Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

  Korting op 420shop
  (Novum) - Een van de mannen die vorig jaar is veroordeeld voor de liquidatie van Hans van Geenen op de A73 bij Nijmegen, moet ruim drie ton aan illegaal verkregen inkomsten terugbetalen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem dinsdag bepaald.  De 40-jarige Martien R. uit het Limburgse Oijen en zijn neef Toon R. (31) uit het Brabantse Lith kregen vorig jaar van de rechtbank in Arnhem 23 en 20 jaar cel opgelegd voor de moord en wiethandel. De oudste van het stel moet nu ruim 323 duizend euro terugbetalen.
  R. heeft het geld volgens de rechtbank verdiend met het telen en verkopen van wiet. Hij gaf het uit aan onder meer auto's, een keuken en een huis. Het OM had nog vijftigduizend euro extra van hem willen 'plukken'.
  De mannen namen de auto waarin de 33-jarige Van Geenen uit Oss meereed in de nacht van 9 op 10 september 2008 met een uzi onder vuur. Het slachtoffer werd geraakt door minstens vijftien kogels en overleed ter plaatse. De bestuurder overleefde de aanslag. Het motief van de liquidatie zou liggen in het wietmilieu.
  Het tweetal stond vorig jaar ook terecht voor wietteelt en deelname aan een criminele organisatie. Negen leden van die organisatie die zich volgens de rechter ook bezighielden met wietteelt, kregen deels voorwaardelijke celstraffen en taakstraffen opgelegd.


  http://www.trouw.nl/nieuws/nederland..._geplukt_.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

  Ja lekker die mexicaanse toestanden.
  Moet de hypocrietjes in NL toch tevreden stemmen dat alles steeds gewelddadiger wordt en we door de heksenjacht naar een Al caponiaanse situatie toe gaan.

  Das echt beter dan het te reguleren hoor... ;p

  " Het wietmilieu" hahahah gatverdamme wat een dom NSB landje

  Comment


   #3
   Re: Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

   sta er niet van te kijken mensen, dit gebeurt bijna niet.
   Maar...........

   LANG LEVE RECHTS Kabinet, stelletje hypocrieten,word alsmaar erger en zal veel vaker gebeuren gaan dit soort zaken, en aanvaard de problemen maar, want de imbecielen kozen en stemden erzelf voor, laat de hobbyisten maar lijden voor deze malloten

   dankjullie wel allemaal

   Comment


    #4
    Re: Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

    Bwa pas op, dit is doodnormale omstandigheden door de illegaliteit ervan. Waar ik woon zijn er 4 'straatgangs'. Zij controleren wiet en harddrugshandel, waardoor wiet bijna niet meer te verkrijgen is buiten bij de 'hard boys'. Enkele mensen die ik ken begonnen onder vrienden te verkopen maar van het moment dat het iets groter werd kregen ze elk een bezoekje van één van de gangs. Iemand kreeg zelfs een geweer tegen zijn hoofd en moest zweren stoppen met te verkopen. Daardoor is de stad bijna wietvrij, niemand wilt met hen in aanraking komen. En terecht ook. Drugstoerisme dus maar, of eigen plantje in mijn geval.
    Dissi's Outdoor 2012: Olijfgroen en Pimpelpaars: Zaad & Rookkweek

    The plant of today, makes the planet of tomorrow.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X