Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kweektent Dilemma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Kweektent Dilemma

    Korting op 420shop
    hallo allemaal zoals de titel al zegt sta ik voor een kleine dilemma.
    Ik ben laatste tijd opzoek naar een goede kweektent en kan maar geen keuze maken.
    Ik heb dus de keuze uit deze 2 tenten.
    http://www.growshop-headshop-dekweek...00-200-cm.html
    &
    http://www.eugrowshop.eu/nl/complete...120x120x200cm/

    Ik geraak er maar niet uit. Iemand die er misschien wat meer van weet?? welke de beste keuze zou zijn en waarom ??..
    Tips & voorstellen zijn altijd welkom.
    Alvast bedankt.

    #2
    Re: Kweektent Dilemma

    @Alex,

    Als ik tussen deze zou moeten kiezen zou ik persoonlijk gaan voor de aanbieding van eugrowshop. Waarom?
    Er bestaan twee types tenten van Secret Jardin namelijk de DR of darkroom en de DS of Darkstreet. De DR is duurder en kwalitatief veel beter dan de DS. De tent van EU-growshop is een DR van 1,2 x 1,2 x 2 m en is dus groter in afmeting en kwalitatief beter dan de andere. De andere site zet er niet bij welk type tent ze je leveren, maar als je vergelijkt met de site van Secret Jardin kan je zien dat het een DS is. Link zodat je zelf kan vergelijken:

    http://www.secretjardin.eu/index/cat...bjet-9/lang-en

    Weet niet of je voorkeur gaat naar een 400 W of 600 W. Bij die van dekweek zit er een 600 W in een cooltube (veel lichtverlies, veel verschillende kwaliteiten van cooltubes, je kan je lamp wel dichter hangen). Ik ben er geen voorstander van om een Cooltube te kopen waarvan je niets weet. In de eugrowshop-tent zit een 400 W met reflector. Ik heb een tent van die afmeting en daar hangt een 600W in met reflector, maar dan heb je wel minstens 600 m3 afzuiging nodig als je die tent in huis zet (warmteproblemen). Met een 400 W ga je die warmteproblemen niet zo vlug hebben en zou die 400 m3 afzuiging moeten volstaan. Weet dat Sonodeck (eugrowshop) flexibel goed is, het merk van dekweek ken ik niet.

    De rest is moeilijk vergelijkbaar omdat er geen merken of type's bij staan. Er bestaan veel verschillende fancontrolers met thermostaat, dus als je zo'n pakket kiest is dat afwachten (of je kan een mailtje naar beide firma's sturen en vragen van welk merk de lamp, fancontroler, koolstoffilter e.d. zijn).

    Zou zelf nooit zo'n pakket kopen, want ik weet graag wat ik koop maar ben er wel vrij zeker van dat je met de tent van eugrowshop betere kwaliteit hebt dan met die van dekweek, en dat voor veel minder geld. Heb nog even rond gezocht en persoonlijk zou ik voor deze link gaan (maar dan met dubbel zo zware afzuiging als je de tent in huis wil zetten en dan ook zwaardere koolstoffilter) en de lamp zou ik inruilen voor een Philips Son-T-Pia-plus. Het voordeel aan de tent op deze site is dat je wat er voorzien is in de tent kan aanpassen en je kan wel zien welk merk of type ze leveren. Maar aan jou de keuze natuurlijk.

    https://www.growshoponline.nu/index....mart&Itemid=14

    Hoop dat je er allemaal een beetje wijs uit raakt,

    Grtjs
    Last edited by pedro; 9 March 2010, 03:34.
    The more I see, the less I know, the more I like to let it go

    Comment


      #3
      Re: Kweektent Dilemma

      http://www.eugrowshop.eu/nl/complete...120x120x200cm/


      die heb ik daar ook compleet besteld, alles zag er netjes uit, ik ben nu wel overgestapt op een 600wat lamp, is de temp. veel beter , mijn advies is die met 600w compleet bestellen, is volgens mij maar tientje duurder..

      succes

      Comment

      Bezig...
      X