Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Alle coffeeshops moeten dicht

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #46
    Re: Alle coffeeshops moeten dicht

    Volgens mij ben jij degene die dingen niet in het juiste perspectief ziet.

    Comment


      #47
      Re: Alle coffeeshops moeten dicht

      Oorspronkelijk geplaatst door Tuinmanharry View Post
      Als jullie zouden lezen wat ik schrijf dan zouden er niet van die domme reacties komen, Cuba wordt geboycot en tegenwoordig heb je internet waar echt allleeee informatie opstaat die je je maar kunt voorstellen!

      Door de boycot hebben ze geen paradijs daar het enige waar Cuba geld aan verdient is het Toerisme en het verkoop van sigaren. natuurlijk is het daar 1 en al armoede! die lui die moeten hun eigen groentes verbouwen om een beetje te kunnen eten.
      Maar wat wil je dan ook als je 1 van de weinige communisten bent met alleen maar kapitalisten om je heen die jou kapot proberen te maken zodat ze geld aan je gaan verdienen.. kijken jullie nou maar wat verder dan dit oneerlijke wereld waarin geld ikke ikke de rest kan stikke..
      Vertrek metterwoon naar Cuba, dan blijf je van onze domme reacties verschoond.

      Comment


        #48
        Re: Alle coffeeshops moeten dicht

        @Het communisme heeft niet eerder weer de kans gekregen om te werken omdat dit in een kapitalistische systeem uitgevoerd word, kijk naar Cuba. Cuba word van alle kanten geboycot maar heeft de zaakjes wel het beste voor elkaar! Mensen hoeven daar geen ziektekosten te betalen, als ze naar de dokter moeten gaan ze naar de dokter, dit word betaald door de regering.. Als mensen naar school willen kunnen ze een studie volgen en ook deze word betaald door de regering. Het is dan nog niet het Communisme zoals Marx dat beschreven heeft maar iedergeval een goed begin!

        Als je elementaire kennis van de werken van Marx had, dan zou je in ieder geval moeten weten dat in -om het even welk land dat is ingericht naar de inzichten van Marx- (China, Noord Korea, Laos, Cuba en Vietnam) nog geen sprake is van communisme. Ze verkeren in de 1e fase van socialistische ontwikkeling, waarbij nog steeds een staat (sterk centraal gezag) nodig is. Verder is overigens nog nooit een staat gekomen.
        Last edited by Xtreme; 22 July 2011, 14:31.

        Comment


          #49
          Re: Alle coffeeshops moeten dicht

          Mijn mening(zonder andere berichten gelezen te hebben)

          Criminaliteit verdwijnt toch niet. Als je wiet verbied wordt de vraag naar Iligale wiet(straat dealers) alleen maar groter. Dus dan maak je de problemen erger. Buiten dat moeten ze altijd wiet hebben Terwijl alcohol minstens net zo erg is. Blijkmaar mag je dat allemaal maken en verkopen en is er ook geen criminaliteit bij. Als wiet geheel legaal zou worden zou dit denk ik ook minder criminaliteit opleveren. Maarja Deze partijen en de stemmers hiervan kijken toch niet verder dan hun neus lang is. terwijl de overheid er hardstikke veel geld aan kan verdienen.

          Comment


            #50
            Re: Alle coffeeshops moeten dicht

            @Cuba. ik zie de link niet tussen cuba en hier wiet roken. Maar in Cuba is alles van de staat. Je mag geen auto kopen je mag geen huis kopen. Dus ja ook erg appart. Alles is van de staat daar.

            Comment

            Bezig...
            X