Bitterkoekjes Space Cake
Ingredienten:
200 gr. zachte wiet-THC boter
200 gr. basterdsuiker
4 eieren
200 gr.gezeefde bloem
1 el. citroensap
1 snufje zout
200 gr. bitterkoekjes
2 el. rum
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Hak de bitterkoekjes zeer fijn en besprenkel ze met rum ^^.
Klop de wietboter met zout en citroensap met de handmixer of in de keukenmachine luchtig en voeg daarna meteen de suiker toe. Blijf kloppen. Voeg al kloppend een voor een de eieren erbij.
Spatel, als alle eieren opgenomen zijn en het beslag mooi luchtig is, de gezeefde bloem door het beslag.
Schep de bitterkoekjesstukjes voorzichtig door het beslag.
Vul de vormen voorzichtig met het beslag en bak de bitterkoekjes in de voorverwarmde oven in circa 60 minuten gaar. De cake is klaar als een ingestoken sate-prikker er weer schoon uit komt.
Ingredienten:
200 gr. zachte wiet-THC boter
200 gr. basterdsuiker
4 eieren
200 gr.gezeefde bloem
1 el. citroensap
1 snufje zout
200 gr. bitterkoekjes
2 el. rum
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Hak de bitterkoekjes zeer fijn en besprenkel ze met rum ^^.
Klop de wietboter met zout en citroensap met de handmixer of in de keukenmachine luchtig en voeg daarna meteen de suiker toe. Blijf kloppen. Voeg al kloppend een voor een de eieren erbij.
Spatel, als alle eieren opgenomen zijn en het beslag mooi luchtig is, de gezeefde bloem door het beslag.
Schep de bitterkoekjesstukjes voorzichtig door het beslag.
Vul de vormen voorzichtig met het beslag en bak de bitterkoekjes in de voorverwarmde oven in circa 60 minuten gaar. De cake is klaar als een ingestoken sate-prikker er weer schoon uit komt.
Comment