Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Brandvertragende info

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Brandvertragende info

  Korting op 420shop
  Omdat ik het graag safe speel heb ik wat opzoekingswerk verricht en deel ik nu de resultaten graag mee. Voor zij die kweken in een houten grow/homebox is er dus een goed product dat brandvertragende eigenschappen bezit.

  BURNSTOP is een kleurloze, niet giftige brandvertragende vloeistof die d.m.v. verneveling, via dompeling of met de borstel/rol op hout wordt aangebracht.
  BURNSTOP is het middel bij uitstek om aan tekortkomingen van preventie (impregnatievloeistof) en repressie ( blusvloeistof) het hoofd te bieden.
  BURNSTOP is getest in het Laboratorium voor Aanwending der Brandstoffen en Warmte-Overdracht te Gent en het Laboratorium ISSEP te Luik (brandvertragende klasse M1/A1 op hout, riet en stof).
  De variant waar ik interesse in heb is de BURNSTOP IM-W475:

  KENMERKEN
  - Gifvrij
  - Biologisch afbreekbaar: dus minder belastend voor het milieu
  - Kleurloos
  - Niet huid/ oog irriterend
  - Niet agressief voor huid en vezel
  - Snelle penetratie
  - Vloeistof direct gebruiksklaar[/list]

  BURNSTOP IM-W475 is een zeer effectieve impregneervloeistof, speciaal ontwikkeld voor impregnatie van hout, houtplaten,riet enz. Een A1 klasse wordt bekomen door middel van vernevelen.
  BURNSTOP IM-W475 kan aangewend worden, na applicatie van houtbeschermingsproducten. Deze twee producten dienen apart aangebracht te worden. Met Verbruik naar gelang de houtsoort : 1 KG per 2 4 m2 in 2 3 spraybeurten aan te brengen.

  Prijs BURNSTOP IM-W475: 9,70 euro/lt
  Verpakking 10 en 25 Lt (excl BTW en leveringskost)

  Fire-Proof bvba
  Generaal Lemanstraat 38
  2600 Berchem
  Tel: +32 3 281 69 94
  Fax: +32 3 281 69 95

  U kan ons productengamma, technische fiches en productinformatie bekijken op http://www.fire-proof.com/
  Dus voor wie graag op beide oortjes slaapt zou er ooit eens een kortsluiting ontstaan, het zou niet de eerste zijn die zo gepakt wordt. Hopelijk heeft iemand er iets aan.

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X