Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Dringende oproep: Biologisch gekweekte medische cannabis gezocht

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Dringende oproep: Biologisch gekweekte medische cannabis gezocht

  Korting op 420shop
  Dag iedereen,

  Dit is een zeer dringende oproep. Mijn moeder heeft al 2 jaar kanker, nu zijn we op het punt gekomen dat er niets meer aan te doen valt. Met andere woorden ze krijgt sinds enkele dagen palliatieve zorgen (de laatste zorgen die gericht zijn op geen pijn hebben en alles zo vlot mogelijk te laten verlopen). Ik weet dat het wat laat is om met medische cannabis te beginnen, maar ben gisteren toch maar een potje CBD olie gaan halen (18%) uit Smartshop Appolyon in Rotterdam. Hieronder vind je welke exact.

  http://www.apollyon.nl/cbd-olie/pure-cbd/cbd-pasta
  BOMBOKLAT

  #2
  Re: Dringende oproep: Biologisch gekweekte medische cannabis gezocht

  Vanaf begin juni is de CBD- wietolie (verhitte vorm van het soortje Bedrolite) verkrijgbaar op recept arts, magistrale bereiding. Het begin is gemaakt, een jaar nadat we zijn begonnen als stichting en dit aangekaart hebben. Als er ook nog andere soorten wietolie of cannabistinctuur nodig zijn, geef dit dan ook aan, dan kan de apotheek hier mee aan de slag! Des te meer aanvragen, des te sneller zullen de ontwikkelingen gaan. Laat ook vooral weten voor welke aandoeningen uw het gebruikt.

  Dit hebben wij te horen gekregen bij het CIBG, bij onze derde bijeenkomst. Op de eerste bijeenkomst is hier eea door in werking gezet, door o.a. ook recept magistrale bereiding aan te vragen via de arts, de apotheek is er toen mee aan de slag gegaan.
  (dan zenden ze het uit op nationale TV bij Spuiten en Slikken en dan laten ze zien dat ze het met wasbenzine doen, gadverdamme! Pure alcohol is veel beter.


  Al zijn er ook bewijzen dat MDMA een hulpmiddel kan zijn zieke mensen tijdelijk te verlossen van pijn en te kunnen praten uit het onderbewustzijn.
  http://www.welingelichtekringen.nl/g...patienten.html
  http://www.zamnesia.nl/blog-mdma-is-...derzoeken-n557

  Last edited by Renhaze; 9 August 2015, 01:42.

  Comment

  Bezig...
  X