Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drugsbeleid CU: Cannabis Uitroeien.

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drugsbeleid CU: Cannabis Uitroeien.

  Korting op 420shop
  Hieronder treft U het Drugsbeleid van de Christen Unie aan, het was zulk dom gezwets, ik heb er maar een discussie van gemaakt:


  Christen Unie:
  Het gedoogbeleid is mislukt. De aanwezigheid van coffeeshops heeft geleid tot criminaliteit en overlast. Het drugsbeleid zit in een spagaat tussen wettelijke verboden en ‘gecontroleerd’ gedogen, het voorportaal van legalisatie. Eén ding staat vast: het gedoogbeleid heeft niet tot de gewenste doelstellingen geleid, zoals beperking van de overlast, tegengaan van verstoringen van de openbare orde, scheiding van hard- en softdrugsbeleid, gecontroleerde afzet en decriminalisering. Al deze doeleinden zijn niet gehaald.
  Sommigen pleiten voor verdere regulering van het drugsbeleid door ook voorwaarden te stellen, waaronder ‘semilegale’ aanvoer door de achterdeur kan plaatsvinden. In het verlengde daarvan zal dan ook ‘legale’ teelt mogelijk moeten worden. Wat de ChristenUnie betreft is dit een vruchteloze onderneming. De ingezette koers om strenger op te treden tegen drugs, moet dus worden voortgezet.

  lees verder:

  http://coffeeshopstaking.nl/9juni201...catid=6&id=259

  #2
  Re: Drugsbeleid CU: Cannabis Uitroeien.

  Jaja de gristentaliban trekt voorwaarts!
  Natuurlijk als je wiet criminaliseert trekt het " criminelen" aan. Iedereen die er mee bezig is, is crimineel in de ogen van deze nepreligie.

  Net zoals dat met alcohol was in de tijd van de drooglegging, nu zijn meneer Heineken en de slijter gerespecteerde hardwerkende burgers.

  Leer mensen omgaan met de geneugten en gevaren des levens ipv enkel met gristenregeltjes te komen.

  Of zullen we het leven maar verbieden? Je kan er immers aan dood gaan .. ;p

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X