Mededeling

Collapse
No announcement yet.

General Hydroponics

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  General Hydroponics

  Korting op 420shop


  General Hydroponics, in 1975 opgericht door een groep technici en onderzoekers in de buurt van San Francisco,wordt vandaag de dag door de gehele wetenschappelijke wereld erkend door de betrouwbaarheid van haar producten en voor haar innovativiteit.

  In een paar jaar tijd is haar reputatie tot in de verste uithoeken van de wereld verspreid. Als eerste in Canada, vervolgens Australië en tenslotte Europa, waar in 1995 in Zuid-West Frankrijk GHEurope werd opgericht.

  Sinds de oprichting zijn de doelstellingen van GH altijd hetzelfde gebleven: in de voorhoede van de technologie blijven, de beste service bieden en oplossingen aandragen voor bepaalde problemen, die zich voordoen in het leefmilieu.

  Onze technologie heet “Aero-Hydroponics”, dat wil zeggen: de planten groeien zonder substraten, in een uitgebalanceerde, met zuurstof verzadigde voedingsoplossing.

  Door zijn flexibiliteit heeft deze alternatieve cultuur een enorme hoeveelheid mogelijkheden, aangepast aan alle situaties en die het kweken overal mogelijk maakt, zowel in de stad als op de meest arme gronden.

  Eén van de eerste concepten, die we in Californië hebben ontwikkeld is die van de “Family Farm”, die het mogelijk maakt een gezin, dat waar het zich ook bevind, groenten voor eigen gebruik te produceren en zelfs een deel op de markten in de buurt te kunnen verkopen.

  In onze kassen in Zuid-West Frankrijk bestuderen we een aantal planten met een hoog economisch rendement welke de kweker een alternatief bieden op de traditionele gewassen en die hen de mogelijkheid geeft de vicieuse cirkel van subsidies te doorbreken.
  We werken voornamelijk met medicinale planten,waar voortdurend vraag is naar nakomelingen van goede kwaliteit, en, zeer actueel, met het oog op het verdwijnen van bepaalde plantensoorten, zoals bijvoorbeeld het geval is met de Arnica montana. Onze onderzoeken zijn gericht op een aantal fronten: het optimaliseren van de oogst en het vermeerderen van hun gehalte aan actieve elementen.

  Tegenwoordig, na jaren van onderzoek, zijn wij er trots op de Bioponie te kunnen presenteren, ofwel de biologische watercultuur (patent nr. 511 569). Deze combineert de voordelen van de watercultuur en die van de biologische landbouw, in het kader van het principe van de duurzame ontwikkeling.

  Gezien de talloze voedselproblemen op onze planeet nemen we deel aan hulpprojecten voor de Derde Wereld. Immers, door onze technologie in te zetten, kunnen we de bevolking de mogelijkheden leren in hun dagelijkse levensbehoeften te voorzien.

  Als vastberaden ecologen bieden wij altijd, indien mogelijk, onze producten aan in hergebruikte materialen. Als antwoord op de electiciteitsproblemen testen we op dit moment in Californië de eerste kweeksystemen op zonne-energie.

  Ons scala aan producten is groot, vaak uniek, maar altijd in ontwikkeling. De producten zijn gemaakt door onze onderzoekers, uiterst nauwkeurig bestudeerd en vervolgens in onze kassen in Californië en Frankrijk getest. Overal ter wereld gebruiken kwekers onze producten, die wereldwijd door laboratoria zijn onderzocht. Ook NASA gebruikt Flora-series en AeroFlo bij onderzoeken op kweek in ruimtevaartuigen.

  Grtz

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X