Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

  Korting op 420shop
  Hallo daar stoners,

  Ik heb effe een vraagje voor jullie en hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen.

  Ik heb sinds mijn geboorte astma (chronisch aan mijn luchtwegen) en nam vroeger een puffer (medicatie) op een bepaald moment begon ik hem minder en minder te gebruiken. Tot 5 jaar geleden in eens niet meer. 8 maand geleden ben ik begonnen met blowen tot de dag van vandaag 1 ŗ 2 joints per dag en in het weekend wat meer dan normaal. Ik rook ook al 6 maand aan een stuk een klein pakje sigaretten. Ik heb 7 jaar geleden ook eens een longontsteking gehad. Ik heb verder geen problemen van astma of mijn longontsteking gehad tot de dag van vandaag. Ongeveer 1 maand heb ik af en toe last in mijn longen een zachte pijn/druk. Het stoort enorm en hoest ook vaak als ik een jointje rook.

  Ik heb goed mijn huiswerk gemaakt en wat dingen opgezocht over de vaporizer, astma en cannabis. Het lijkt niet schadelijk te zijn voor mij als ik met een vaporizer een nieuwe stap in de wereld zou zetten. Daarom heb ik een goed voorstel omdat ik aan sigaretten roken toch niks heb. Ik stop met roken en spaar iedere week 30 euro met dat geld zou ik graag een vaporizer willen kopen. Het mag redelijk wat geld kosten, maar ik zou hem wel graag bij me willen hebben, dus liefst niet te groot. Stoners die kennis hebben met vaporizers mogen eventueel wat links doorsturen waar ik wat informatie kan opdoen of misschien 1 kan kopen? Of misschien heb je zelf astma om wat tips te geven hoe jij de situatie aanpakt of matriaal die je gebruikt.

  Toch bedankt voor de tijd!

  Greets!

  #2
  Re: Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

  Ik heb er geen ervaring mee maar ik ben ook aan het rondkijken. Bij de sponsors van dit forum wordt al heel veel aangeboden zodat je de verschillen kan zien tussen de verschillende modellen. Op google vind je heel veel engelstalige reviews, waarvan ik soms het vermoeden heb dat fabrikant inspraak heeft in de review Ik denk dat voor een ieder wel een vaporizer is die aan je wensen voldoet. Let bij portable ook op batterijduur en of je de vaporizer kan gebruiken als hij aan de opladen zit als dit voor jou belangrijk is. Ik weet dat je bij azarius in amsterdam verschillende vaporizers kon uitproberen, weet niet of dit nog zo is. Wellicht zijn er meer shops die dit aanbieden. Op dit forum vind je er ook een aantal topics over. Wees zuinig op je longen want astma is geen pretje! Kijk ook waar je de wiet vandaan haalt, helaas wordt er door sommige coffeeshophouders of kwekers van alles op de planten of wiet gegooid om de winst op te drijven, met de gezondheid van een blower hebben deze gasten weinig op. Heb je er ook al met je huisarts over gesproken, een check up van je longen is verstandig. Succes !
  Stemma doet het forum, stout 2017

  Stemma doet stout (2016)
  Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

  Comment


   #3
   Re: Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

   Vaporizer kan best wel 's 'n benauwend hoestje gaan geven hoor... Het is geen rook... Maar ook weer wel ofzo...


   Verstuurd van mijn GT-I9070 met Tapatalk

   Comment


    #4
    Re: Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

    Je hebt astma.
    Bent een tijd terug gaan roken -zelfs sigaretten- en rookt nu stevig cannabis.
    Je krijgt nu last van je longen.

    Sorry hoor, maar 1 + 1 = 2

    Stop er gewoon eens 3 maanden mee en kijk eens hoe het dan gaat.
    (wedden dat dat al niet lukt?)
    ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

    Comment


     #5
     Re: Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

     Astma en voor 30 euro per week weg roken ?? 1+1= Misschien 3
     God was never on your side..

     Comment


      #6
      Re: Astma +Cannabis/roken (vaporizer?)

      Ik ben geen astmapatiŽnt en ik kan niet beoordelen of vapen dan wel of niet gaat. Als ik het goed lees krijg je het voor elkaar om met astma ook gewoon tabak te roken. Dan zou vapen ook wel makkelijk moeten kunnen. Maar stop alsjeblieft met die peuken, als je de nicotine nodig hebt, koop dan dan een goede e-sigaret voor je nicotineshots. Ik rook nu een jaar niet meer en sinds een paar weken vape ik ook m`n wiet. Gaat super en m`n longen en eigenlijk mijn hele lichaam zijn me dankbaar.
      Autoflowers 2016

      Comment

      Footer Left Ad

      Collapse
      Bezig...
      X