Mededeling

Collapse
No announcement yet.

huis in beslag nemen in belgiŽ

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Belgie: huis in beslag nemen in belgiŽ

  Korting op 420shop
  als je met illegale activiteiten bezig bent en je wordt gepakt. Kan justitie dan je huis in beslag nemen en verbeurd verklaren. de illegale activiteit hoeft niet noodzakelijk in het eigen huis te zijn.

  Ik heb reeds gelezen dat men in nederland je huis niet kan afnemen maar de bank je wel kan verplichten je hypothecaire lening in 1 keer af te betalen omdat je je niet aan de voorwaarden van het contract houd.

  Hoe zit dat nu precies in belgiŽ?

  mvg

  #2
  Re: huis in beslag nemen in belgiŽ

  In Nederland kan er een ontnemingsvordering ter grootte van het wederrechtelijk verkregen voordeel worden opgelegd. Deze vordering wordt op je vermogenbestanddelen en op toekomstige inkomsten verhaald.
  Een eigen woning hypotheek wordt verstrekt op een woning, die (nagenoeg) geheel als eigen woning gebruikt wordt. Als je niet meer aan deze voorwaarde voldoet kan de bank je verplichten de hypotheek in eens af te lossen. Echter, zo lang je aan je aflossingsverplichtingen voldoet zal de bank niet snel aktie ondernemen. Bij een gedwongen verkoop blijft er namelijk vaak een niet te innen restschuld over. En daar zit de bank echt niet op te wachten.

  Comment


   #3
   Re: huis in beslag nemen in belgiŽ

   goed gesproken xtreme!

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X