Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Coffeeshop Highlander

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Coffeeshop Highlander

  Korting op 420shop
  Highlander
  Bosboomstraat 77
  5613KD Eindhoven

  Een coffeeshop in een "bruin cafe".
  Voor mijn gevoel is het ook een echt "buurtcoffeeshop". (stamkroeg/shop)
  Producten zijn over het algemeen van zeer goede kwaliteit.

  Ooit was ik daar en zag een grote schaal met wiet liggen, waar het personeel nog extra de blaadjes ervan gingen halen voordat het verpakt werd!
  Toppie!!!
  Last edited by Jointjedraaien; 10 November 2008, 16:48.
  Groet SirSMokeaLot

  #2
  Re: Highlander

  Ben er 1 keer geweest en vond er één voordeel aan : beetje buiten het centrum dus geen parkingprobleem. Ik was er helemaal alleen als klant wat mij achteraf gezien niet verwondert : zelden zo'n slechte wiet gekocht.

  Comment


   #3
   Re: Coffeeshop Highlander

   De highlander was de eerste shop waar ik wiet kocht. Heeft altijd goede wiet heb nog nooit meegemaakt dat ik er iets slechts mee gekregen heb, is altijd droog en goed te crushen. Ook de voorgedraaide haze jointjes daar zijn een aanrader, je kunt er alleen niet binnen roken (alleen voor vaste klanten). Wat ook een enorm voordeel is, is dat er gewoon echte sigaretten (camel) in de voorgedraaide jointjes zit. Dus niet die troep uit potten. Top shop één van de beste van Eindhoven en omstreken.

   Comment


    #4
    Re: Coffeeshop Highlander

    Een van de beste in eindhoven zeg je?Zeker niet waar. De wiet is prima. Daar heb ik niks over te klagen. Maar de service...Een asociale onklantvriendelijke vent en ik heb mijn principes. Daardoor ga ik daar echt nooit meer heen. Ben er 4 keer geweest ofzo maar ga er nooit meer heen.

    Comment


     #5
     Re: Coffeeshop Highlander

     beetje oud topic maar ben het met jori1993 eens ben er in het begin geweest toen ik net blowde wiet is niets op aan te merken alleen die vent die achter die balie stond.
     klantvriendelijkheid hebben ze daar volgens mij nog nooit van gehoord ik ga meestal naar de sinbad als het moet en me vaste shop is toch wel de eurogarden.

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X