Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Iemand ervaring met deze LED lamp

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Iemand ervaring met deze LED lamp

  Korting op 420shop
  Ik wil graag een micro kweekje opzetten en daarbij gebruik maken van LED of andere energie zuinige verlichting. Onder het zoeken kwam ik bij deze lamp.  Volgens die site is het een goede lamp. Heeft iemand hier er ervaring mee of weet er meer van? Of weet iemand een andere web winkel waar ze ook LED(goedkoper?) om weed onder te groeien verkopen? Ik hoop eigenlijk van wel want ik vind ze wel erg duur. Zeker om zo op de bonnefooi te kopen.


  rookze
  Last edited by Dank; 22 January 2009, 14:27.

  #2
  verhuist naar micro normale vragen:'//

  Comment


   #3
   Ervaring ga je wel niet veel vinden met led groeien. Nu wij zijn na het lezen van het artikel in de softsecret en essentie en natuurlijk de highlife ook op deze site terecht gekomen. Het moet natuurlijk wel toeval zijn dat me maatje die elec is in de multie media werkt en schermen maakt met jawel leds. Nu het groeien op leds werkt zeker als je deze link volgt kom je op een fotoreportage terecht van een vriend van ons die dat heeft geprobeert een jaar geleden. Je moet van heel beneden naar boven gaan om elke foto in volgorde te zien.   Maar de kweeklamp van die link van jou is belang niet genoeg om wat te groeien deze link alhoewel het veel geld is leverd wel een goede groei en bloei lamp maar zoals ik al heb gezegt zo'n $319.99 (SAVE $80.00 THIS MONTH ONLY!!!) with *FREE SHIPPING vind ik nogal duur. Nu zijn we bezig met er zelf te maken en als het lukt open ik een gehele link om alles haarfijn uit te leggen aan alle growers en blowers op het internet. Maar er kruipt veel geld en tijd in zoiets dus nog even geduld. Als je al zelf wil beginnen en je kent er wat van maar je hebt een schema nodig kijk dan even hier zo.   schematic wiring diagram neem prints van beiden en je weet hoe je het moet aansluiten en wat voor weerstanden je nodig hebt. Normaal is 35watt leds genoeg voor 400 hps te vervangen.

   Hopelijk helpt dit een beetje heb je nog vragen over led vraag maar gerust maar mischien een nieuwe link openen ofzo.

   Comment


    #4
    Sorrie dat ik deze vraag eerst verkeerd gepoost heb.

    Dankjewel voor al die informatie, hier ben ik wel even zoet mee.
    Last edited by Dank; 22 January 2009, 17:31.

    Comment


     #5
     Dat gaat best goed onder die LED in die link die je me gaf. waarom zou het niet lukken onder die andere lampen dan? ligt dat aan de kleuren?

     Comment


      #6
      Na wat verder zoeken naar verslagen die over kweken onder LEDs gaan kwam ik het volgende tegen. Mischien dat het bijdraagt aan de informatie die al hier aanwezig is.      jammer genoeg is dit verslag nog niet af, ik kan dus nog niet zien hoeveel er nu eigenlijk vanaf komt. Al is me nu mede dankzij de informatie op dit forum, wel duidelijk dat er onder leds cannabis gegroeid kan worden.

      Comment


       #7
       ja das dokkie die al die kweekreportages schrijft voor de softsecret en essentie en de highlife. kweek wel goe maar ben toch benieuwd naar de totale opbrengst maar meer hierover in het juiste hoofstuk anders ga ik weer op me kop krijgen haha.

       Comment

       Bezig...
       X