Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Buitenland: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

  Korting op 420shop
  Tegenvaller voor de tegenstanders van legalisering die beweren dat de drugsmaffia er juist van profiteert. Dankzij legalisering en ruime beschikbaarheid van medicinale wiet, geven marihuanaboeren in Mexico het op en switchen naar heroïneproductie!
  Vorige week nog beweerde het hoofd van de DEA in Amerika, Michele Leonhart (erkend tegenstander van legalisering), tegenover parlementsleden het volgende: “Hoeveel legale wiet in Colorado en Washington ook mag kosten, de criminele organisaties staan te trappelen om de markt met goedkopere wiet te bestoken!”
  Michele Leonhart, hoogste baas van de DEA en fel tegenstander van legalisering van wiet…

  DEA-baas klets uit haar nek

  Een ideale uitspraak voor tegenstanders van legalisering om te gebruiken, maar Leonhart had geen bewijs voor haar stelling. Dat heeft de krant The Washington Post wél. In een reportage met de welluidende titel ‘Tracing the U.S. heroin surge back south of the border as Mexican cannabis output falls’ wordt de bewering van de DEA-dame onderuit geschoffeld. Sterker nog, het tegendeel is waar: door de legalisering en ruime beschikbaarheid van mediwiet houden Mexicaanse wietboeren het voor gezien!
  In het artikel wordt duidelijk dat de groothandelsprijzen van wiet kelderen door de legalisering van recreatief gebruik in Washington en Colorado en het toestaan van cannabis voor medicinale doeleinden in meer dan 20 andere Amerikaanse staten. In de afgelopen vijf jaar daalde de prijs voor een kilo wiet van 100 dollar naar 25 dollar! “Het is het niet meer waard”, klaagt een Mexicaanse wietproducent in de krant. “Ik zou willen dat de Amerikanen ophielden met deze legalisering.”
  Wietboeren stappen over op opium

  Het gevolg van de dalende wietprijzen is wel dat de Mexicaanse wietboeren – die vaak in opdracht van de beruchte drugskartels werken – nu overschakelen op een winstgevender product: papaver. Met de productie van opium voor heroïne is namelijk nog wel heel veel geld te verdienen, zeker omdat de vraag naar deze harddrug in Amerika stijgende is…

  #2
  Re: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

  Yo niet bijdehand bedoeld, alleen maar ter verbetering. Het is "side" met een D. En niet "site". Side = zijde, kant; Site = plaats.

  Downside, keerzijde.
  Rough! Rough! Arrrr..

  Comment


   #3
   Re: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

   Dat domme wijf wringt zich in allerlei bochten om het maar tegen te houden, want legalisatie betekend voor de DEA minder centjes in het eigen zakje.....

   Comment


    #4
    Re: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

    Is niet meer te stoppen.
    Balletje is gaan rollen en is gestart op een steile heling.

    Comment


     #5
     Re: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

     Dan moet er wel vraag naar heroïne zijn.
     Handelaars stappen pas over als er geld te verdienen is.
     ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

     Comment


      #6
      Re: De down site van legalisren, wietboeren gaan terug naar heroine

      DEA geneuzel!
      Bij al die geldverslindende overheidsdiensten in de gehele wereld het zelfde van USA tot in Afghanistan tot in Australie.
      Maak niet uit wat voor dienst.

      Comment

      Footer Left Ad

      Collapse
      Bezig...
      X