Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Everzwijntje met knoflook,ui,wortel en champignon paar uurtjes in de oven. Het nat later inkoken en versausiviseren!
    erbij wat aardappel, spruitjes, rode bietjes met feta kaas uit de oven. En stokbroodje met kruidenkaas met een sterk wodka bessen drankje, Woohoo!
    filedata/fetch?id=1567541&d=1605983793&type=thumb
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
    2016 - Greyvol's buitenkweek
    2017 - Santa Maria van Space Cees

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Versausiviseren, wauw

      Ziet er weer prachtig uit!

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      Ik wil ook mee eten !!
      T'is daar weeral feest !!



    7AD8BAD8-3616-4E9A-B565-3BB15114B59B_1_201_a.jpeg

    Comment



      Comment


      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Ah, dat was een pizza gisteren.

      Verse frietjes , varkenshaasje met stroganoff saus
      + basilicum salade !!


      2 scheutjes Wodka , t'mag het iets meer zijn !!!!


      2A1E6BE2-DEFA-4273-8E8C-3B387A1FC0DF_1_201_a.jpeg

      Comment


      • Rickysticky
        Rickysticky commented
        Editing a comment
        Zit even terug te lezen... zou je eens kunnen beschrijven hoe je die haas zo mooi bakt? Groetjesss

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        Bestrooi het stuk vlees met grofgemalen peper en zout.

        Verhit een koekenpan op hoog vuur.

        Draai het vuur wat lager zodra de pan goed heet is.

        Laat een flinke klont boter smelten, wacht tot het schuim
        wegtrekt en de boter begint te kleuren.

        Bak het stuk vlees op middelhoog vuur 2 minuten per kant
        voor rare (3 minuten voor medium-rare of 4 minuten
        voor medium). Temper het vuur als de boter dreigt te
        verbranden.

        En het belangrijkste is het laat 5 minuten rusten, losjes
        in aluminiumfolie gewikkeld , voor dat je het aansnijd !!

      • Rickysticky
        Rickysticky commented
        Editing a comment
        Heerlijk thnx remco!

      filedata/fetch?id=1568570&d=1606241466&type=thumb
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.
      2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
      2016 - Greyvol's buitenkweek
      2017 - Santa Maria van Space Cees

      Comment


      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Waterbuffel, anders als andere runderen?

      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Bij koop een koe.nl
        Lekker mals en smaakt iets anders, net als kip en kalkoen, lijkt op elkaar..

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        ........
        Sprakeloos weer

        'Het oog wil ook wat' heb ik van opa geleerd, en daar is dit een geweldig voorbeeld van. Jij maakt er altijd echt iets moois van!

      Marrokaanse ballen met slaatje, brood en zaatardip.
      20201124_175801.jpg
      Last edited by kelderkastje; 24 November 2020, 20:52. Reden: Foto geherupload ...

      Comment


      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Die ballen zien er lekker uit!
        Mooi ook

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Zijn deze falafel ballen? Lekker zeg

      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Zaatar van de Libanese overbuur, vlees van een jong rund, vermoedelijk een mannetje.

      !!!!

      Comment


        Broodje ham, kaas en eier
        filedata/fetch?id=1568680&d=1606288963&type=thumb
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
        2016 - Greyvol's buitenkweek
        2017 - Santa Maria van Space Cees

        Comment


        • Takketoelli
          Takketoelli commented
          Editing a comment
          Mooi bord!
          Pinda en Lever, das pas kaas

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Hy tak gij hebt het ni echt met kaas zeker , jeugd trauma misschien ?

        • Takketoelli
          Takketoelli commented
          Editing a comment
          Ik heb het nooit gelust beste Remco! Vanaf ik mij kan herinneren vindt ik het niet weg te krijgen, en van gesmolten kaasgeur ga ik zowat over mijn nek. Nog geregeld geprobeerd hoor, laatst nog een jong belegen die 'geweldig' was....
          Ik proef het ook in elk gerecht waar het inzit terug, hoe weinig er ook inzit. Irritant soms, ik zou er wat voor geven om eens een pizza in de oven te gooien en klaar.
          Verder lust ik alle melkproducten

        Hier is het altijd feest! Nog steeds oogstfeest, ik hou voortaan gewoon twee weken feest na het oogsten..

        Pasta schotel met eitje, tomaat, 2 soorten kaas, champignon en 2 worstjes. Een harig worstje (met kruiden erop) en een salami worstje. Oei oei wat is dat lekker
        filedata/fetch?id=1568872&d=1606329431&type=thumb
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
        2016 - Greyvol's buitenkweek
        2017 - Santa Maria van Space Cees

        Comment


          22964329-AC8C-411B-9FF5-50679AD27D4B_1_201_a.jpeg

          Comment


          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            zeker is doen , maar dan wel zoals het moet !!

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Wat is dat voor een saus Remco? Prei?

          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            Gele en groene paprika saus , ik zie net dat mijne kipfilet nog in de pan ligt !!

            Ik ga er nog nen stevige rollen , smakelijk !!

            Nu dat je het zegt ik heb nog 3 preis in de koelkast liggen is iets voor morgen of overmorgen !!

          6CF8588C-BB7E-4B60-9FE7-9BA4EA1A05C7.jpeg

          Ze hebben het bord niet gehaald, ze gleden zo naar binnen..
          Een dag zonder wiet kent Flip niet.

          Comment


          • mike01
            mike01 commented
            Editing a comment
            Hahah dat is heel toevallig! Vandaag stond cd visboer hier op de hoek
            Heb alleen wel 4 lekkerbekken erbij en wat kibbeling voor de kids!

          • Flip Hasjkip
            Flip Hasjkip commented
            Editing a comment
            Kibbelingen eet ik meestal op Zaterdag, dan staat de visboer een paar dorpen verderop en dan fiets ik daar “toevallig” langs.

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Ik ga het weer eens proberen binnenkort, heb ik mam belooft. Heb daar een beetje spijt van...
            Maja, net als filet amerikaan; met genoeg ui moet het te doen zijn




          DCF34941-BE70-4227-A1B6-CD8796F7A8B1_1_201_a.jpeg

          Comment


          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Ben je geen prakker?

          Bambi met aardappels, spruitjes en rode bietjes. Stukje brood erbij met kruidenboter en dan lekker soppen
          filedata/fetch?id=1569442&d=1606504669&type=thumb
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.
          2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
          2016 - Greyvol's buitenkweek
          2017 - Santa Maria van Space Cees

          Comment


          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Bambi??

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Die was vroeger makkelijker te vangen, op dat ijs.

            Heerlijk

          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            oooik oooik mooi stukske vlees kerel , t'is weeral feest !!

          Voor oud en nieuw, likeurtje.
          IMG20201128155008.jpg

          Comment


          • WittiW
            WittiW commented
            Editing a comment
            hehehe, oud Twents gebruik. Ingemaakte embryo's met nieuw jaar. Wordt je jong van.

            Is,
            Limoen 1x
            Citroen 6x
            Munt 8 blaadjes
            Peper (beetje verhit) 6x
            Koriander zaad (beetje verhit)10x
            Kruidnagel 2x
            Bruggeman alcohol, 500ml, zo'n beetje

            Munt gaat er ergens volgende week uit, anders wordt het niet geel. Het spul. Over een week of 3, filteren aanlengen met suikerwater en nog 2 weekjes rusten.

          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Dat klinkt lekker zeg

          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Smakelijker ook.

          20201128_180145.jpg



          Dit keer met een kippetje

          Voorkeur is met Ball de Luxe, maja, die is voor een andere keer....

          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment

          Bezig...
          X