Mededeling

Collapse
No announcement yet.

nog een dag of 10, en dan kan ik al niet meer gemist hebben

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  LED: nog een dag of 10, en dan kan ik al niet meer gemist hebben

  Korting op 420shop
  Na heel wat omwegen en de nodige stressmomentjes (ze hebben het echt niet makkelijk gehad, verhuizen, spint, stof, ..., evenals de domste maar hardnekkigste fouten zoals teveel water geven) kunnen deze dametjes genieten van hun laatste dagen. Ik schat dat het nog z'n 9 kleine 10 dagen zal duren eer ik tevreden zal (mogen) zijn over de staat van de plant in zijn geheel en de staat van de trichomes; over-all melkwit, hier en daar en helder, en toch wat amber, zo heb ik het graag. Zover zijn ze nog niet. Ik volg ze dagelijks op. Hierin is de microscoop nu echt wel een toestel die me een betere kijk geeft op de stand van zaken. Op marktplaats op de kop getikt voor een fluitje van een cent. Die gekochte bud-o-scope in de afvalbak, ik zag er geen paard mee al stond het dier op mijn voeten! En dat voor hetzelfde geld. Deze jack herers fotoperiodieke planten staan sinds 16 augustus in dezelfde pot als nu op de afbeeldingen. Geen stekjes, ze komen uit zaad, zaad die ik op zicht niet vertrouwde zelfs. Aan het zaad kun je al heel wat zien. zonder microscoop. Ik heb de lichtcyclus op 28/9 overgeschakeld naar 12-12 .Ik heb alvast de stammen gesplit en het licht gedimd, en de temperaturen wat koeler uitgebalanceerd, dit met een frisse bries. Het zijn jullie laatste dagen meisjes, geniet ervan. Dit komt goed. De LED is een spider farmer sf 4000 (maar heeft er helaas niet de hele cyclus gehangen), actieve afvoer, en klimaat regel ik bij door de temperatuur op peil te houden volgens de noden van een plant: luchtvochtigheid en temperatuur zijn soulmates maar met af en toe fikse ruzie tussen alle partijen. Verder zal ik mss nog de uiteindelijke resultaten posten, maar heel veel meer vertellen over deze tuin heeft weinig zin (denk ik, tenzij men wil leren uit een waslijst aan fouten?), een volgende keer beter, onder een stabielere omgeving. En dan hou ik er een logboekje over bij. Tomaten , ik hoop dat ik het goed doe.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 6 photos.
  Last edited by Dirksje; 22 November 2020, 16:07.

  #2
  ik had de foto's voorzien van commentaar maar ze dat dit niet gelukt is.

  Comment


  • Wesley pipes
   Wesley pipes commented
   Editing a comment
   Is wel gelukt hoor. Mooi gedaan , varieert van mij als ik op gsm ofop tablet een verslagje schrijf , ene keer staan ze ertussen met tekst errond, andere keer alles onderaan , met tekst als je op de foto klikt... mooie planten , nog het laatste duwke!

  #3
  Daar krijg je toch nog wel wat grammetjes af. Zo stapje voor stapje komt dat vast goed. Volgende keer proberen te tent wat voller te krijgen.

  Je hebt trouwens wel de meest luxe kweekruimte vloer

  Volgens mij is je verslag zo prima gelukt. De volgende keer kan je je foto's nog tussen de tekst plaatsen.

  Screenshot_20201122-171603_Chrome.jpg

  Als je je foto hebt gepload, kan je je foto bij de tekst plaatsen door je met je curser op de gewenste plaats te klikken en dan op 'small' te klikken. Zie foto.

  Succes!

  Mijn kweekverslagen:
  https://tinyurl.com/yxmrfs8w
  https://tinyurl.com/y69gjs6g

  Comment


   #4
   Oehh dan is die spiderfarmer echt slecht ( maar dat geloof ik niet) als je daar van die dunne gestrekte planten onder vandaan krijgt. Maar nog even dan kin je lekker roken ervan succes

   Comment


   • Dirksje
    Dirksje commented
    Editing a comment
    Die spider is echt niet slecht! Hij is echter pas uit de doos. De zaailingen zijn van augustus, de lamp is heel recent. Staat in het tekstje. Ze hebben vanalles meegemaakt, tot verandering van het zonnetje op hun kopje toe.

   • Kunichika
    Kunichika commented
    Editing a comment
    Dat klopt is een perfect board, dat zal de vervolging van je kweek alleen maar beter worden.

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X