonder chemo zijn genezen (1 heeft het operatief laten verwijderen en de rest helemaal niks)
  Poepzak 2015 - Amnesia, AK47, Red Purps, Auto Bubble & Sweet Mango Autoflower

  Comment


   #3
   Re: kanker

   Hoi Ria

   Sorry dat ik zo laat pas reageer op je berichtje.
   Waar zou je cannabis voor willen gebruiken bij je man , Cannabis gaat je man niet genezen van van kanker.
   Maar cannabis kan wel de lijn verzachten chemo zal er waarschijnlijk voor zorgen dat het misselijk is en veel aan het af vallen is
   Cannabis heeft een bijwerking die gunstig is een freet kick noemen wij dat dat wil zeggen je smaakpapillen gaan over uren maken
   je krijgt trek in eten en drinken het gaat ook de misselijkheid van de chemo tegen.

   Cannabis maakt ook dat mensen die pijn hebben hun spieren weer kunnen ontspannen en geestelijk zorgt het er voor dat de pijn en
   verdriet die je ervaard even minder op de voor grond is dan nu waarop door je lichaam en geest kan ontspannen.
   Een ontspannen lichaam hersteld en bouw nieuwe reserves op

   Cannabis kan je op verschillende manier gebruiken Roken Eten drinken

   Wanneer je roken probeer raad ik je aan er heel weinig in te doen en niet meteen een heel sigaretje op roken 2 hijs jes is genoeg en dan 15 min wachten
   Rook je meteen wel heel veel dan word je misselijk

   Voor thee doe je 1 gram wiet in een pannetje met 1 liter water en laat je 1 uurtje zacht pruttelen en dan klein scheutje melk er bij lekker thee zakje nemen en even laten trekken mag je gewoon suiker bij doen of honing hoor .

   Voel je na het gebruik je eigen niet fijn en wil ej dat het gevoel stopt drink dan een koud glas jus de orange of melk dat neutraliseerd.

   Groetjes bella
   Ps Cannabis geneest geen Kanker en cannabis doet ook geen kanker stil staan cannabis kan het lichaam wel even rust geven
   Last edited by belladonna; 6 October 2012, 22:41.
   God was never on your side..

   Comment


    #4
    Re: kanker

    Bij navraag bleek geen van de gevraagde artsen voornemens te zijn zelf ook ooit chemo te zullen gebruiken...................................

    Of Bella gelijk heeft wat betreft dat Cannabis geen kanker kan genezen.........................sommige vormen van kanker lijken wel degelijk geremd te worden.
    Dat onderzoek is echter grotendeels verdonkermaand door de Amerikaanse overheid.

    Cannabis (in welke vorm dan ook) helpt in elk geval wel tegen een aantal klachten. Wel het juiste ras kiezen natuurlijk. Zie b.v.: http://www.leafly.com/explore
    http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

    Comment


     #5
     Re: kanker

     Beste, Ik heb een klant die bij een stichting werkt waar ernstig zieken mensen verblijven. Hij heeft onderzoek gedaan naar THC met betrekking met kanker. Hij kweekt nu ondertussen cannabis en maakt er hasholie van. Dit met goedkeuring van de stichting waar hij werkt. Hij maakt er kleine balletjes van en geeft deze in een vorm van een rijstkorrel aan de patienten. Deze lijken er baat bij te hebben. Hij had het over 3 x per dag een korreltje 'rijst' maar pin me er niet op vast.

     Zie hieronder ook een lap tekst waar ook e.a. in omschreven staat. Bron
     http://www.bovendien.com/gezondheid/...dit-al-36-jaar
     Een onderzoek gepubliceerd in de Nature Reviews-Cancer maakt heel duidelijk hoe THC, de werkzame stof in cannabis, kankercellen vernietigt en normale cellen in tact laat. Dit onderzoek werd al in 2003 gepubliceerd maar door geen enkele medische instantie, overheid of farmaceut gebruikt in de strijd tegen kanker.
     Het onderzoek, gedaan door Manuel Guzman uit Madrid constateerde dat cannabino´de, de werkzame stof van de vrouwelijke hennepplant, de groei van tumoren in proefdieren terugdrong. Dat doet de cannabino´de door de sleutelcellen die de groei van kankercellen stimuleren te veranderen. Kankercellen hebben geen automatische groeistop zoals de meeste cellen in ons lichaam, ze blijven doorgroeien en missen dus de noodrem die de groei stopt. De cannabino´de levert deze noodrem en stopt de groei van de cel zelf maar ook de bloedvaten naar de tumor worden actief afgebroken waardoor de tumor geen nieuwe voeding krijgt. Hierdoor sterft de tumor uiteindelijk af.

     Volgens Dr. Ethan Russo, een neuroloog en een autoriteit op het gebied van medicinale cannabis, is de Guzman-studie zeer belangrijk. “Kanker komt voor omdat cellen onsterfelijk worden, ze reageren niet meer op signalen om te stoppen met groeien. Normaliter sterven cellen op commando af. Dit proces wordt apoptose genoemd, of geprogrammeerde celdood. Het proces werkt niet meer bij tumoren. THC stimuleert apoptose zodat gliomen, leukemieŰn en melanomen verdwijnen.”
     Maar dat is nog niet alles vervolgt Dr.Russo; “ Tumoren verzekeren hun groei door de aanmaak van bloedvaten te stimuleren naar de tumor toe, hierdoor kan deze blijven groeien en een steeds groter gebied aantasten. De THC uit de cannabisplant stopt ook deze stimulering. Het is werkelijk ongelooflijk en elegant tegelijkertijd.”
     Normaal gesproken wordt een artikel of studie over een mogelijk medicijn tegen kanker hartelijk ontvangen en staan de kranten er meteen bol van met koppen zoals;
     ‘Mogelijk nieuw medicijn tegen Kanker!’ maar als de bewust illegaal verklaarde cannabis sativa met het mogelijke nieuwe medicijn te maken heeft zwijgt de media, de medische wereld, de farmacie en de overheid als het graf. De openbaring van het hier beschreven onderzoek is bewust door al deze partijen al 30 jaar in de doofpot gestopt met als resultaat wereldwijd miljoenen onnodige sterfgevallen door kanker.
     De eerste berichten dat cannabis kanker kon remmen en zelfs kon genezen stammen al uit 1974, een onderzoek dat erop gericht was cannabis in een kwaad daglicht te stellen door aan te tonen dat cannabis het immuunsysteem zou aantasten mondde uit in een lofzang voor cannabis. Het onderzoek door het Medical College of Virginia constateerde dat THC ( of cannabino´de ) minstens 3 soorten kanker in laboratoriummuizen vertraagd werd, het ging hoofdzakelijk om longkanker, borstkanker en leukemie getriggerd door een virus.
     De Washington Post schreef in de locale sectie van de krant - on Aug. 18, 1974. Under the headline, "Cancer Curb Is Studied," it read in part: "The active chemical agent in marijuana curbs the growth of three kinds of cancer in mice and may also suppress the immunity reaction that causes rejection of organ transplants, a Medical College of Virginia team has discovered." The researchers "found that THC slowed the growth of lung cancers, breast cancers, and a virus-induced leukemia in laboratory mice, and prolonged their lives by as much as 36 percent."
     Hadden ze geschreven dat het kanker geneest dan was het artikel waarschijnlijk helemaal niet geplaatst.
     Hoe dan ook beste waarheidsvinders, in reacties van verschillende voorstanders van cannabis als medicijn tegen kanker lees ik keer op keer dat overheden bang zijn om cannabis te legaliseren, persoonlijk geloof ik daar helemaal niets van. Waar de bottelnek zit in deze mag voor iedereen duidelijk zijn, voor mij in elk geval wel. Als cannabis officieel erkend wordt als geneesmiddel tegen verschillende kwalen waaronder kanker, dan loopt de farmaceutische wereld het risico dat niemand meer een chemokuur of bestraling wilt. Net aan deze verschrikkelijke behandelingsmethoden verdient de farmaceutische industrie jaarlijks ontelbare miljarden en daarin zit het echte probleem.     Ik durf daarom hier te stellen dat zowel overheden, die een verantwoordelijkheid naar de burgers hebben op het gebied van medicijnen die al dan niet worden toegelaten, de doktoren en specialisten die vanuit hun professie de plicht hebben te blijven zoeken naar alternatieven die wel werken en als laatste de farmacie die willens en wetens deze kennis al meer dan 30 jaar onder de houd gehouden hebben strafrechtelijk vervolgd dienen te worden en verantwoordelijk gesteld voor de ontelbare onnodige doden die zij gezamenlijk op hun geweten hebben.
     Ook hier blijkt weer dat de mens op zich niet belangrijk is en dat de economie, het verdienen van geld, zelfs als dit dodenaantallen oplevert die vergelijkbaar zijn met de genocide tijdens WO2, voorop staat.Stop deze waanzin en praat met doktoren hierover. Laat je niet aan de kant zetten en weiger reguliere behandelingen. Vraag eerst na in familiekringen, vriendenkring, hoe dierbaren van hen ten onder gingen aan de enige behandelingen die de medische wetenschap nu aanbeveelt.
     Kanker is te genezen!
     Naast de medicinale werking van cannabis is er ook nog de mannelijke versie die geen THC bevat die evenzoveel voordelen biedt maar dan praktisch. Verbaas jezelf over de toepassingen van de mannelijke versie en kom erachter hoe en waarom deze geweldige plant illegaal verklaard is door overheden wereldwijd.

     Comment


      #6
      Re: kanker

      Dankje heren voor jullie duidelijke antwoorden en hulp

      Gr Bella
      God was never on your side..

      Comment


       #7
       Re: kanker

       Niemand kan bevestigen dat canabis kanker niet geneest, er zijn idd heel veel mensen die het bewijzen, Dokters en patienten maar het word niet bevestigt door de overheid en dat maakt deze onderwerp zo onzeker....Je moet altijd wat plaats maken voor wat fe zeker als het te maken heeft met een ziekte.

       Comment


        #8
        Re: kanker

        Ja zo lust ik er nog wel een.
        Niemand heeft mij bewezen dat een keyboard geen kanker geneest.
        HAP..crunch..crunch..crunch..

        En terug naar de realiteit maar weer ..

        Cannabis wordt juist wel erg veel mee getest en gedaan op het gebied van geneeskunde.
        Vergeet niet dat medicijnen jaren achtereen op proefpersonen getest moeten worden voor er uberhaupt aan iets van vergunning gedacht wordt.

        Die 20K aandeeltjes Pharming doen ook nog steeds niets, na jaren wachten op de vergunning voor Ruconest.
        Zoiets kost miljoenen per jaar, en een faillissement is dichterbij dan de gehoopte inkomsten, in dit geval.
        Da's iets dat de doorsnee st0ner niet kan bevatten, dat begrijp ik wel.


        En vergis je niet !

        Als eenmaal alles bekend is van Cannabis, wat nu nog lang niet het geval is, is de kans groot dat het als echt geneesmiddel gekwalificeerd wordt.
        Dan is het helemaal afgelopen met alle coffeeshops, growshops en zadengraaiers, want, geneesmiddelen worden verstrekt door een apotheek, die mag je niet zomaar zelf maken !
        Je mag naar de dokter, en als je ziek genoeg bent en niet al te oud, krijg je een receptje, waarmee je je cannabis-pilletjes kunt krijgen bij de Apotheek.
        ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

        Comment


         #9
         Re: kanker

         Een medicijn ontwikkelen en testen duurt 5 tot 10 jaar en zelfs dan kan er nog veel misgaan. Het medicijn Softenon leidde tot ernstige afwijkingen bij de geboorte, heroine werd ook als medicijn op de markt gezet: het zou morfine- en opiumgebruikers van hun verslaving afhelpen. Zo'n 30 jaar geleden was er een spierontspanner op de markt, dat maag- en hersenbloedingen kon veroorzaken. Een medicijn tegen schimmelnagels -wat eigenlijk niet meer of minder is dan een kosmetische onvolkomenheid- leidt in 1 op de 240 gevallen tot langdurig of permanent smaakverlies.
         Soms komen er ook onverwachte positieve bijverschijnselen bij een medicijn aan het licht: denk maar aan viagra. In de loop der tijd zijn er zat "geneeswijzen" voor kanker op de markt gezet. Dokter Moerman schreef een dieet voor dat goeddeels bestond uit duivenvoer, omdat duiven kennelijk geen kanker kunnen krijgen. In Libanon wordt schapenkaas als geneesmiddel aangewend tegen kanker, omdat schapen kennelijk ook geen kanker kunnen krijgen.
         Maar ik kan de terughoudendheid van de pharmaceutische industrie wel begrijpen. Als een of ander advocatenkantoor een "class action" begint voor genezen kankerpatienten die psychisch afhankelijk zijn geworden van cannabis, dan kost dat miljarden. In de staat Californie zijn er nauwelijks meer geneacologen: als ze falen bij een "in vitro fertilisatie" of bij een "vroeggeboorte" staat de advocatuur aldaar in rotten van drie gereed om een gigantische claim in te dienen.
         Als het risicoprofiel voor een geneesmiddel te hoog is, komt het simpelweg niet op de markt.
         Last edited by Xtreme; 28 December 2012, 10:44.

         Comment


          #10
          Re: kanker

          gelukkig hebben we het "placebo-effect" nog, waar je een heleboel onder kan schuiven...

          Feit : farmaceutische bedrijven ontwikkelen geen geneesmiddelen waar ze niks mee kunnen gaan verdienen. Daarom staat bv de zoektocht naar nwe antibiotica al tijden zo goed als stil > te hoge ontwikkelingskosten voor een medicijn wat vervolgens te weinig zal gaan worden voorgeschreven (want laatste redmiddel etc). Ook is onderzoek naar "huismiddeltjes" nauwelijks van de grond te krijgen : wie heeft er genoeg belang en dus geld over om dergelijke middelen serieus en wetenschappelijk verantwoord tegen het licht te houden ? Ja ze worden wel onderzocht, maar dan om een ander medicijn beter in het voetlicht te laten treden..

          In het geval van terminale kanker is de vraag niet zo zeer : "werkt het?" maar eerder "werkt het voor jou?".
          Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

          Comment


           #11
           Re: kanker

           De farmaceutische industrie bestaat niet uit "algemeen nut beogende instellingen" maar uit ondernemingen met een winstoogmerk. Wat niet wegneemt dat ik worstel met de vraag waarom sommige medicijnen in Nederland het dubbele kosten in vergelijking met bijvoorbeeld Spanje. Trouwens, onze Zuiderburen kopen massaal paraceatamol in Nederland, omdat dit in Belgie veel meer kost, terwijl dit toch een "handverkoop" medicijn is.

           Comment


            #12
            Re: kanker

            Reden te meer er een paar in te lijven in het steeds omvangrijker overheidspakket zou ik denken Xtreme, want linksom of rechtsom : bepaalde geneesmiddelen hebben we nodig willen we een kans maken als soort te blijven bestaan.
            Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

            Comment


             #13
             Re: kanker

             Mensen laten we het wel ON-TOPIC houden , de dame wil weten wat de mogelijkeheden zijn en de dingen die ze kan verwachten van het door ons geliefde kruid
             Niet wat de politiek of een ondernemer er van vind

             Ajo
             Ventje
             Living in Second live for real

             Ticket is geboekt maar ik mag niet meer vliegen

             Comment


              #14
              Re: kanker

              De dame heeft drie maanden geleden 1 berichtje geplaatst en is ÚÚn dag later nog even wezen kijken, daarna nooit meer terug geweest.
              Ik denk dat ze een site heeft gevonden die meer voor dit soort vragen geschikt is.
              ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

              Comment


               #15
               Re: kanker

               snel afsluiten dit topic dan, ik voel namelijk een hele zwik flauwe grappen opborrelen
               Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X