Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Druppelbevloeiing

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Druppelbevloeiing

  Korting op 420shop
  De druppelbevloeiing werkt heel erg zoals de eb & stroommethode, behalve dat worden de voedingsmiddelen bewogen aan en van de installaties veel langzamer via dripper. In de meeste opstellingen, wordt elke installatie gevestigd in een afzonderlijke kamer binnen het systeem. De voedingsmiddelen worden gevoed aan het middel door kleine dripper, die de voedende stroom aan en van het reservoir regelt. De meeste druppelbevloeiingssystemen omvatten afzonderlijke compartimenten voor installaties om ervoor te zorgen dat elke installatie voedingsmiddelen ontvangt.  Sommige druppelbevloeiingssystemen hebben geen afzonderlijke kamers en, in plaats daarvan, worden de installaties geplaatst samen in het zelfde dienblad. In dit soort opstelling moet u ervoor zorgen dat de voedende oplossing de basis van de installaties bereikt, waar het gelijk aan de elk van installaties in het dienblad kan worden verdeeld. In druppelbevloeiingssystemen, ontvangen de installaties ruime hoeveelheden lucht en voedingsmiddelen samen, veroorzakend hen om in een goed-gehandhaafd groeiend milieu te bloeien. Aeroponics Aeroponics is een tak van hydroponics die zich regelmatig heeft ontwikkeld tot een gebied van zijn.

  Deze systemen zijn over het algemeen duur en door professionele kwekers gebruikt. De eenheid zelf is gemakkelijk herkenbaar door zijn uniek ontwerp, dat buizen gebruikt. De installaties worden gekweekt in een middel dat in groeven langs een lange buis wordt geplaatst. De buizen kunnen overal van 1 tot 20 meters in lengte lopen. Binnen de buis zijn pijpen die mist de wortels van elke installatie met voedingsmiddelen met regelmatige intervallen kweken. Het reservoir, dat voedingsmiddelen bevat, wordt gehouden buiten de buis in een tank.

  De voedingsmiddelen worden gepompt van de tank aan de pijpen en toen de resterende oplossing dat de druppels van de installaties in een andere tank wordt afgevoerd die normaal alvorens opnieuw wordt opnieuw gebruikt wordt gecontroleerd. Wiek Het Systeem van de Wiek is één van de gemakkelijkste hydroponic te maken systemen omdat het zich op een eenvoudige wiek (of veelvoudige wieken) baseert om voedingsmiddelen van een reservoir te absorberen en hen te leveren in het groeiende middel. In een Systeem van de Wiek, wordt de voedende oplossing gehouden in een reservoir (een voedende oplossingscontainer) waarboven een andere container (kweek container) wordt geplaatst. Kweek container houdt rockwool, of een ander type van soil-less substraat, en de installaties. Opbouwen van het systeem is eenvoudig. Alvorens u het substraat en de installaties toevoegt, maak verscheidene gaten op de bodem van container kweken. Duw de wieken door de gaten onder in de voedende hieronder oplossing.

  Zo eenvoudig iets zoals de katoenen stroken van een oude T-shirt als wieken kunnen worden gebruikt. De bovenkanten van de wieken worden op zijn plaats in kweken container beveiligd om te waarborgen dat de geabsorbeerde voedingsmiddelen gelijk aan alle gebieden van het substraat worden verdeeld. Dit zorgt ervoor dat uw installaties toegang tot adequaat voedingsmiddelen en water hebben. Minder verfijnd dan andere hydroponic systemen, het Systeem van de Wiek kwekers veel controle meer dan het tarief niet biedt om te voeden aan. In een Systeem van de Wiek, veroorzaakt de capillaire actie de voedende oplossing om naar omhoog langs de wiek te reizen. Het probleem met capillaire actie is dat de hoeveelheid tijd het voor de voedingsmiddelen om op de wiek neemt te reizen en in uw middel kan zijn veel minder dan de tijd het voor uw installaties neemt om die voedingsmiddelen uit te putten.

  Om voedende levering aan uw installaties te controleren, moet u of wieken toevoegen aan of wieken verwijderen uit uw systeem. Als u teveel wieken gebruikt riskeert u over het water geven van of het overfeeding van uw installaties. Als u vindt dat u meer voedingsmiddelen en water moet toevoegen snel toen zou u moeten overhandigen het middel van hierboven water geven. De kwekers van het Systeem van de wiek moeten vaak water overhandigen om langzame capillaire actie van de wieken te compenseren. Ernst Het Systeem van de Ernst is een ander hydroponic systeem dat gemakkelijk is te maken. Passend genoemd, baseert het zich op gravitatiekrachten om voedende oplossing te leveren in uw substraat en uw installaties te voeden.

  Grtz

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X