Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wanneer en bij welke firma zaden kopen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    50% korting op sannies op deze moment. Was wat duur geworden, maar aan de helft van de prijs is dat zeker de moeite.

    Comment


      #17
      Sannie probeert al maanden zijn zaden aan dikke kortingen te slijten, krijg er om de 5 minuten mail van, denk dat de zaken minder gaan.
      Te veel zaadbanken...

      Comment


        #18
        Kreeg die mails ook, was altijd een bepaalde soort met een korting van 20% ofzo Vond dat de moeite niet, deze 50% op alles wel. Voor de rest verkoopt royal queen bv gelijk niks en da's de grootste rommel die je kan kopen. Vind zijn jack, jackberry en killing fields van het beste wat ik al gekweekt heb. Had nog wat herijuana liggen ook, die is ook de moeite.

        Comment


          #19
          Sannie heeft zeker leuke zaden, heb er in het verleden ook verschillende soorten gekocht. Veel soorten bijgekomen bij Sannie afgelopen jaren.


          Bij 420 tot 1 januari kan je ook 10 procent besparen op je aankoopsom, ook een ruim aanbod waar leuke soorten tussen zitten.

          Comment


          • Flip Hasjkip
            Flip Hasjkip commented
            Editing a comment
            KO Kush van Sannie, die heb ik nog eens per ongeluk gekruist met een onbekende soort. Had een honderdtal zaden die in de loop der jaren enkele kilo’s heerlijke wiet hebben opgeleverd. Helaas werden de laatste zaden allemaal herma’s, verslag staat nog bij de indoor verslagen (oud zaad kan geen kwaad).
        Bezig...
        X