Mededeling

Collapse
No announcement yet.

smaken

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    smaken

    Korting op 420shop

    #2
    Re: smaken

    er zijn verschillende methodes voor de smaak van je wietje.je hebt bv cannaboost dit heeft invloed op de smaak van je wietje.fermenteren of laten curen komt ook je smaak ten goede.
    ook kan je de laatste weken stoppen met voeden dan zal je plant alles omzetten in suikers.zo zijn er nog tig dingen die je kunt doen.gebruik anders ff de search functie ,dan kun je alles op je gemak nalezen.grtz

    Comment


      #3
      Re: smaken

      Kijk hier eens en vraag je dan af of je werkelijk wiet wilt die smaakt zoals uit de shop

      http://www.cannaclopedia.be/CONTAMIN07.htm

      Comment


        #4
        Re: smaken

        maar ik bedoel dat mijn spul naar gras of plant smaakt en nie echt naar weed
        kan je daar is aan doen in de kweek maar sta nu nog met een kweek en ruikt hetzelfde staan nu 4 weken in bloei

        Comment


          #5
          Re: smaken

          Oorspronkelijk geplaatst door monty View Post
          Kijk hier eens en vraag je dan af of je werkelijk wiet wilt die smaakt zoals uit de shop

          http://www.cannaclopedia.be/CONTAMIN07.htm
          maar ik bedoel dat mijn spul naar gras of plant smaakt en nie echt naar weed
          kan je daar is aan doen in de kweek maar sta nu nog met een kweek en ruikt hetzelfde staan nu 4 weken in bloei

          Comment


            #6
            Re: smaken

            Fredn911

            Je kunt altijd nog twee/drie weken voor het daadwerkelijke oogsten,
            je planten even doorspoelen met suikerwater.
            (Beetje warm water uit de kraan, en suiker toevoegen, ongeveer 1 gram suiker per liter water)
            Zo spoel je gelijk de oude voedingstoffen uit, en zal je rokertje iets zoeter smaken.

            Daarna kan je nog 1 a 2 keer een watergift geven met het suikerwater.
            Daarna gewoon lekker fris water, zonder enige toevoegingen.

            ~ Oscar,

            Disclaimer :

            (Vergeet ook niet dat een hoop smaak te bepalen is, hoe men droogt.
            Velen kunnen leuk groeien, maar als het moet drogen het hele zooitje, maken ze er dikke ellende van)

            Comment


              #7
              Re: smaken

              Je moet je toppen gewoon rustig drogen en daarna een week of vier in een afgesloten pot bewaren,dan gaat die hooigeur er vanzelf af,het is hetzelfde als een goede wijn effe laten liggen dan smaakt dat beter,al krijgt zo,n flesje bij mij de kans niet ghehehehe.

              Comment


                #8
                Re: smaken

                Wiet laat je het best minimaal 2 weken drogen. Probeer het drogen niet te snel te doen want dit zal uitsluitend ten koste gaan van de kwaliteit !! Wiet bevat zetmelen en die worden tijdens het drogen omgezet in suikers (lekker en zoet). Voor die tijd smaakt je wiet naar gras (chlorofielsmaak) en dus niet lekker. Dit proces van zoet worden van wiet blijft lange tijd doorgaan. Als je wiet goed bewaart zodat het niet uitdroogt dan zal je merken dat de werking beter wordt en het (nog) lekkerder smaakt. Laat de wiet ook weer niet te lang drogen, want dan zal deze scherp worden (op de keel) en kan je er flink van gaan hoesten (gebeurd ook als wiet te snel gedroogd wordt). Als je wiet na 2 weken nog niet droog is (takjes knakken niet) dan moet je even extra aandacht besteden aan de lv. Het gaat er namelijk niet om dat je wiet 3 weken (of langer) te drogen hangt, maar je wiet moet gewoon 3 weken belegen hebben zodat de zetmelen in suikers omgezet kunnen worden.

                Comment


                  #9
                  Re: smaken

                  jongens! mijn ontwetende vriend heeft 70% wormmest en 30% aarde toegevoegd..
                  gaat die wiet naar worm mest smaken !?
                  Power to the plant!

                  Comment


                    #10

                    Comment


                      #11
                      Re: smaken

                      Biologisch kweken, temperatuur onder de 28 graden houden en langzaam drogen.

                      Biologisch kweken geeft over het algemeen een sterke en fruitige smaak en geur.

                      Boven de 28 graden verdampen een groot deel van de olien (oa terpenen) die de geur en smaak bepalen. Dit vermindert het gewicht en natuurlijk de geur en smaak.

                      Door te snel te drogen krijg je hetzelfde probleem dan wanneer de temperatuur in je kweekhok te hoog wordt. En natuurlijk worden er geen suikers meer geproduceert als de bloemen droog zijn, zoals Monty al uit heeft gelegd.

                      Comment

                      Footer Left Ad

                      Collapse
                      Bezig...
                      X