Het gaat om een Italiaanse Pesto
Benodigdheden:
1 vette bos basilicum
5 eetlepels olijfolie
150 gram pijnboompitten
50 gram Parmesaanse kaas
3 tenen knoflook
peper, zout
per persoon 1/2 gram Purple Power (of ander wiet)
Bereiding:
Men neme een keukenmachine (modern) of een vijzel (moderner).
Stamp of mix de knoflook, de basilicum, de pitten en de kaas. Verkruimel de wiet in een bakje met de olie; eventjes laten staan.
Meng alles door elkaar, zout en peper naar smaak toevoegen en de pesto even laten resto.
Benodigdheden:
1 vette bos basilicum
5 eetlepels olijfolie
150 gram pijnboompitten
50 gram Parmesaanse kaas
3 tenen knoflook
peper, zout
per persoon 1/2 gram Purple Power (of ander wiet)
Bereiding:
Men neme een keukenmachine (modern) of een vijzel (moderner).
Stamp of mix de knoflook, de basilicum, de pitten en de kaas. Verkruimel de wiet in een bakje met de olie; eventjes laten staan.
Meng alles door elkaar, zout en peper naar smaak toevoegen en de pesto even laten resto.
Comment