Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

    Korting op 420shop
    De politie heeft gisteren tijdens een grote drugscontrole in Breskens (Zeeland) twintig mensen opgepakt. Dat gebeurde na klachten over drugstoeristen die op het Veerplein langs het water van de Westerschelde overlast veroorzaakten. Dat meldt de politie vandaag.

    Op het plein, vanwaar het voet- en fietsveer naar Vlissingen vaart, werden vijftien Belgen en Fransen opgepakt, die waren betrapt op het vervoeren van kleine hoeveelheden drugs. Zij betaalden allemaal direct 400 euro boete. Ook vijf Nederlanders kregen een proces-verbaal.

    Met een drugshond controleerde de politie onder meer in bussen van het openbaar vervoer en in personenauto's die bij het veer geparkeerd stonden. Volgens Omroep Zeeland was het al de derde grote drugscontrole op het veerplein. Sinds de start van de controles zijn al zo'n 200 drugstoeristen tegen de lamp gelopen en beboet.

    Kleine hoeveelhedenTevreden over resultaten

    #2

    Comment


      #3
      Re: 15 Belgen opgepakt bij drugscontrole in Zeeland

      het is wiet geen hennep ik erger me er dood aan de laatste tijd is het al hennep dat de klok slaat ze kunnen nog niet eens de juiste benaming gebruiken kut media

      Comment

      Bezig...
      X