Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cannabis olie mijn ervaring

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Cannabis olie mijn ervaring

  Korting op 420shop
  Hallo Allemaal

  Dit weekend heb ik een proef monstertje van de Wiet olie van
  Wernard Bruining mogen ontvangen.(dankje nog maals)
  Nu ben ik ik en Add gevalletje en heb heel erg moeite met nieuwe dingen in mijn leven zo dus ok met de olie.
  Ik wil het heel graag proberen maar zit zo vast aan mijn jointje.
  Elke dag had ik wel en exxuus om het gewoon bij mijn oude vertrouwde Jointje tehouden.
  Tot Zondag avond ik zat er even door en dacht wat ik neem gewoon een druppel.
  Druppel onder mijn tong gedaan en vond het gelijk een vieze smaak , ik liep van uit de keuken naar de huiskamer en plofte op de bank.
  Mijn man zei het lijkt wel of je een hele plant hebt op gegeten zo ruikte ik uit mijn mond naar cannabis
  Het eerste wat ik voelde was al na een minuutje dat het voelde als of mijn tong werd verdooft vreemd gevoel maar ging goed.
  Vervolgens leek het als of ik ineens mega erg stond was mijn oogjes vielen langzaam dicht en ik voelde een lekkere roes op komen.
  Ik heb me er even aan over gegeven en toen maar weer mijn oogjes open gedaan en tv gekeken.
  Ik merkte wel dat heel mijn lichaam warm werd en kon makkelijk op de bank blijven liggen.
  Ik ervaarde het wel als beetje op en neer gaan van het gevoel soms voelde me ik me behoorlijk ver weg en dan even weer wat minder.
  Dit duurde zo kleine 2 uur en toen was het uit gewerkt en merkte ik er niks meer van.
  Weer uurtje later stak ik mijn oude vertrouwde jointje aan wel minder er in gedaan maar tjong wat kwam die binnen zeg heerlijk.
  Gisteren avond heb ik voor ik ging slapen boven nog een druppel Olie genomen en ben in bed gaan liggen.
  Resultaat ik werd vanmorgen om 12 uur wakker normaal altijd rond 9 uur
  Voel me heerlijk uit geslapen en kan de wereld weer aan.

  Ik vind de olie fijn ik ga 1 deze dagen het nog en keer proberen.

  Lees hier hoe jij zelf cannabis olie maakt


  In contact komen met Wernard Bruining

  Heb jij ook een erv met Cannabis olie en wil je die met ons delen graag

  Groetjes Belladonna
  Last edited by Jointjedraaien; 11 September 2010, 01:35.
  God was never on your side..

  #2
  Re: Cannabis olie mijn ervaring

  Hier een deel van mijn correspodentie met Wernard. Ik ben echt heel blij met de olie. Vooral het ontspannen, maar toch heldere en actieve karakter van de Double Fun vind ik subliem voor medische doeleinden. Meesterwerk  Asperger syndroom is geen pretje.

  Hallo, mijn naam laten we nog even achterwege. Die komt – tegenstrijdig de traditie – later wel een keer. Laten we in de tussentijd even uitgaan van ‘van der Buis’. Het ligt voor van der Buis natuurlijk een beetje gevoelig. Vooral nu de druk op het gebruik van cannabis weer toeneemt, is het voor een (medicinaal) gebruiker nog altijd lastig uit te komen voor zijn of haar gebruik. Bij mij is daar een tijdje geleden verandering in gekomen, maar eerst terug naar het recenter verleden.

  Onlangs heb ik Wernard benaderd voor wat informatie over mediwiet. Tot mijn grote verbazing hing onze ‘voorganger’ binnen een uur aan de telefoon en hieruit ontsproot een gezellig - en vooral leerzaam – gesprek. Wernard stuurde mij twee flesjes medicatie; ik ging er vol goede moed mee in de weer en maakte een kort verslag:

  Aan Wernard, 2-12

  De eagle has landed J

  Dag 1

  Gisteren even met een vriend je werk beoordeeld. Ik heb voor het eerst in maanden een normale nachtrust genoten. Op de plaatsen waar ik al maanden pijntjes heb (linker schouder en rechter onderrug) voel ik een comfortabele, ondersteunende warmte. Alsof het heelt. Erg prettig.

  Bovendien ben ik direct overgestapt op het aanstippen van een wondje in de mondhoek dat maar niet wil helen. Na 2 keer aanstippen werkt i.i.g. de olie al verzachtend, maar dat doen er wel meer. Ook hier echter voel ik een soort prettige warmte in de wond, die ik eerder niet voelde. ‘Mind you’ ik rook al maanden ladingen sterke wiet.

  De high is erg prettig en duidelijk van een zeer zuivere aard. Ik merk geen onprettige onbalans tussen een fysieke en een psychische high. Mijn lichaam is ontspannen en ik doe alles alsof het zo hoort; met een bepaalde rust die ik anders niet voel. Het is een goed recept/ras dat je gebruikt. Zijn de eigenschappen van elke soort wiet direct over te dragen op elke bereiding van THC-olie?

  Al met al dus een zeer prettige – eerste – ervaring. De dosering ligt voor mij wel wat hoger dan de aanbevolen 1 druppel 5x, 5-10 druppels 10x. Ik ben bang dat ik al een beetje geoefend heb. J

  Sowieso wil ik dit zelf gaan kunnen maken. Hartelijk bedankt en ik zie je over een paar weken.

  Een groet van van der Buis


  Dag 2

  Ik merk dat ik gretig ben. Mede door het feit dat juist spanningen een deel zijn van mijn problematiek, heb ik de behoefte te compenseren. Dit lukt bijzonder goed.

  Ik stip een plekje in de nek dat er al tijden zit aan met de 20x verdunning. Zo ook een plekje op m’n buik dat er al tijden zit en er anders uit ziet als de rest. Plekje in de mondhoek slinkt al. Da’s rap.

  Right…er staat weer een lange dag voor de deur. Tijd voor een wandeling langs de plas.

  Dag 4

  De bovengrens. Dat is je verzoek. Ik ben er nog niet achter. Heb het wel geprobeerd. Die 10x oplossing is dus bijna leeg. Net genoeg voor de ondergrens vermoed ik. J Als ik gewoon eerlijk mag zijn, wil ik liters van dit spul. Wat een positieve ervaring tot nog toe. Een feestje zit er zeker in, terwijl het ook écht problemen oplost! Wil je me adopteren? J

  Hihi…

  M’n linkerschouder begint ook op te knappen. Dat is voor het eerst in lange tijd. Het is nog lang niet goed, maar mijn lichaam zoekt continu naar bewegingen om het op te lossen. Ik ontlast de arm de hele tijd. Voorheen wist mijn lichaam niet wat het moest doen, maar nu voelt het heel goed wat goed is en wat slecht.

  Tabak begint ook heel lastig te worden en de wijntjes nemen af in aantal.

  Als je het aan mij vraagt doet de cannabis met mij wat de natuur van me vraagt. Ik maak betere beslissingen en ik ben blij en ontspannen. Toch zit ik nu even te huilen. Da’s ook voor het eerst in 10 jaar. Wondjes helen en alles klopt gewoon. Ook gesprekken houd ik langer vol en hebben een veel kleinere impact op me als voorheen. Da’s handig voor iemand met een autistische stoornis. Zelfs de buren zeggen het tegen me? “Je bent lekker bezig he buurman?” Dat is toch opmerkelijk? En dit mag niet?!

  Ik kan je nu al zeggen Wernard, dat ik vanaf heden elke dag van mijn bestaan; niet zal vechten. Ik zal cannabis onvoorwaardelijk als geneesmiddel - maar liever nog als positieve leefstijl – adverteren in mijn directe omgeving. Meer mag politiek niet inhouden denk ik. Ik ben 42 jaar en heb Asperger Syndroom, maar heb wél een prettig hoog IQ en ik kan je met alle ratio van de wereld melden, dat degene die cannabis verbieden, zélf iets te verbergen hebben. Hier kán niets op tegen zijn. Ik wil dag 5…

  Tja… dat spreekt voor zich. Dus nu rest mij niets anders dan de daad bij het woord te voegen. Ik denk namelijk dat we de evolutie hier en daar een handje kunnen helpen. Geen revolutie, geen geweld, maar rustige, directe politiek in eigen omgeving. Dat deze door het gebruik van het internet een iets grotere ‘socio-radius’ krijgt, neem ik op de koop toe. Eerst wil ik nog even benadrukken, dat ik na jarenlang medicijn gebruik begin te merken dat mijn lichaam een enorme klap heeft gehad. Antidepressiva, kalmeringsmiddelen, Ritalin ‘en dat zo meer’ hebben duidelijke sporen achtergelaten. Aan het einde van de rit kan ik jullie allemaal melden, dat van der Buis er niet veel beter van is geworden. Ik heb al deze middelen persé de rug toe gekeerd als het gaat om het behandelen van mijn psychische stoornis. Dat mag na 24 jaar ervaring een weloverwogen besluit worden genoemd toch? Weg met die chemische troep!  Dag 6

  Om de tuin geleid

  Van der Buis was het een beetje zat. Hoe kan het verdorie, dat ik in – als ik het wel heb – 1982 op de spreekwoordelijke barricades ben gesprongen voor legalisatie van cannabis en dat ik nu nog altijd in het donker loop te klooien?! “No victim no crime”, dus van der Buis de telefoon gepakt: “Receptie stadsdeelkantoor goedemorgen”. “Goedemorgen” zeg ik en stel me voor. “Ik zou graag meer informatie willen over het eventueel verlenen van een vergunning. “Wat voor vergunning meneer van der Buis?“Ik wil graag medicinale wiet kweken in mijn woning”. “Oh…ik zal even kijken wie u daar voor moet hebben”. Dat viel me al mee, maar als je nog even blijft hangen, het wordt nog grappiger. Uiteindelijk mocht ik - na twee medewerkers gesproken te hebben - mijn gram gaan halen bij de plaatselijke politie. Da’s weer eens wat anders dan de lokale coffeeshop. Als ik daar iemand aan de telefoon krijg, leg ik eerst uit dat ik voor mijn autistische stoornis min of meer uitbehandeld ben met de reguliere medicatie. Dat wil zeggen dat ik niet graag verpakt in eiken binnen nu een paar jaar ter aarde wil worden gelaten. Daarvoor heeft deze vriendelijke agent alle begrip. “Dus wil ik graag medicinale wiet gaan kweken in m’n huis”, vervolg ik.“Maar ik weiger die handel te planten, als jullie het weer uit de grond komen trekken. Jullie komen maar kijken wat ik doe, zodat je ziet dat het niet voor de handel is en dan kun je er nog een bakkie koffie bij krijgen ook”. Van der Buis speelt ‘hardball – denkt ie. “Meer dan vijf, mag niet, maar verders lijkt het ons geen probleem”. HUH? Even voel ik me verward. Er lijkt iets te lukken in m’n leven en niet zomaar iets. “In welke buurt woont u? Dan kunt u even contact opnemen met de wijkagent”.

  Nu heb ik de beste man nog niet gesproken, maar het lijkt er inderdaad op dat je de politie beter niet om de tuin moet leiden, maar erin moet trekken. Hihi…hier zullen de laatste woorden nog niet over gesproken zijn, maar ik ben er wél héél erg blij van geworden. Ik houd jullie op de hoogte.

  Een groet omdat het moet. J

  Dag 7

  Van der Buis heeft een drukke dag vandaag, want we hebben een serieuze klus te realiseren. Mijn ´mini-medi- plantage´ gaat vandaag een ferme stap voorwaarts. Twee 100 liter bakken gaan met een biologisch mengsel worden gevuld, zodat van der Buis zijn eerste zaailingen met de voetjes in de luchtige aarde kan gaan plaatsen.
  ´First things first´, want het is nog maar vier uur in de ochtend. Inslapen is tegenwoordig niet zo´n probleem, maar doorslapen nog altijd wel. Drie druppels uit de fles van Wernard en een bakkie koffie verder, begint mijn welzijn toe te nemen. De wereld slaapt nog en ik voel een rare vorm van rustige macht. Macht is misschien niet het juiste woord. Vrijheid misschien. Ik weet het nog niet. Wat ik wél weet, is dat de ochtenden de laatste tijd een stuk verdraagzamer zijn. Alles verloopt rustig en er gebeurd domweg meer goeds. Tegenslagen zijn niet meer van zulke invloed als voorheen. Suïcidaal ben ik heel lang niet geweest, maar de keren dat ik er in december niet ver vanaf zat...

  Op het moment gaat het goed en - daar wil ik liever niets meer aan veranderen – wil ik graag achterhalen welke soorten het best voor me werken. Ten eerste moet ik Wernard zijn geheim gaan ontfutselen. Die is alvast goedgekeurd. Er is mij ter ore gekomen, dat het om een paar zeer oude rassen gaat. Als ik het effect van die soort vergelijk met de meeste nieuwe ‘turbowietjes’ is het karakter van de high erg geschikt voor mensen met overdadige spanningen. Ten eerste geeft het product een prettige fysieke rust, doet de concentratie toenemen en maakt het me makkelijker om de dingen waar ik aan begin, ook daadwerkelijk af te maken. Ook dit is geen overbodige luxe voor iemand met een autistische stoornis.
  Dan moet er nog iets komen met wat meer pit, maar dan wél met een lading ‘elegance’, vrolijk en actief. Iets tegen depressies. Ik heb nu een plant gekozen die door het leven gaat als Neville’s Haze. Die is me ooit goed bevallen, maar als iemand me op weg kan helpen? Van der Buis kan door de bomen het bos niet meer zien.
  Last but certainly not least ben ik op zoek naar dé medicinale wiet. Zo één waar de Dalai Lama voor op de knieën gaat, óf waar staatshoofden voor naar Nepal vliegen. Eén die je in haar zachte armen neemt en alles even ‘uitzet’ in geval van extreme angsten/paniek. Als je dan gaat zoeken, kom je al heel vlug uit bij bepaalde soorten. Wat me dan alleen zo tegenvalt, is dat ik die medicinale wiet niet op het menu terugvind! Als je als bedrijf prat gaat op je medicinale soorten, mogen ze dan ook aub op het menu? Altijd? Dat zou een enorme hulp zijn.

  Iets anders dat een enorme hulp zou zijn, is – en vergeef me alsjeblieft mijn socialistische achtergrond – als dat gelul met die namen voor cannabis eens afgelopen zou zijn. Ik zou graag een index zien met soorten geselecteerd op afkomst en ras, thc gehalte en karakter en dat het dan ook klopt heren gifmengers. Dat áls van der Buis een zakkie wiet gaat halen van de soort X, dat dit op een ander adres in ieder geval iets oplevert wat er op lijkt.Dit blijkt in de praktijk echter vaak niet het geval, zodat van der Buis weer eens ligt te hyperventileren op de bank. Bedankt. Dus... we schrijven december 2009. Ik geef het een jaar. Als dan de bedrijven, die adverteren met de beste medicinale cannabis, deze niet structureel op het menu hebben staan, dan kom ik er niet meer. Simpel. Dit lijkt me toch niet al te veel gevraagd?

  Zo het statement voor vandaag is weer gemaakt. Van der Buis gaat even lekker tuinieren en z’n huisje opruimen. Het kindje een goed ontbijt maken en even teletekst lezen. Dat vind ie leuk.

  Dag 10

  Zo even een paar dagen vrij genomen.

  Gisteren had ik Wernard op visite. Gelukkig wil hij een paar zaden voor me regelen. Da’s mooi. We hebben van alles besproken, waaronder m’n leven, doseringen, eigen kweek, de toekomst, bio-industrie en voedsel. Ik vergeet vast een paar onderwerpen.
  Het wondje in m’n mondhoek is bijna weg J Kijk! Dat zijn nog eens resultaten. Geruime tijd heb ik lopen rommelen met allerlei smeersels, maar een kloddertje THC op regelmatige basis, blijkt verreweg het meest succesvol.
  De voorbereidingen voor de tuin zijn in volle gang. Ik ben aan het oefenen met stekken e.d. Dat moet straks goed gaan. Ik wil er ook tomaten, diverse keukenkruiden en nog wat ander voedsel in kwijt. Hihi, dat ik ooit nog eens ging tuinieren. Slapen gaat al een stuk beter. Vannacht voor het eerst 20% langer geslapen dan normaal. Het aller-prettigst is wel dat je er geen kater aan overhoud ook nog. Dat is met ‘ un bouteille’ wel even anders. Ik kan er maar niet over uit, dat ik met iets bezig ben wat niet mag. Hier moet echt iets aan gebeuren. Rightyhow…another day another dollar. We gaan eens trachten wat zaden te ontkiemen.

  Na de wijze adviezen van Wernard heb ik de boel omgegooid. Ik heb een Skunk #1 plantje staan, een paar Power Plants, maar ik twijfel aan die soort. Beetje agressieve high. Niet echt ontspannend. De zaden van de Neville’s hadden het moeilijk. Die willen maar niet ontkiemen. Ik wil die plant zo graag eens biologisch afgekweekt gebruiken.

  Comment


   #3
   Re: Cannabis olie mijn ervaring

   Waarom skunk en geen doubelfun?
   God was never on your side..

   Comment


    #4
    Re: Cannabis olie mijn ervaring

    Ik heb die zaden nog niet en ik ben aan het oefenen Belladonna. Blowen kan ik als geen ander, maar kweken moet ik nog leren.
    En ik heb daar ook heel erg veel zin in. Zoals het er nu voor staat wil ik over een aantal jaren een biologische mediwiet plantage.
    Alleen de wet nog. Hoeft niet heel lang te duren denk ik.

    Comment


     #5
     Re: Cannabis olie mijn ervaring

     Halloa een Plantage phoe hey
     Oefenen is heel belangrijk een goed mediwietje kweken kan je zo moeilijk en makkelijk maken als je zelf wild.
     Makkelijkste gewoon buiten aarde water en zon.
     Binnen komt er net wat meer bij kijken maar dat kan ook redelijk makkelijk..
     Wat een leuk beginner tje is een autoflower die is ook in 2 maanden als klaar en zo schatiig
     Pas je op Hard lopers zijn dood lopers.

     Suc6 er is niks zo mooi als uit een zaatje je eigen medicijn te kweken en je geniet er ook nog van
     God was never on your side..

     Comment


      #6
      Re: Cannabis olie mijn ervaring

      bescheiden dan

      Ik heb een tuin en die ga ik gebruiken. Ik ben niet van plan om de hot-shot grower uit te hangen hier hoor. Die zal ik nooit worden. Waar ik wél heel erg naar op zoek ben is de ruimte om te doen wat ik wil. Ik doe namelijk niemand kwaad. Zelfs mezelf niet. Gewoon de vrijheid aan het volk. Zoals het hoort. Ik wil graag dat onze kinderen het iets makkelijker hebben Bella. Cést tout.

      Comment


       #7
       Re: Cannabis olie mijn ervaring

       Die ruimte als je die heb Vertel je het mij dan ook
       God was never on your side..

       Comment


        #8
        Re: Cannabis olie mijn ervaring

        Nou meneer van der Buis, ik heb met groot genot je verslag gelezen. Je leest de vreugde ervan af, ga zo door!!
        Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


        sigpic

        FAQ links over kweken        Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
        W.L.S. Churchill        Comment


         #9
         Re: Cannabis olie mijn ervaring

         Dank je vale. Ik zit in een bepaalde fase zullen we maar zeggen.

         Comment


          #10
          Re: Cannabis olie mijn ervaring

          Hoi allen,

          afgelopen jaar, 2009, hebben wij voor het eerst mediwiet in de vorm van wietolie gebruikt.
          Ik zeg wij, maar eigenlijk alleen mijn vrouw die voor de tweede keer kanker terugkreeg. Om te kijken of de olie geen kwaad kon teste ik het eerst op mijzelf uit.

          Hier in het kort wat er gebeurde.
          Okt 2007 kreeg mijn vrouw eierstokkanker, het zat in haar eierstokken, baarmoeder en een uitzaaïng in een lympheklier in de hals.
          In de buik werd ze geopereerd en in de hals bestraald. Hierna volgde nog een vreselijke chemokuur.
          Omdat ze al een uitzaaïng had zeiden de artsen dat de kanker terug zou komen.
          En die kwam ook terug, in december 2008-januari 2009;
          2 tumoren in haar hersens!

          1 groot aan de linkerzijde van de schedel en een kleiner ergens in de midden.
          Ongeneeselijk zeiden ze in het plaatselijke ziekenhuis.
          Doorgestuurd naar het Erasmus in Rotterdam zei de arts daar dat hij het grote tumor wel wilde opereren. Het kleine konden ze niet bij en zou zwaar bestaald moeten worden.
          Aldus gebeurde. Ik schrijf dit zakelijk op maar julli begrijpen wel hoe hopeloos en ongelukkig wij ons voelde toen dit gebeurde.

          De operatie verliep uitstekend en de arts kon alles weghalen van de grote tumor.
          De kleine werd later bestraald. Haarverlies en zwaar medicijn gebruik volgde en volgens de artsen zou wederom een chemokuur niet meer helpen.
          Ik zag dus de docu van the Cure en bedacht dat ik hoe dan ook aan de wiet olie of hempoil moest komen.
          Ik had geen of nauwlijks ervaring met cannabis en wist niet hoe ik daar aan moest komen. Via marktplaats bestelde ik wat hennepzaadjes maar dan nog zou het tot oktober 2009 duren voor ik de olie kon maken met een eigen kweek.
          Ik zag wat berichten over mediwiet en besloot daar contact te maken en ja inderdaad na enkele weken kreeg ik wat wietoil opgestuurd.

          Ik probeerde het eerst zelf uit en vond het echt geen lekker spul. Ik werd er ook niet high van maar eerder stoned met een hele lage bloeddruk tot gevolg.
          Ik besloot de hoeveelheid per keer te verminderen tot een hele kleine druppel en gaf het mijn vrouw elke dag tot het op was. De olie diende ik haar toe in mei 2009.

          Nu, na telkens een 3 maandelijkse controle van mijn vrouw gaat het nog uitstekend met haar, de tumorwaarde schommeldt tussen de 3 en de 9 wat normaal is bij elke vrouw.
          En bij God, ik hoop dat ze van deze vreselijke ziekte genezen is met of dankzij de wietoil, al kan ik dat nooit bewijzen natuurlijk.
          Morgen 12 januari moeten we opnieuw op controle bij de oncoloog en dat blijft spannend natuurlijk.
          Mijn vrouw doet ondertussen alles weer , fietsen, lopen, boodschappen en op de kleinkinderen passen en is ook niet moe zoals zoveel kankerpatiënten.

          Verder hoop ik dat de reguliere artsen eens een goed onderzoek doen naar de resultaten van deze wonderlijke plant die bij nog veel meer ziekten wordt gebruikt.
          Ook bedank ik mediwiet en Wernard Bruining voor het kosteloos verstrekken van de mediwiet!!!

          grttzz en misschien hebben meer mensen hier ervaring met medische toepassingen van deze wonderbare plant.
          Last edited by 3cpio; 11 January 2010, 14:09.

          Comment


           #11
           Re: Cannabis olie mijn ervaring

           Super om te lezen dit 3cpio!

           Lekker blijven druppelen en ik wens jullie nog heel veel jaren samen.

           Comment


            #12
            Re: Cannabis olie mijn ervaring

            Dankje mijnheer van der Buis.


            Vandaag was de uitslag weer goed gelukkig, tumorwaarde is 6! Tussen de nul en 20 is normaal voor deze tumormarker een eiwit wat ca125 heet.
            Wat heel uitzonderlijk is bij deze vorm van kanker!

            Comment


             #13
             Re: Cannabis olie mijn ervaring

             Hallo ik heb een vraagje.. ik heb van wernard olie gekregen voor mn migraine ik heb
             net een druppel gepakt maar voel helemaal niks geen high of stoned komt dat omdat
             ik normaal ook goeie wiet rook ? en ik heb de 10x verdunning wat ik denk dat mischien
             een foutje van wernard is want ik heb verteld dat ik jointjes rook en erge migraine heb
             maar jullie hebben wat meer ervaring ermee dus zou eerst jullie mening willen horen

             edit: of zou ik het niet hoeven te voelen voor zn geneeskrachtige werking ? wernard
             adviseerde me om elke dag preventief te pakken ook als ik geen migraine heb
             begin er vandaag mee
             Last edited by AmnesiaMaikel; 12 January 2010, 18:00.

             Comment


              #14
              Re: Cannabis olie mijn ervaring

              Je hoef niks te voelen je moet de pijn een stapje voor zijn
              Pijn is een registratie in je hersen nu ga je de pijn een stapje voor zijn soort van muurtje opbouwen waar de pijn niet door heen kan komen.
              Tot dat pijn punt verdwijnt.

              Probeer het eerst een paardagen en vertel hem jou zorgen hij staat voor je klaar om je te helpen en je dit soort dingen uit te leggen.

              Maak je niet druk ontspan je en ga lekker zo je bed in

              Suc6 Bella
              God was never on your side..

              Comment


               #15
               Re: Cannabis olie mijn ervaring

               Inderdaad. Ik kan dit alleen maar beamen. Hoe minder ik nam, hoe beter ik ging. Nu zijn een paar druppels voldoende.

               Comment

               Footer Left Ad

               Collapse
               Bezig...
               X