Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #31
    Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

    Sinds wanneer is kweken een recht? Das evenveel gezegd als dat de overheid mij het recht op stelen afneemt.

    En over grondstoffen gesproken, ben jij niet diegene die in elk topic aanraadt om te kweken onder 2 keer 600 watt lampen? Beetje hypocriet.

    Comment


      #32
      Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

      wiet kweken was vroeger een plicht,omdat ze er in oorlogstijd nooit genoeg van konden hebben canvas is gemaakt van hennep.maar effe een vraagje,je vind het echt normaal dat je in je eigen tuin niet de planten neer mag zetten die je zelf wil.1 pk is 750 watt,dus iedereen die geen auto heeft mag van mij 4 lampen hangen

      Comment


        #33
        Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

        Waarom betalen we meer voor aardgas en elektriciteit dan in vele andere Europese landen? Denk je dat die hogere prijs ten goede komt aan de energieprovider? Kleinverbruikers betalen thans 0.1121 per kW aan energiebelasting en bij aardgas bedraagt dit 0.1639 per m3. Dat gaat wel naar de overheid.
        2)Poffertjesporum Als je bij de bank Amerikaanse een hypotheek neemt, hoeven zij maar 5% van het totaal bedrag te verantwoorden in de boekhouding.
        Ik ben vrij goed bekend met de Europese Boekhoudregels en the American International Financial Reporting Standards, maar wat jij aandraagt is volstrekt nieuw voor mij. Kun je mij een literatuurverwijzing geven? En wellicht ook de journaalposten die de bank moet maken voor een hypotheekverstrekking van 1.000.000 tegen 5 % rente? Immers, zo'n bank moet 1.000.000 inlenen bij de centrale bank of op de kapitaalmarkt en leent vervolgens 1.000.000 uit aan de hypotheekverstrekker. Als daar slechts 5 % van in de boeken komt, 50.000 dollar dus, waar blijft dan die andere 950.000 dollar? Bestaat die niet meer, is die in rook opgegaan, hoeft de bank die niet meer terug te betalen aan de centrale bank en hoeft de hypotheekgever dat geld ook niet terug te betalen aan de bank?
        Dus ik zie de journaalposten met belangstelling tegemoet. Immers, als je iets beweert moet je je bewering ook waarmaken.
        Last edited by Xtreme; 22 November 2011, 15:26.

        Comment


          #34
          Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

          energie hoeft trouwens niet veel te kosten google maar eens op ijsland en energieik gaa trouwens niet naar amsterdam,want me maat is naar de stad geweest en heeft een nieuwe spijker broek gekocht van 120 pleuro,en nu heeft ie geen geld meer voor een dagje uitmaar hij heeft me wel uitgenodigd voor het avond eten,maar dan moet ik wel zelf chinees meenemen.ik kan ook niet gaan,maar hij heeft me fietssleutel nog.u ziet het problemen problemen.

          ---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

          kom op extreem dit meen je niet

          Comment


            #35
            Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

            @Xtreme: Ik ben in Amsterdam geweest, praat regelmatig over dit onderwerp, zo probeer ik mijn steentje bij te dragen. Graag had ik voorop gelopen, maar ben fisiek niet in staat om klappen te icasseren.

            Over stoned auto of motor rijden kan ik allen voor mij zelf spreken, ik mag met zenuwpijnstillers rijden maar dat doe ik niet, ik kies er voor om te blowen dan mijn lever en nieren te verpesten met chemicalien anders dan aclohol. Als je rookt zoals ik ben je contineu stoned, maar net genoeg om de scherpte vd pijn af te halen. Ghehehe nu komt het, het zou me niks verbazen als ze mijn rijbevoegdheid zouden ontnemen ivm mijn klachten, maar zolang deze niet erkent worden, hebben ze het recht niet, tenzij ze me stoned aan houden natuurlijk.

            p.s.:Kijk is op youtube, max keiser report(poging 2), gaat er een wereld voor je open.
            Als specialist luchtvaart mechanica is moeilijk te verdedigen, kan alleen citeren wat ik her en der op pik.

            Grtz.
            Last edited by Poffertjesporem; 22 November 2011, 15:13. Reden: p.s.

            Comment


              #36
              Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

              Wat meen ik niet tumble trimmert?

              Comment


                #37
                Last edited by moreweed; 22 November 2011, 17:06.
                Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                Comment


                  #38

                  Comment


                    #39
                    Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                    een heroverdenking van het begrip "rijkdom", en dat dan wereldwijd. -effe geitenwollenstropdas om nou..-
                    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                    Comment


                      #40
                      Last edited by Xtreme; 23 November 2011, 10:01.

                      Comment


                        #41
                        Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                        en daar zit hem dan ook de crux > die multinationals. Die kunnen onevenredig veel druk uitoefenen op onze "dictatuur van de meerderheid plus een". Wij als burgers moeten het ideaal geloven dat wij onze overheid zelf gekozen hebben, maar na dat kiezen wordt de agenda vastgesteld door lobbyisten en -toegegeven- de waan van de dag.

                        Geld maken met geld vind ik geen probleem, maar wat er nu gebeurd heeft een waanzinnig kantje > er is een ontzettende berg geld bezig geld uit echte produktiviteit weg te trekken of af te romen. Winst moet uiteindelijk ergens vandaan komen, iemand betaald die rekening. bij een 70triljoen-handeltje met derivaten is me niet helemaal duidelijk waar de rekening daarvan nou precies op de mat gaat vallen. Het gaat ook niet om echte produktiviteit, er wordt niks bijgedragen, gemaakt, ontdekt of gestroomlijnd buiten de return on investment. Dat kan alleen maar zorgen voor waardevermindering van de eenheid waar die waarde in wordt uitgedrukt > het geldsysteem dus
                        Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                        Comment


                          #42
                          Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                          Anderzijds hebben muna"s geen enkel belang bij wereldwijde armoede. Er wordt zorg gedragen dat er een bepaald bestedingsniveau altijd aanwezig blijft, althans in de gebieden waar ze belangen hebben. Immers, als de burger niets te makken heeft blijft de muna zitten met onverkoopbare producten. Overigens is het kapitalistisch systeem nog steeds het beste (of minst slechte) van alle systemen: het is voor een ingezetene, met een goede opleiding en een redelijke arbeidsethos, nog steeds mogelijk om miljonair te worden. Alleen bestaat dat miljoen niet uit "een kijk- en grijpvoorraad" geld. Een huis met een waarde tussen de 500.000 en 1.000.000 is thans niks bijzonders. Maar het is uiteindelijk een stapel stenen en geen cash. Iemand die 100.000 euro verdient -en dat zijn er heel wat- en daarbij een pensioen opbouwt van 70 % van het eindloon (dat kan nog steeds als je je pensioen in eigen beheer opbouwt in een pensioen B.V) heeft een behoorlijk doelvermogen nodig. Reken maar na: pensioen 70.000 euro verminderd met de inbouw AOW van 12.000 betekent 58.000 opbouwen in eigen beheer. Het doelvermogen hiervoor bedraagt ongeveer 696.000 voor het ouderdomspensioen en 122.000 voor het latent weduwepensioen. Dit lijkt een bak met geld maar als je het juist benadert is het niet meer of minder dan de contante waarde van een toekomstige periodieke vordering/uitkering. Krachtens de bepalingen in de pensioen- en spaarfondsenwet mag je dit bedrag niet afkopen, belenen, vervreemden en tot zekerheid overdragen. Ook op dat moment heb je geen 818.000 cash voorhanden, maar alleen de zekerheid dat je AOW met 58.000 aan ouderdomspensioen of 37.000 aan nabestaandenpensioen wordt aangevuld.
                          Last edited by Xtreme; 23 November 2011, 11:39.

                          Comment


                            #43
                            Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                            Oorspronkelijk geplaatst door Xtreme View Post
                            Anderzijds hebben muna"s geen enkel belang bij wereldwijde armoede. Er wordt zorg gedragen dat er een bepaald bestedingsniveau altijd aanwezig blijft, althans in de gebieden waar ze belangen hebben. Immers, als de burger niets te makken heeft blijft de muna zitten met onverkoopbare producten.
                            was het maar zo, het gaat hier in hoofdzaak om olie. Ohja, en "veiligheid en wederopbouw" oftewel wapens..

                            Mooie som, jullie babyboomers hebben er hard voor gewerkt dus het is van harte gegund. Hoe het voor boomerkids gaat uitpakken.. pff ik gok niet op duurzame ontwikkeling op de beurs in elk geval, dus bijstorten omwille van aftrek zie je mij niet doen (fuck dat, daar ligt straks een of andere dikke griek voor met z'n -^%- te spelen)
                            Last edited by moreweed; 23 November 2011, 13:56.
                            Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                            Comment


                              #44
                              Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                              en als ze voor die tijd,en de kans is heel groot,de geldpersen aanzetten,om de euro te devalueren,dan kom je er achter dat welvaart,plaatselijk en tijdelijk isde mensen met het echte geld pompen dit al eeuwen rond,naar daar waar het rendeert.helaas willen ze nu alleen nog verdienen op de rente,die ze gaan vangen en al vangen in europa.van investeren is geen spraken meer.

                              Comment


                                #45
                                Re: Occupy Amsterdam wie gaat er mee dan?

                                Ik maak me echt geen zorgen tumble. Huur of hypotheekrente hoef ik niet te betalen en mocht de nood aan de man komen dan heb ik er ook geen moeite mee om een van de auto's de deur uit te doen of beide auto's niet om de 2 jaar in te ruilen. Er rijden immers meer auto's rond van 2 jaar of ouder dan jonger. Ik zal me echt niet schamen om in een auto van 4 of 5 jaar oud te rijden. Bovendien zal in mijn situatie -op meso niveau dus- een flinke inflatie min of meer neutraal verlopen. Inderdaad zal mijn doelvermogen slinken, althans de koopkracht daarvan. Daar staat tegenover dat de hypotheekschuld van mijn kinderen, die het geld van mijn pensioen B.V. hebben geleend, voor hen ook minder waard wordt. Dus wat ik er op achteruit ga, gaan mijn kinderen er op vooruit. Dus komt er een gierende inflatie: het zal me wordt zijn. Hooguit zou ik me alsdan verwijten moeten maken dat ik me daarvoor niet flink in de schulden heb gestoken. Maar het is nu eenmaal een illusie om altijd op het hoogtepunt van de markt te kunnen uitstappen en op het dieptepunt in te stappen.
                                Last edited by Xtreme; 23 November 2011, 14:50.

                                Comment

                                Bezig...
                                X