Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kanker Olie en zelf dokteren

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • #16
  Ja dus het klop van geen kanten en uiteindelijk spekken als die zeer zieke mensen Wernard zijn kas .
  En wie zegt mij dat hij die Mediwiet??? niet zelf levert aan de shop knipafval dus eigen verdiensten
  Ik heb dat in de jaren gevolg hij begon serieus goed maar het is niet meer wat het was , waarom zegt hij de mensen dat ze beste wiet om olie te kunnen
  maken in shops te kopen waar hij contacten/contracten mee heeft??? vind daar een eng luchtje aan zitten.
  sigpic
  God was never on your side..


  Comment


  • #17
   Het is lastig allemaal. Aan de ene kant is het goed dat dit soort mensen er zijn, want door zijn stichting is er veel meer aandacht gekomen. Aan de andere kant kun je bij zijn adviezen en werkwijze vraagtekens plaatsen. Bij mij ging een alarmpje af toen ik las dat ondanks verzoeken van Monique Posthumus (r.i.p.), hij niet het video-interview van zijn site haalt. My way or the highway lijkt zijn denkwijze. Hij begeeft zich ook op erg glad ijs wat betreft bladafval bij shops. Hij zal vast wat shophouders persoonlijk kennen en o.b.v. vertrouwen aanbevelingen doen. Of beide partijen daar echt een slaatje uit slaan, daar kunnen we alleen maar naar gissen, geen idee eigenlijk wat er voor een ons bladafval wordt gevraagd. Dat alles getest wordt lijkt mij ook zeer twijfelachtig, maar als je dat argument gebruikt kun je alle shops wel meteen gaan sluiten. Als je langs de weg een kilo tomaten koopt loop je ook het risico dat de teler daar nare middelen bij gebruikt heeft.

   Comment


   • #18
    Moeilijke discussie zonder slapende honden wakker te maken..
    Inkoop ligt zeg maar op precies de helft vd verkoop en als n shop 5 zakjes van 5 gram voor 80 eurie verkoopt dan laat ie t meer dan 2x over de kop gaan.. Rest reken je zelf maar uit.

    T is idd beetje glad ijs allemaal want veel shops zijn met verkoop gestopt omdat de 5 gram regel nogal makkelijk overtreden wordt wil je genoeg blad verkopen voor n portie olie..

    Waar t allemaal pcies vandaan komt weet niemand want t gaat nogal om hoeveelheden.
    Het is iig n dikke blend waar als je het mij vraagt ook n hoop vezelhennep doorheen zit.
    Met gruis of schoon knipafval heeft het iig weinig te maken.

    Denk dus ook bruining niet, die haalt zn verdienmodel uit cursusjes en kits denk.

    Misschien een non profit JD bladinzamelpunttopic starten??
    Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen.
    Hallo vuur, mijn naam is olie.

    Comment


    • #19
     Het is een zeer triest verhaal Bella en ik snap dat je je er erg druk om maakt, Cannabis brengt mooie dingen voort maar kan bij verkeerd gebruik ongewenste effecten hebben. Ik heb ook een kennis die met een 'vlekje' op haar long na bestraling ook wietolie(thc) via mediwiet heeft verkregen. Zij werd er helemaal onwel van en is naar het ziekenhuis gebracht (waar ze heeft gezwegen over de wietolie) na 1 nacht mocht ze naar huis omdat er niets te vinden was en de klachten over waren. Het mensje weegt maar 39 kg en slikt een hele rits aan medicijnen waardoor de wietolie ws erg hard is aangekomen en ze heeft de flesjes wietolie weggegooid.

     Sommige gezonde mensen verdragen wiet al slecht dus waarom zouden wel alle zieke mensen het zonder problemen kunnen gebruiken?

     Ik geloof ook dat dhr. Bruining goede bedoelingen heeft, en dat hij afspraken heeft met coffeeshops voor schoon knipafval is op zich niet verkeerd. Als hij met bevriende of bekende kwekers afspreekt dat ze hun schone knipafval bij bepaalde shops afleveren kan dat een garantie zijn voor de kwaliteit. Dat daar dan de hoofdprijs voor moet worden betaals vind ik persoonlijk niet kunnen, maar dat zal ongetwijfeld ook marktwerking zijn.

     Ik heb nog nooit een bijeenkomst van hem bezocht, maar als ik zijn filmpjes bekijk komt hij steeds meer sektarisch over en dat vind ik toch wel zorgelijk.     Stemma doet stout (2016) Stemma doet stout... Dark Devil en Punisher#2 in huize Stemma

     Comment


     • #20
      sektarisch... mooi getypeerd...

      Comment

      Footer Left Ad

      Collapse
      Bezig...
      X