Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wederom paddo's in het nieuws

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Wederom paddo's in het nieuws

  Korting op 420shop
  Wederom paddo's in het nieuws, hoorde net weer iets op het nieuws.. lang leve de paddo's en foei aan de mensen die deze drugs ''Mis''bruiken !

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Fatale sprong na gebruik paddo'sEen 18-jarige Hagenaar is in zeer verwarde toestand uit een raam van zijn woning gesprongen en aan zijn verwondingen overleden.

  Paddo's
  De jongen had paddo's gebruikt. De politie kreeg een melding binnen dat een jongen na verkeerd gebruik van paddo's uit een raam wilde springen. Bij de woning aangekomen, bleek hij al gesprongen te zijn. De jongeman is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

  Explosie
  Toen een ambulancemedewerker bezig was het slachtoffer te stabiliseren, explodeerde een zuurstoffles. De man en twee politieagenten raakten daarbij lichtgewond. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.


  Ouder nieuws ----------------------------------------------------------------------------------------------
  Een Frans echtpaar eist opheldering van de Amsterdamse politie over de dood van hun 17-jarige dochter Gaelle Caroff. Het meisje zou zelfmoord hebben gepleegd na het eten van drugspaddestoelen. Ze sprong vorige week van een brug nabij NEMO in Amsterdam. Volgens de moeder wilde het meisje niet dood.

  De ouders zijn verbijsterd dat hun minderjarige dochter paddo's heeft kunnen kopen bij een smartshop in Amsterdam. Ze houden de Nederlandse staat verantwoordelijk. "Het zijn de drugs die haar hebben gedood. (...) Wij houden de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de vrije verkoop van deze drugs."

  Smartshops mogen volgens de wet geen drugs verkopen aan minderjarigen als Gaelle. Een rondgang door De Pers langs de uitbaters van smartshops leert echter dat niemand naar de leeftijd van de koper vraagt. De eigenaar van de shop waar het meisje in Amsterdam haar hallucinerende drugs kocht, erkent dit ook.

  De bewuste smartshop waar het meisje de paddo's kocht, verspreidt bij de verkoop wel folders in het Engels en Spaans, maar niet in het Frans. Volgens deskundigen versterken hallucinerende paddestoelen depressieve gevoelens. Volgens vrienden van het meisje had ze wat problemen. Haar moeder zegt echter dat haar dochter, een briljante leerling op school, helemaal niet depressief was.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Veel gestelde vragen over het forum

  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

  #2
  Re: Wederom paddo's in het nieuws

  ja ik heb het gelezen en gehoord dat meisje had alcohol genome zo ver ik weet en die hagenaar ook het staat op de verpakking kortom ik vind het is een drug misbruik je het is het je eigen verantwoordelijkheid en niet die van iemand anders en door dat soort dingen willen ze paddos verbieden gelukkig ga ik aankomende zaterdag truffels gebruike word al weer de 5 x paddos nog nooit problemen gehad alleen 1 ding Me dood gelachen
  Schutto In tha house

  Comment


   #3
   Zonde dat een middel als dit inderdaad zo misbruikt wordt.. Vind het ook een schande dat het verkocht wordt in souvenirshops in bijvoorbeeld Amsterdam door verkopers die er niks van af weten. Lees je in, denk na en vraag advies.. Dan heb je gewoon een prachtige spirituele ervaring (zo ervaar ik het tenminste)..

   Comment

   Bezig...
   X