Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Spacecake nub

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Spacecake nub

  Korting op 420shop
  Hallo daar,

  Heb snel twee vraagjes. Wil met een vriend een spacecake bakken maar zie hier veel uiteenlopende info over, kan iemand wat duidelijkheid geven? We allebei paar keer geblowd maar je kan het nog niet echt ervaring noemen, zouden wij dan met z'n tween genoeg hebben aan 1,5 gr voor een hele cake en die vervolgens in 6 plakken ofzo snijden? Ook vroeg ik me af als je wietboter maakt, hoe lang moet dat dan au bain marie opstaan? Ik zie veel verschillende tijden. Zou 30 min genoeg zijn om van een plak lekker stoned te worden? Alvast bedankt voor deze noob helpen !

  #2
  Re: Spacecake nub

  30 minuten moet voldoende zijn. Het moeilijke van een spacecake is dat als je er te weinig in doet dan merk je niks. Als je teveel doet kan het vrij heftig worden. Je kunt moeilijker doseren met cake. Je hebt die plak op en dan maar afwachten (20 min ongeveer)...

  Comment


   #3
   Re: Spacecake nub

   Kan wel een uur of zelfs langer duren voor je effect merkt bij cake.
   Als je dan al 3 plakken in je mik hebt zitten heb je in ieder geval een lekkere trip tegen die tijd.
   Als je hier verschillende ideeŽn ziet, kun je wel een nieuw topic starten, maar dan krijg je toch ook die verschillen denk ik dan...(of mensen hebben geen zin steeds hetzelfde te vertellen
   Als je alle recepten gelezen hebt, zou ik daar eens een mooi gemiddelde van nemen.
   Van wat ik zo hier en daar lees is 1.5 gram niet zoveel, en kun je inderdaad het best eerst boter maken.
   Maar er zijn ook mensen die het door de grinder halen en gewoon de wiet in het cakedeeg mengen, 't is maar net hoeveel haast je hebt en hoe hoog je kwaliteitseisen zijn.
   ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

   Comment


    #4
    Re: Spacecake nub

    Ik gooi minstens 5g in een cake! Ik haal er wel minstens 10schellen van! Maar ik denk dat je als beginnende toch op 0.3g per schel moet rekenen!
    https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...of-the-woods!!

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X