Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vraag over autoflower (easy bud RQS)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #16
    Ja je kan natuurlijk doen wat je wil, het is jouw plant, je kan oogsten als je wil, maar die trichomen zijn nog niet rijp na 5 weken, en hoe de plant eruit ziet maakt daarin niet uit.
    Tijdens het drogen verlies je ongeveer 80% totaal gewicht, dus wat nu een aardig topje lijkt, is na drogen nog 20-25% van over.

    Als je weet dat een autoflower 5-6 weken groeit, en je houdt ze 3 weken in een theekoppie achter het raam, dan kan het nooit veel worden.
    Juist die eerste 6 weken zijn RETE-BELANGRIJK
    Juist die eerste 6 weken moeten ze volop grond en volop licht hebben. Optimale condities.
    Elke dag dat het minder is gaat van het uiteindelijke resultaat af.
    Zo werkt dat bij autoflowers.

    Met overpotten moet je ook de aarde mee overpotten, dus hoe jij die wortels bloot krijgt is me ook een raadsel.(ja, we hebben echt overal topics over op dit forum )

    We komen dat zo vaak tegen, leden die al 2 maanden bezig zijn en dan is er opeens een probleem wat al veeeel langer blijkt te spelen, en wat we hadden kunnen voorkomen als men een kweekverslag had bijgehouden.
    Je zult het hiermee moeten doen. Mijn advies is zet ze zoveel mogelijk buiten, veel licht, veel zon en probeer de oogst zo lang mogelijk uit te stellen.
    Er is pas echt hoge nood om te oogsten als er toprot komt, eerder hoeft het niet.

    (dus een andere tip is: kijk eens in de helpdesk en zoek topics met toprot dan weet je hoe het eruit ziet, je weet wat de oorzaken kunnen zijn en je weet hoe je erop moet reageren mocht het gebeuren)
    ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

    Comment

    Bezig...
    X