Mededeling

Collapse
No announcement yet.

15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

  Korting op 420shop
  De politie heeft gisteren tijdens een grote drugscontrole in Breskens (Zeeland) twintig mensen opgepakt. Dat gebeurde na klachten over drugstoeristen die op het Veerplein langs het water van de Westerschelde overlast veroorzaakten. Dat meldt de politie vandaag.

  Op het plein, vanwaar het voet- en fietsveer naar Vlissingen vaart, werden vijftien Belgen en Fransen opgepakt, die waren betrapt op het vervoeren van kleine hoeveelheden drugs. Zij betaalden allemaal direct 400 euro boete. Ook vijf Nederlanders kregen een proces-verbaal.

  Met een drugshond controleerde de politie onder meer in bussen van het openbaar vervoer en in personenauto's die bij het veer geparkeerd stonden. Volgens Omroep Zeeland was het al de derde grote drugscontrole op het veerplein. Sinds de start van de controles zijn al zo'n 200 drugstoeristen tegen de lamp gelopen en beboet.

  Kleine hoeveelheden
  Omdat aan de Zeeuws-Vlaamse kant geen coffeeshop meer open is, varen drugstoeristen met de boot over de Westerschelde naar Vlissingen, aldus een politiewoordvoerster. De politie nam kleine hoeveelheden softdrugs en cocaïne in beslag. Volgens de Provinciale Zeeuwse Courant betreft het 114,4 gram hennep, 8,7 gram hasj en 34 gram cocaïne.

  Nog in Zeeland heeft burgemeester Jan Lonink van Terneuzen er gisteren voor gepleit dat de campagne 'drugs in het verkeer', die zich het afgelopen anderhalf jaar toespitste op Zeeuws-Vlaanderen, Vlaanderen en Noord-Frankrijk, naar geheel Nederland en België wordt uitgebreid, zo heeft de Provinciale Zeeuwse Courant bericht.

  Tevreden over resultaten
  Lonink is immers dermate tevreden over de resultaten van de campagne die gericht is op coffeeshopbezoekers uit België, Frankrijk en Nederland zelf. De burgervader brak ook een lans voor het verlagen van de maximale verkoop in coffeeshop Miami in Terneuzen naar twee gram.

  Bron: HLN 17/10/10
  ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

  #2
  Re: 15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

  ghegeh twee gram, lol. toen je nog een flinke zak mee kon nemen vanuit een shop was er geen overlast. zijn ze nu echt zo dwaas om te denken dat door verminderen van de maximale grammen per dag dat dan de mensen minder komen kopen¿ verschuift enkel de straat op en nog frequenter bezoek.

  Comment


   #3
   Re: 15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

   het is wiet geen hennep ik erger me er dood aan de laatste tijd is het al hennep dat de klok slaat ze kunnen nog niet eens de juiste benaming gebruiken kut media

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X