Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Boodschappenlijstje voor eerste keer binnen kweek

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • Boodschappenlijstje voor eerste keer binnen kweek

  Korting op 420shop
  Hoi,

  Ik ben Hans en heb me hier zojuist aangemeld, want ik wil spullen gaan aanschaffen voor mijn eerste binnen kweek. De volgende spullen heb ik gevonden die ik graag wil gaan bestellen. Echter heb ik er niet zo gek veel verstand van buiten dat ik in het verleden wel eens heb buiten gekweekt. Ontbreekt er iets in mijn opstelling dan zou ik dat graag willen horen. Echter let ik wel een beetje op mijn budget.

  Lamp: prijs 18,49
  Deze lamp had ik gevonden en is voor groei en bloei voor een aantrekkelike prijs, maar wordt als ik het goed heb te warm voor de tent die ik wil kopen. Ik ben dus op zoek naar deze in 250 w formaat.
  Tent: 69 Ik zag dat iemand een kleine fan in zijn tent had gezet voor de airflow. Is dat voldoende? Moet ik nog fans plaatsen bij de gaten van de tent? Hoeveel planten kan ik hier in kwijt? 2?

  Filter 28 Kan iemand mij vertellen hoe dat nou werkt met zo'n filter? Moet ik dat ding gewoon ophangen? Of moet ik er nog slangen aan bevestigen? Volgens mij is deze genoeg voor mijn tentje?

  Overige dingen als zaden, grond en voeding wil ik niet in deze post kwijt want dit is mij bekend. Ik zat te denken aan een auto flower. Kan iemand me vertellen hoeveel licht deze nodig heeft? 12/12 mischien? En beveilig ik men spul nog met relais ofzo? Alle tips zijn welkom. Liefst wel zo basic mogelijk.

  Ik kwam de vraag een paar keer tegen op het forum. Hoeveel wiet wil je hebben van je oogst.
  Ik rook ongeveer 2 g per dag dus dat is ongeveer 2*60 is minimaal 120 g. Het liefst tussen de 150 g en 200 g.
  Is dit mogelijk met een 250 w lamp?
  Last edited by snahtter; 10th March 2017, 21:50.

 • #2
  ik raad je aan. om je even goed in te lezen over het kweken. want als ik jou zo hoor. en zie waar je nu mee wilt starten gaat na mijn idee niks worden.. chek ook eens hier op het forum naar wat kweekverslagen van mensen en chek hoe hun tenten er bij staan bijvoorbeeld. ook op www.wietzaadjes.nl staat veel info!! succes !!!!

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X