Mededeling

Collapse

Maak een Coffeeshop Verslag

Vertel anderen over jou ervaring met coffeeshops, kies de juiste provincie in het board Coffeeshop of uit de lijst onderaan de pagina.

Je report moet bestaan uit:
Naam coffeeshop - Plaats van de coffeeshop (vermeld in de titel en in je bericht)

Verder kan je de volgende onderwerpen beschrijven!

- Adres / openingstijden
- Faciliteiten (denk aan pooltafel etc..)
- Verschillende soorten wiet hasj beschrijven.
- De indruk van de coffeeshop
- Eventueel foto's
- eventueel een cijfer

Wees creatief en objectief

Coffeeshop Amsterdam
Coffeeshops Noord-Brabant
Coffeeshops Zuid-Holland
Coffeeshops Noord-Holland
Coffeeshops Zeeland
Coffeeshops Limburg
Coffeeshops Utrecht
Coffeeshops Gelderland
Coffeeshops Overijssel
Coffeeshops Drenthe
Coffeeshops Flevoland
Coffeeshops Friesland
Coffeeshops Groningen
Coffeeshops Buitenland
Bekijk meer
Bekijk minder

Shops in Ede en Wageningen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • Shops in Ede en Wageningen

  Korting op 420shop
  Ede:
  - De Kink
  - Zwarte Zee
  - 't Pleintje
  - RELAX

  Wageningen:
  - Shop 86
  - De Bengel
  - Sidewalk

  Dit zijn de shops die me nu te binnen schieten, volgens mij zijn het ze wel allemaal.

 • #2
  Re: Shops in Ede en Wageningen

  De Kink is wel relax.
  Edelweiss en Amnesia best goed te doen.

  Zijn die andere shops in Ede en Wageningen ook nog open dan?

  Comment


  • #3
   Re: Shops in Ede en Wageningen

   zwarte zee is er niet meer, moest weg wegens een school in de buurt....

   Comment


   • #4
    Re: Shops in Ede en Wageningen

    Coffeeshops in Ede:

    -De Kink,
    Een coffeeshop met relatief de beste en meeste variatie in wiet, (in verband met samenwerking tussen shop in Wageningen (de Bengel) en vroeger de Moonlight in Veenendaal).
    Bij de Kink verkopen ze goede Haze en ook veel variatie in hasj, maar je betaald gemiddeld ook het meest.
    Wanneer je in het weekend 's avonds rustig een joint wil roken zal ik een andere shop adviseren. De Kink lijkt namelijk soms meer een discotheek dan een coffeeshop. Ook moet je vaak lang in de rij wachten. Verder is dit de enige shop in ede waar je kan pinnen en poolen.

    - 't Pleintje
    Een typische Nederlandse coffeeshop zonder al te veel fratsen. Het Pleintje is een simpele maar redelijke coffeeshop met veel vaste klanten. Het is een shop waar ze niet al te moeilijk doen als je voor 3 euro wiet wil en ze verkopen ook goede (prijs/kwaliteit) gruis voor als je crisis hebt en graag wilt roken. Je kan hier tafelvoetballen en televisie kijken maar ook op de bank hangen. Er is vaak een plek vrij om te zitten.

    -De Relax
    Dit is een coffeeshop die met betrekking tot de variatie aan wiet tussen het Pleintje en de Kink valt. Je kunt hier ook allerlei cannabis tools kopen zoals grinders, puurpijpjes e.t.c kopen. De inrichting is netjes afgewerkt en je kan hier ook tafelvoetballen.
    Ook is het op vrijdag happy-day. Dit houdt in dat je een euro korting krijgt op alle wiet of hasj.

    De zwarte zee is helaas gesloten.

    Wanneer je in Ede bent, bevinden alle shops zich in een straal van +- 150 meter. Let wel op, vanwege de nogal ouderwetse biblebelt houding in Ede zijn alle coffeeshops doordeweeks om 9 uur en in het weekend om 10 uur al gesloten. Dit kan ook zijn vanwege het feit dat de shops in 'het' uitgaansgebied van ede bevinden.

    Comment


    • #5
     Re: Shops in Ede en Wageningen

     Coffeeshops in Wageningen

     - De Bengel
     Open op normale winkeltijden (9-18), tussen de middag gesloten. Gezellige bar en fatsoenlijk grote rookruimte. Snelle bediening.
     De wiet is van goede kwaliteit voor redelijke prijzen en aanbiedingen voor grootgebruikers. Aanrader als je graag ter plaatse je jointje rookt of een babbeltje wilt maken. Buiten het centrum met parkeergelegenheid voor de deur. Pinautomaat aanwezig.

     - Shop '86
     Tegenwoordig een 'afhaal' shop. Er is wel een klein tafeltje waar je aan kunt draaien. Veel aanloop en kwalitatief goede wiet en vriendelijk personeel. Geen rookruimte, hoewel er bij de entree vaak een paar mensen hangen en roken. Tabak en frisdranken en een aanbod van pijpjes, waterpijpjes en vaporizers. Midden in het centrum. Elke dag open van 14:00 tot 22:00. Constant hoge kwaliteit van wiet en stuff, maar op=op dus de kaart wijzigt wekelijks met 1 of 2 soorten.

     - Sidewalk
     Marokkaanse shop met bar en rookruimte. Goede stuff, en de wiet bovenaan de kaart van goede kwaliteit. Qua prijs op de kaart vergelijkbaar met de andere shops in Wageningen, helaas geeft hun weegschaal vaak tot 10% minder en 5% minder gewicht is gewoon standaard hier waardoor je alsnog een euro meer betaalt. Gezellige hangplek, midden in het centrum, met een breder assortiment hashies. Open op alle dagen (ook alle feestdagen) van 10:00 tot 24:00, en in het weekend na middernacht.

     Kortom, alle 3 de shops in Wageningen zijn de moeite waard. Waar je het liefste heengaat is een kwestie van smaak, persoonlijk kom ik bij alle drie, afhankelijk van bij welke ik in de buurt ben en openingstijden. Het brede aanbod aan openingstijden maakt dat je je inkopen eigenlijk nooit hoeft te plannen.
     Last edited by vaakstoned; 8th August 2015, 12:41.

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X