Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Haastrecht - Hennepkwekerij in woning

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Haastrecht - Hennepkwekerij in woning

  Korting op 420shop
  Haastrecht, 15-02-2011 • De politie heeft vorige week een hennepkwekerij in een woning aan de Provincialeweg West aangetroffen. De politie had informatie gekregen over de vermoedelijke hennepkwekerij en trof op de eerste etage de kwekerij aan met restanten hennep.

  Naast deze kwekerij werden er ook goederen aangetroffen om een tweede kwekerij op te zetten. Bovendien werd de stroom illegaal afgetapt. Het energiebedrijf zal aangifte doen van de diefstal van de stroom. De apparatuur en restanten hennep worden vernietigd.

  De politie heeft de huurder van de woning nog niet gehoord over de kwekerij. De politie adviseert eigenaren van woningen en panden voorzichtig te zijn en vooraf goede afspraken te maken met de huurder(s). Zo zou de verhuurder in het contract kunnen opnemen dat na verloop van tijd een check in de woning plaatsvindt.Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.


  (weer het tekstje voor de NSB'ers erbij)

  Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 - 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.


  http://www.politie.nl/hollands-midde...haastrecht.asp
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Haastrecht - Hennepkwekerij in woning

  Leve het land van de NSB!
  Maak ze bang en laat ze hun buren verraden.

  Schijtland....

  Comment


   #3
   Re: Haastrecht - Hennepkwekerij in woning

   bij een kennis van mij is haar huis, samen met 5 andere woningen uit het blok afgebrand omdat de onderbuurman zijn stroom-tap niet goed voor elkaar had. Het is inmiddels al een jaar of 10 geleden maar ze wil nooit meer in een rijtjes huis of appartementen complex wonen. Dat angstgevoel kan ik me opzich goed voorstellen. Als ik zou weten dat 1 van mijn buren een kwekerij hebben op zo'n schaal zou ik ze niet verraden, maar zou in ieder geval zeker even een praatje gaan houden en minimaal even naar de "stroomvoorziening" kijken of dat een beetje proper aangesloten is..

   Toch?

   Ciao TJ
   "Vier uur Jointjedraaien. Dat zouden meer mensen moeten doen!"

   Comment


    #4
    Re: Haastrecht - Hennepkwekerij in woning

    Zeker TomJonko!

    Maar de oorzaak zit in het systeem van illegaliteit. De rest is gevolg van het taboo op een plantje uit de natuur. Is wiet legaal valt er voor criminelen geen droog brood aan te verdienen, althans niet o pde NL markt.
    Gevolg is geen schietpartijen, goedkope wiet, van goede kwaliteit. Hobbykwekers hoeven zich dan niet te verstoppen en kunnen deugdelijk hun kweekhokje aanleggen.
    Overigens, hoeveel branden niet door rokers binnenshuis, kaarsen, keukens etc. ontstaan. Bang zijn helpt niet veel, vanuit angst allerlei verboden inlassen...

    Allemaal verbieden is niet de oplossing. Het leven is niet zonder gevaar.
    Het leven verbieden?
    Nee.

    Er mee leren omgaan, niet verdonkeremanen, Wietverboden stammen uit de tijd van de heksenjachten, de Middeleeuwen. Stichten meer kwaad dan ellende.
    Plantjes in het donker die nooit daglicht zien worden mismaakte witte monsters. Net zoals de wetgeving.

    Genuanceerd belichten en voorlichting geven over de plussen en de minnen door mensen die weten waar ze het over hebben. Niet door een paar vernauwde kantoorlulletjes.

    Al die drankverboden nu voor de jeugd. De tijd van de drooglegging, een grote ramp....

    Criminelen en de overheid verdienen flink aan de illegaliteit.

    Grt,
    Buizerd

    PS: Als ik merk dat mn buren een wietplantage hebben zeg ik ook wel vanneh, heej ik lap je er niet bij hoor maar sluit aub de boel goed aan.

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X