Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Bevroren Ganja Custard

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Bevroren Ganja Custard

    Korting op 420shop
    Hoe maak ik bevroren Ganja Custard?

    8oo gram chocolade
    2,5 kopje custard vla
    1,5 kopje slagroom
    150 gram gehakt (fijn) of gemalen hoogwaardig knipafval of wiet
    rubberen spatel

    Smelt de chocolade O-bain-marie of op een zeer laag vuur. Voeg de gemalen wiet aan de chocolade en zet het vuur echt laag en laat het geheel sudderen gedurende ongeveer 10 minuten (constand blijven roeren)
    Vervolgens doe je de chocolade bij de custardvla in een kom en roerd dit heel goed door. Meng vervolgens voorzichtig de opgeklopte room in de mix.
    Vervolgens dek je de kom af of je doet er een deksel op (tupperware type container). Dan zet je de hele zaak in de vriezer en laat het bevriezen...

    Je kunt er ook nog allerlei dingen aan toevoegen zoals chocolade chips, pecannoten, hagelslag, fruit, .... vis brokken: wat je lekker vind!

    Eet smakelijk

    Grtz Monty

    #2
    Re: Bevroren Ganja Custard

    klinkt goed !, ik ga denk voor de variant met vis
    I like ladies with big buds !!

    Comment


      #3
      Re: Bevroren Ganja Custard

      maar hoelang laat je die in de diepvries monty????

      tot het bijvoorbeeld stijf is of diepgevroren als ijs ????

      Comment


        #4
        Re: Bevroren Ganja Custard

        Kan beide devilhaze. Zelf prefereer ik de niet bevroren versie. Maar je kunt er natuurlijk ook een soort ijs van maken door het helemaal te laten bevriezen.

        Grtz Monty

        Comment

        Footer Left Ad

        Collapse
        Bezig...
        X