Hoe maak ik bevroren Ganja Custard?
8oo gram chocolade
2,5 kopje custard vla
1,5 kopje slagroom
150 gram gehakt (fijn) of gemalen hoogwaardig knipafval of wiet
rubberen spatel
Smelt de chocolade O-bain-marie of op een zeer laag vuur. Voeg de gemalen wiet aan de chocolade en zet het vuur echt laag en laat het geheel sudderen gedurende ongeveer 10 minuten (constand blijven roeren)
Vervolgens doe je de chocolade bij de custardvla in een kom en roerd dit heel goed door. Meng vervolgens voorzichtig de opgeklopte room in de mix.
Vervolgens dek je de kom af of je doet er een deksel op (tupperware type container). Dan zet je de hele zaak in de vriezer en laat het bevriezen...
Je kunt er ook nog allerlei dingen aan toevoegen zoals chocolade chips, pecannoten, hagelslag, fruit, .... vis brokken: wat je lekker vind!
Eet smakelijk
Grtz Monty
8oo gram chocolade
2,5 kopje custard vla
1,5 kopje slagroom
150 gram gehakt (fijn) of gemalen hoogwaardig knipafval of wiet
rubberen spatel
Smelt de chocolade O-bain-marie of op een zeer laag vuur. Voeg de gemalen wiet aan de chocolade en zet het vuur echt laag en laat het geheel sudderen gedurende ongeveer 10 minuten (constand blijven roeren)
Vervolgens doe je de chocolade bij de custardvla in een kom en roerd dit heel goed door. Meng vervolgens voorzichtig de opgeklopte room in de mix.
Vervolgens dek je de kom af of je doet er een deksel op (tupperware type container). Dan zet je de hele zaak in de vriezer en laat het bevriezen...
Je kunt er ook nog allerlei dingen aan toevoegen zoals chocolade chips, pecannoten, hagelslag, fruit, .... vis brokken: wat je lekker vind!
Eet smakelijk
Grtz Monty
Comment