Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

2x Bubblegum AF DWC (5e week)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    2x Bubblegum AF DWC (5e week)

    Korting op 420shop
    Pas nieuw op het forum, en had al een kweekje lopen en het leek mij leuk de bloei hiervan te verslaan.

    Het zijn huismerk Bubblegum AF's in een tentje van 120/60/175 op een diy DWC setup. Het is overigens de laatste keer dat ik AF's doe. Het was om te proberen en ik ben er achteraf niet zo kapot van. Ik denk toch dat ik het leuker vind om te fimmen en scroggen, en het licht niet zo lang aan te hoeven laten staan gedurende de bloei periode. Maar wat ik start maak ik ook af, dus bij deze

    Voeding is Canna (Vega, Flores, Boost, PK en Rhizotonic) op mineraal basis. De grootste is net klaar met strekken en heeft PK mee gekregen en de kleinere loopt iets achter. Toen ze nog zaailing was is de stam gebroken geweest en ze heeft het goed overleeft (dikke knobbel onder aan de stam) maar ze loopt nu wel achter door het herstel. Buiten de PK ligt de EC op 2.3 (tel daar 0.45 af wat al in het verse water zit, zegge zo rond de 1.85 nu) voor beide dames. Volgende week alleen nog maar bloeivoeding voor de grote bubble en de kleine is even afwachten wanneer ze klaar is met strekken, wat nu eigenlijk pas begint.



    Bubblegum 1, ze gaat nu volop in bloei



    De stam van Bubble 1, zonder problemen



    Nog maar een keer Bubble 1



    de stam van Bubblegum 2, met de knik uit de zaailingperiode



    En de kleinere Bubblegum 2 zoals ze erbij staat. Ze begint nu met strekken en is volop aan het prefloweren (overal haartjes)

    #2
    staat lekkier vol daar
    verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

    Comment


      #3
      Zo die gaan lekker.
      Vapers 2de Hydro avontoor (actief)
      Vapers Hydro avontuur (voltooid)

      Comment


        #4
        Nja, hoe je daar achter moet komen weet ik niet, de klantenservice van de fabrikant of een lampenspecialist misschien.
        De EC van het water telt gewoon mee eh, je geeft dus 2.3 wat best wel hoog is voor autoflowers in deze fase.
        Toch zie ik geen verbrandde bladpuntjes, dus tot nu toe kan het blijkbaar.
        Ze trekken wel iets naar beneden, dus zou de ec even niet verhogen denk ik.
        De karteltjes van de bladeren hebben wel wat aandacht nodig

        Verder doen ze het goed.
        Benieuwd of de toppen een beetje willen ontwikkelen.
        Succes!
        ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

        Comment


          #5
          Wat mij betreft is het strekken bij een Sativa heel normaal als ze gaan bloeien, ik weet niet beter, en heb ook onder LED en HPS gekweekt.
          En dat koelen is geen enkel probleem, het licht waait niet weg zeg maar Daarnaast is het koelen van de lamp iets wat al veel langer gebeurt bij HPS (Ik neem aan dat je ooit wel van een cooltube gehoord hebt?) en doet helemaal niks af aan de efficiency van de CFL. Ik meet temperatuur onder en bovenin de tent en die is sinds het plaatsen van deze fan overal hetzelfde, terwijl ik eerst duidelijk een hotspot had. Vergis je niet maar deze CFL word ook behoorlijk heet.

          EC is idd aan de top nu, maar ook dat doe ik wel vaker, kijken tot hoever ik kan gaan. Tekenen van overvoeding trekken snel bij bij DWC en sinds ik het op deze manier doe (kijken naar wat de plant verbruikt, dat aanvullen tot de plant niks extra's meer opneemt cq EC stijgt ipv zakt) heb ik wel goede opbrengsten. Mijn laatste gefeminiseerde Bubblegum (jaartje of drie geleden) gaf 80 gram eerlijke droge superwiet.

          Zie foto:






          Das meteen de reden dat ik geen AF meer wil, deze plant had maar 2 weken voorgegroeid, ik zit nu in de 5e week met de AF's en het pre-floweren is bij Bubble 2 pas begonnen en bij Bubble 1 net klaar. Ik kan dus niet echt zeggen dat op DWC een AF tijdswinst geeft.

          De ontwikkeling van de buds gaat goed, gezien ze nu pas net klaar is met pre-floweren schat ik dat ze nog zeker een week of 6/7 nodig heeft om af te bloeien en ik kijk hoeveel dikke knoppen er nu in zitten kan het wederom een mooie opbrengst gaan geven.

          We shall see

          Comment


            #6
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 2 photos.
            ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

            Comment


              #7
              Je mag dat gewoon zeggen Eerlijkheid waardeer ik alleen maar,

              Ik weet dat bij kwekers met wat ervaring "sticking to your guns" een algemeen gedachtegoed is. en ga daarom ook niet tegen je in. En het flink koelen valt wel mee, het is een 12V fan op 5 volt, dus draait feitelijk minder dan halve kracht, genoeg om de intense hitte een beetje te verspreiden en de bladeren wat in beweging te houden. Bijkomend voordeel is dat de hele tent dezelfde temperatuur heeft, geen koude en warme laag.

              WBT de herrie, dat valt wel mee. Ik heb mijn huidige pompen in een bak staan die gevuld is met aquariumgrind. Dat is los genoeg om lucht door te laten en vast genoeg om alle resonantie's tot een nulpunt te krijgen. Ik ga wel binnenkort membraamloze pompen halen met een hoge garantie termijn. Ben het vervangen van die membraampjes wel zat ondertussen

              Nog even over de strek: Ik heb ook indica's gekweekt en die houden de afstand tussen de nodes weer heel kort, ook als ze gaan pre-floweren, ze strekken ook wel iets, maar is marginaal vergeleken met de Sativa's. Met Indica's heb ik diepgroene compacte struiken, met precies dezelfde lamp en buffers. En bij Sativa's altijd die typische groeispurt als ze gaan bloeien. Eerlijk gezegd weet ik niet beter als dit typische gedrag en meestal fim/scrog ik dan ook om het in de hand te houden.

              Comment


                #8
                Hoeveel watt verlicht heb je? Ik kan het niet vinden in je Topic?
                Kweekverslag Hydro in the Mix!!!
                https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...155#post484155

                Comment

                Bezig...
                X