Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

    Korting op 420shop
    Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction...

    #2
    Re: Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

    van wa kom jij als ik vragen mag??? omgeving?
    sigpic

    Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
    Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

    Comment


      #3
      Re: Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

      10 -12,50 per gram?? Wow!

      Als ik meer dan 8 euro per gram betaal in een shop, zoek ik de volgende shop

      Comment


        #4
        Re: Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

        Vind je dat veel ja? Ik ben niet anders gewend dan dat een normale soort €10 kost.
        Het klopt wel als je via particulier koopt dat het dan vaker goedkoper is maar tot nu toe zie ik deze prijzen in iedere shop.
        Last edited by ceBep; 18 November 2011, 21:51. Reden: quote verwijderd
        Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction...

        Comment


          #5
          Re: Coffeeshop "Quiam" in Kerkrade

          Niks particulier! Gewoon in de shop.

          In Breda zitten er 2 tegenover elkaar. De ene heeft al jaren wiet (o.a. white widow) voor 8 euro de gram. De andere shop was een paar jaar geleden iets goedkoper, maar is inmiddels iets duurder (rond de 9 euro), dus daar kom ik niet meer

          Eentje in Waalwijk is nog goedkoper.


          Verhuis..... Naar..... Brabant...!!

          Comment


            #6
            Zo even in het kort... ik leg uit in het kort wat mijn ervaring is met de shop en wat naar mijn begrippen goede wiet is, dan snapen jullie ook beter wat ik bedoel. Ik rook niet veel wiet - als ik wiet rook, ga ik bijna altijd voor haze, omdat ik de witsoorten niet zo lekker vind smaken en het effect... jah... ik word nooit goed stoned van. Ik haal ook bijna nooit wiet van de shops, omdat ze de haze te duur verkopen... niet van de shop is het meestal beter en altijd goedkoper. Maar... ik rook 90% van de tijd alleen maar hasj - ik woon nu 10 jaar in Nederland, maar oorspronkkelijk kom ik van buitenland (Europa) - en waar ik vandaan kom heb je ook goeie kwaliteit wiet, maar geen hasj. Voor het eerst heb ik hier in Nederland hasj gerookt... en vanaf de eerst keer ben ik bijna helemaal met de wiet gestopt, en ik rook alleen maar hasj.... naar mijn meining is dat DE SPUL!!! maar goed... meiningen verschillen.
            Zo... dus nu over Quiam:

            Wiet

            Snowball - 10euro 1gr - iets wat je ook in andere shops als "Santa Maria" ziet - gewoon witsoort. Ik vind hem te duur - het is geen slechte wiet, maar het is ook geen top kwaliteit. Voor 10 euro mocht wel wat meer in het zakje Als je niet regelmatig rookt, is het een goeie keuze! Smaakt niet slecht en je hebt geen rotzooi in het zakje - gewoon mooie topjes.
            White Widows - 10euro 1gr - jup... gewoon White Widow - dus ook witsoortje, maar naar mijn meining beter dan de Snowball, al is de prijs zelfde. Heel lichte kleur met veel THC op... ziet goed uit en ruikt goed. Maar verwacht niet dat je van omvalt... het is en blijft gewoone witsoort. Geen slechte keuze in iedere geval.
            Amnesia Haze - 12,50 euro 1gr - geen slechte wiet. Goeie haze, af en toe beetje te droog, maar geen slechte kwaliteit. Plakt mooi aan de vingers en het ruikt goed naar haze... sterke kruidengeur... het effect is ook goed! Geen slechte wiet - ik geef het een 8 van de 10. Het is een normale prijs voor een shop.
            Strawberry Haze - 14 euro 1gr - ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Het ruikt heel sterk en smaakt ook naar aardbeien, maar ik heb twijfels dat het om natuurlijke wijze komt. Het is ook heel moeilijk voor mij in te schatten of echt haze is, maar je wordt er goed stoned van... geen high van gewoone witsoort. De wiet zelf voelt beetje nat aan... dus ik denk dat ze iets ermee doen om de smaak en de geur te krijgen. Ik durf het niet te zeggen, omdat ik geen specialist ben natuurlijk. Interessante wiet, dat zeker!

            Hasj
            Over de hasj heb ik wat meer te vertellen...

            Ketama - 5 euro 1,4gr; 15 euro 4,5gr - dat is de spul die ik 80% van de tijd rook! Niet zo vanwege de prijs (dat ook natuurlijk!), maar omdat ik het lekker vindt en het effect is mild, licht - het slaat niet in een keer, het begint iets later te werken en het duurt ongeveer uur tot anderhalf. Wanneer het afgewerkt is, voel je je niet vermoeid. Als ik sterkere hasj ga roken of haze, vind ik het effect veel sterker en intensiever, maar wanneer het afgewerkt is ben ik moe... het liefst wil ik even een uurtje gaan slapen, haha. Dat kan ik dus moeilijk combineren met mijn werk en activiteiten buiten mijn werk... dus daarom rook ik me wel Ketama! Het ruikt goed, en het ziet goed uit. Het is hard, maar niet heel droog. Als je hem opwarmt met aansteker wordt die zacht en het is makkelijk om het in een jointje te draaien. Het bubbelt niet... wat je zou verwachten van een goeie hasj - maar aangezien de prijs, heb ik ook geen bubbeltje verwacht, haha. Een andere manier wat ik doe om te testen is - ik pak een klein stuk en ik steek hem aan met de aansteker, ik wacht een seconde of 2-3 en dan pak ik de verbrande stukje en ik begin het tussen mijn vingers te wrijven - als op je vingers zwarte stukjes (het ziet uit als zwarte zand) overblijven, dan is dat waarschijnlijk derder of vierder zeef hasj - minder THC en meer plantmateriaal. Van deze Ketama blijven natuurlijk zwarte stukjes op je vingers, maar dat heb ik ook verwacht voor deze prijs. De smaak ik heerlijk vind ik! Het is meer kruidig dan de betere kwaliteit hasj die meer spicy/bloemerig geur en smaak heeft, maar je proeft toch de typische hasj smaak... heerlijk! De as die overblijft is licht grijs... dus volgens mij ziet er niks raars in die hasj. Gewoon - derder, vierder zeef hasj die minder THC heeft en meer plantmateriaal. Top spul voor overdag te roken en heerlijke smaak! Je wordt lekker high - je kunt het vergelijken met het effect van een goeie hasj, maar dan lichter - naar mijn meining genoeg - je voelt dat je high bent (geen body high), maar toch ben je in staat om gewoon je werk te blijven doen, omdat het effect niet zo sterk is. Prima spul voor overdag een lekkere jointje te roken!
            ZeroZero - 10 euro 1,2gr - ik haal het niet zo heel vaak, omdat ik meestal voor Shira ga. Het is donker... best donker en het plakt goed. Je kunt hem gewoon buigen... best zacht! Het bubbelt ook. Het heeft best spicy/kruidig smaak. Je wordt goed stoned van... letterlijk stoned - couchlocked - je wilt gewoon zitten ennn chillen, haha. Het effect duurt best lang... ennn daarna wil ik gewoon slapen, dus dat rook ik in de avond.
            Shira - 10 euro 1,0gr - zeer goeie spul! Zeer lichte kleur (net als zand)... zacht en het plakt! Het ruikt gewoon.... HEERLIJK! Als je vanuit het zakje ruikt, kun je bijna ruiken van hoeveel verschillende soorten wiet is die hasj gemaakt... zeer kruidig/bloemerige geur... beetje zoet zelfs! Ik doe ongeveer halve cigaret aan tabak en 0.3gr hasj in de joint en deze hasj, net als de Ketama brandt PRIMA! Het effect.... zeeer intensiev en het slaat snel aan! Ik rook de joint meestal halfuur omdat ik na de eerste kwart al stoned ben, maar ik blijf roken omdat he zo lekker is! Natuurlijk... ook spul voor in de avond! Zeer goeie keuze!

            In het algemeen ben ik tevreden van de shop... daar haal ik dus de Ketama met regelmaat - prima hasj om te roken overdag! Het effect komt met vertraging, maar ik houd van de lekkere smaak en de milde high ervan! Shira - echt een aanrader! Zeer lekker, vers en je wordt goed stoned ervan!
            In de shop is er mooie sfeer en de personeel is vriendelijk. Geen minpunten die ik zo kan opnoemen.

            Comment


              #7
              Mooi verslag. Ik rook zelf geen hasj maar voor wiet ga ik nooit naar de quiam.
              Last edited by DutchHomeGrower; 27 February 2018, 18:23.

              Comment

              Bezig...
              X