Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

    Korting op 420shop
    (Novum) - Een van de mannen die vorig jaar is veroordeeld voor de liquidatie van Hans van Geenen op de A73 bij Nijmegen, moet ruim drie ton aan illegaal verkregen inkomsten terugbetalen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem dinsdag bepaald.



    De 40-jarige Martien R. uit het Limburgse Oijen en zijn neef Toon R. (31) uit het Brabantse Lith kregen vorig jaar van de rechtbank in Arnhem 23 en 20 jaar cel opgelegd voor de moord en wiethandel. De oudste van het stel moet nu ruim 323 duizend euro terugbetalen.
    R. heeft het geld volgens de rechtbank verdiend met het telen en verkopen van wiet. Hij gaf het uit aan onder meer auto's, een keuken en een huis. Het OM had nog vijftigduizend euro extra van hem willen 'plukken'.
    De mannen namen de auto waarin de 33-jarige Van Geenen uit Oss meereed in de nacht van 9 op 10 september 2008 met een uzi onder vuur. Het slachtoffer werd geraakt door minstens vijftien kogels en overleed ter plaatse. De bestuurder overleefde de aanslag. Het motief van de liquidatie zou liggen in het wietmilieu.
    Het tweetal stond vorig jaar ook terecht voor wietteelt en deelname aan een criminele organisatie. Negen leden van die organisatie die zich volgens de rechter ook bezighielden met wietteelt, kregen deels voorwaardelijke celstraffen en taakstraffen opgelegd.


    http://www.trouw.nl/nieuws/nederland..._geplukt_.html

    #2
    Re: Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

    Ja lekker die mexicaanse toestanden.
    Moet de hypocrietjes in NL toch tevreden stemmen dat alles steeds gewelddadiger wordt en we door de heksenjacht naar een Al caponiaanse situatie toe gaan.

    Das echt beter dan het te reguleren hoor... ;p

    " Het wietmilieu" hahahah gatverdamme wat een dom NSB landje

    Comment


      #3
      Re: Moordenaar A73 voor tonnen 'geplukt'

      sta er niet van te kijken mensen, dit gebeurt bijna niet.
      Maar...........

      LANG LEVE RECHTS Kabinet, stelletje hypocrieten,word alsmaar erger en zal veel vaker gebeuren gaan dit soort zaken, en aanvaard de problemen maar, want de imbecielen kozen en stemden erzelf voor, laat de hobbyisten maar lijden voor deze malloten

      dankjullie wel allemaal

      Comment


        #4
        Dissi's Outdoor 2012: Olijfgroen en Pimpelpaars: Zaad & Rookkweek

        The plant of today, makes the planet of tomorrow.

        Comment

        Bezig...
        X