Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie rolt in stal hennepkwekerij op

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Politie rolt in stal hennepkwekerij op

    Korting op 420shop
    donderdag 13 januari 2011 | 09:52 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 13 januari 2011 | 09:54

    Politievoertuigen bij de stal waarin gisteren een hennepkwekerij ontmanteld werd. foto Thom van Amsterdam







    OSSENDRECHT - De politie heeft gistermiddag in een oude stal van een boerderij aan de Putseweg onder Ossendrecht een hennepkwekerij opgerold.
    De stal was al geruime tijd niet meer in gebruik als veestalling. De stal zou ook van een andere eigenaar zijn dan de boerderij zelf, waarin tegenwoordig een hondenkennel is gevestigd. De eigenaar daarvan verklaarde gisteravond tegenover deze krant op geen enkele manier bij de hennepteelt betrokken te zijn. "Ik vermoedde wel dat er hennep geteeld werd. Vroeger stonk die stal naar mest, tegenwoordig stinkt het nog erger naar wiet dan in de buurt van een coffeeshop."

    De politie kon gisteren nog niet zeggen hoeveel hennepplanten in beslag zijn genomen. Voor zo ver bekend zijn er geen arrestaties verricht.

    http://www.bndestem.nl/regio/bergeno...wekerij-op.ece

    #2
    Re: Politie rolt in stal hennepkwekerij op

    oprollen die handel ; ik heb geen medelij met broodkwekers . Hun wiet is toch niet geteeld met liefde , alleen met eurotekens in hun hoofd.
    Het enige wat ze doen is een heksenjacht ontketenen. zwaar straffen die grote jongens dan laten ze de kweker met ziel misschien met rust, want door die broodkwekers komt alles in een slecht daglicht te staan.

    Comment

    Bezig...
    X