Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie rolt in stal hennepkwekerij op

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politie rolt in stal hennepkwekerij op

  Korting op 420shop
  donderdag 13 januari 2011 | 09:52 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 13 januari 2011 | 09:54

  Politievoertuigen bij de stal waarin gisteren een hennepkwekerij ontmanteld werd. foto Thom van Amsterdam







  OSSENDRECHT - De politie heeft gistermiddag in een oude stal van een boerderij aan de Putseweg onder Ossendrecht een hennepkwekerij opgerold.
  De stal was al geruime tijd niet meer in gebruik als veestalling. De stal zou ook van een andere eigenaar zijn dan de boerderij zelf, waarin tegenwoordig een hondenkennel is gevestigd. De eigenaar daarvan verklaarde gisteravond tegenover deze krant op geen enkele manier bij de hennepteelt betrokken te zijn. "Ik vermoedde wel dat er hennep geteeld werd. Vroeger stonk die stal naar mest, tegenwoordig stinkt het nog erger naar wiet dan in de buurt van een coffeeshop."

  De politie kon gisteren nog niet zeggen hoeveel hennepplanten in beslag zijn genomen. Voor zo ver bekend zijn er geen arrestaties verricht.

  http://www.bndestem.nl/regio/bergeno...wekerij-op.ece
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken



  Never give in never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill








  #2
  Re: Politie rolt in stal hennepkwekerij op

  oprollen die handel ; ik heb geen medelij met broodkwekers . Hun wiet is toch niet geteeld met liefde , alleen met eurotekens in hun hoofd.
  Het enige wat ze doen is een heksenjacht ontketenen. zwaar straffen die grote jongens dan laten ze de kweker met ziel misschien met rust, want door die broodkwekers komt alles in een slecht daglicht te staan.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X