Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De cannabisdebatten

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Nederland: De cannabisdebatten

  Korting op 420shop
  Beste mensen

  Graag nodigen wij u uit voor een van de vier Cannabis Debatten die in februari en maart door heel Nederland plaatsvinden. Deze publieke debatten worden georganiseerd door de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC).

  Onderwerp van de debatten is het Concept Reguleringsmodel Cannabis, opgesteld door de Taskforce Handhaving Cannabis (THC) (zie bijlage). Deze onafhankelijke werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de VOC en het Landelijk Overleg Coffeeshopbonden (LOC), een overlegorgaan van negen lokale coffeeshopbonden. Door bundeling van expertise en ervaring hoopt de Taskforce een nuttige bijdrage te leveren aan de maatschappelijke en politieke discussie over de toekomst van ons cannabisbeleid.


  Het Concept Reguleringsmodel 'Van gedogen naar handhaven' biedt een concreet voorstel voor een transparante en handhaafbare regulering van cannabis en coffeeshops. Tijdens de Cannabis Debatten krijgen alle betrokkenen en geÔnteresseerden de kans om commentaar te leveren op dit model en suggesties voor verbetering aan te dragen. Doel is een concreet, werkbaar en breed gedragen alternatief voor het repressieve zero tolerance beleid van het gedoogkabinet Rutte-Verhagen. Meer informatie over de VOC vind u op www.voc-nederland.org, meer informatie over het LOC op www.locnederland.nl

  De debatten duren steeds van 14.00 tot 17.00 uur en er zijn boekjes van het THC-model beschikbaar (een PDF-versie is opvraagbaar bij info@voc-nederland.org). Wij zouden uw aanwezigheid zeer op prijs stellen.

  Zaterdag 5 februari: Cannabis College OZ Achterburgwal 124 Amsterdam

  Zaterdag 26 februari: Coffeeshop The Pink Willemstraat 35 Eindhoven

  Zaterdag 5 maart: Koffieshop De Os Korfmakersstraat 2 Leeuwarden

  Maandag 21 maart: Live 330 / Cremers Korte Molenstraat 2 Den Haag


  Een vriendelijke groet, namens de Taskforce Handhaving Cannabis,


  Derrick Bergman (Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod)
  Myranda Bruin (Vereniging Rotterdamse Coffeeshop Ondernemers)
  Marc Josemans (Vereniging OfficiŽle Coffeeshops Maastricht)
  Joep Oomen (VOC, Europese Coalitie voor Rechtvaardig en Effectief Drugsbeleid)  Centraal mail-adres: info@voc-nederland.org

  Woordvoering: 040-2572818 (Derrick Bergman)

  00-32-495122644 (Joep Oomen)
  Attached Files

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X